Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-04-13 19:32:56

Oli, én is ittam Inofolicot napi 2x és mellé ettem méhpempőt. A Femibiont szedem én is. Nekem ezek jöttek be.
Olioli
2018-04-13 19:01:36

Amandeen a "csata" akkor ér véget, amikor Te győztél!!! :-) :-) :-) :-)
Olioli
2018-04-13 18:58:41

Köszönjük Anita. Én is sikert kívánok Neked és mindenkinek!
Trimesztert próbálta vki?

Nekünk genetikai tanácsadáson következőt ajánlották már a tervezési időszakra:
Nekem: Napi 400 mg E vitamin, 3000 Egység D vitamin, Magzatvédő vit(femibion 0) és napi 1 inofolic
Férjemnek:E és D ugyaolyan adagban, mint nekemés Folandrol.

Anita34
2018-04-13 18:47:05

Sziasztok!

Amandeen, én is kérlek, ne add fel! Iszonyú nehéz lehet, de nem szabad feladni! Hinned kell benne, a babátokban! Ez a mostani eredmény, "csak jól megtréfál téged". Méhpempőt eszel? Az helyreteszi a hormonokat. Bocsi, már nem emlékszem rá.

Oli, Christi, üdv. itt, kívánom nektek is, hogy minél hamarabb babásak legyetek!

Mi voltunk azóta szívultrahangon és ott is mindent rendben találtak, hála az Úrnak.

Mindenkinek nagyon drukkolok Csajok!

Olioli
2018-04-13 17:26:42

Sziasztok!
Amandeen: kérlek ne add fel!!!
a kolléganőmnek rendszertelen menstruáció mellett 39 évesen most derült ki, hogy 10 hetes kismama!!! Totál reménytelen volt, mert hónapokokig nem menstruált, és sikerült spontán teherbeesnie!!
Én 36 vagyok, néha engem is padlóra küld az, hogy alkalmatlannak érzem magam! :-(
De sikerülni fog!! :-) :-)
Amandeen
2018-04-13 16:58:09

Lion, Gyémánt, köszönöm a kedves szavakat! Rendet kell tennem valahogy a fejemben, és pozitívan kell gondolkodnom, tudom, csak nagyon nehéz!
gyémánt7
2018-04-13 16:51:01

Amadeen igaza van Lionnak! Az egyik barátnőm hétfőre volt kiírva ( még nem született meg a pici! ) de neki is azt mondták hogy lehetetlen ! És amikor nem is számítottak rá 11hetesen megtudta hogy babát vár! Volt olyan hogy 4 hónapig nem is menstruált, így nem is gyanakodott! Hozzáteszem 28 éves!
Lion86
2018-04-13 14:58:36

Amandeen, nem tudom mivel biztathatnálak. Kamaszkoromban azt mondták az orvosok, hogy sosem lesz gyermekem, pedig én már akkor nagyon vágytam rá, hogy egyszer majd anya legyek. És mégis csoda történt, kétszer is. Hinned kell benne, hogy nektek is sikerül. Nincs más lehetőség, lesz gyermeketek és kész. Így vagy úgy, de sikerülnie kell. Bárcsak segíthetnék.
Amandeen
2018-04-13 13:11:43

Fbara, Lion, kérhetek beutalót a nőgyógyásznál, csak persze kényelmesebb volt magánba menni, mert eleve sokat kell várni a nőgyógyásznál is, a vérvételen meg hadd ne mondjam, milyen káosz van! Szóval azért mentem magánba, hogy megkíméljem magam ettől a rettenet sok várakozástól, meg nem utolsó sorban a munkahelyem miatt is mentem így, mert így nem kellett sokat hiányozzak. Teljesen összeegyeztethetetlen ez az orvososdi a munkával! Most vagy vizsgálatokra jár az ember vagy munkára. Kész őrület, hogy micsoda logisztika kell hozzá, a munkahelyen meg ugye a megértés, helyettesítés, stb... ááá, teljesen elegem van. Tegnap annyira magam alatt voltam, hogy úgy éreztem feladom, nem csinálom tovább, annyira szélmalomharcnak tűnik ez az egész. Mintha szemben állnék a természettel. Én akarom, de úgy tűnik ott fent nem akarják, akkor hiába a harc, ha a természet az erősebb! :(
Encsy883
2018-04-13 10:23:26

Lion: igen, mivel ugye a 20 napos ciklusomban már a 10. napon volt ovum, most pedig a rendes hosszúságú ciklusban a 20. vagy a 21. napon, így inkább elkezdek tesztelgetni, aztán meglátjuk, lehet most is csak később lesz majd, de inkább tesztelek már most, mint hogy lemaradjunk róla! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!