Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-04-14 05:35:37

Sziasztok!
Amandeen
2018-04-13 23:26:00

Oli, aranyos vagy, köszi! Én is most kezdtem sz Inofolicot, ezen kívül Femibion (remélem lehet együtt a kettőt), K2, D3, E, Q10, magnézium, kálcium, C vitamin. Méhpempőből most jelenleg Royal jelly pocket drink-et iszom, tudom, nem eredeti, hanem gyógyszertári, de csak van benne hatóanyag.
Christi
2018-04-13 20:49:06

Koszonom a szurkolast, aranyosak vagytok! En is tiszta szivbol kivanom mindenkinek az aldott allapotot! :)
Anita34
2018-04-13 20:46:44

mielőtt=mielőbb, bocsi
Anita34
2018-04-13 20:45:44

Hát hogyne.....kisfiúnk lesz. Van egy lassan 2.5 éves kislányom. Ha úgy döntesz, majd próbáld ki bátran a méhpempőt. Kúraszerűen alkalmaztam. Az Inofolicnak is adj időt azért. Én mikor megittam 1 tasakkal már vártam is a hatását... Drukkolok, hogy mielőtt sikerüljön a baba!
Olioli
2018-04-13 20:36:49

Anita, a méhpempővel még nem próbálkoztam. Még adok időt az inofolicnak...aztán majd meglátjuk. De már mástól is hallottam, hogy jó!
25-26 napos ciklusaim vannak, rendszeresek. Megírod, hogy kislány v.kisfiú? :-) :-)
Anita34
2018-04-13 20:29:54

Oli, köszönöm szépen, aranyos vagy! Már a 20. hétben vagyok, az elején voltak problémák, de hála Istennek most már minden rendben van. Nem, nem mondták, hogy terhesség esetén hagyjam abba, csak én nem ittam tovább.
Remélem, hogy az Inofolic nálad is beválik majd és segít hamarabb teherbe esned. A méhpempőt próbáltad már? Az is nagyon jó. Nekem beállította a ciklusaimat. (volt, hogy kimaradt előtte)
Olioli
2018-04-13 20:11:44

De jó!!! Gratulálok! És akkor most kismama vagy? Mennyi idős?
És amikor kiderült a várandósság abba kellett hagynod az inofolicot? Nekem 12. hétig javasolták.
Hátha másnak segítünk az E vitaminos tanáccsal, tapasztalattal!! :-)
Anita34
2018-04-13 20:04:37

Oli, már nem iszom, mert az 5. hónapban sikerült a baba. :) De előtte ittam és az előző terhességem előtt is. Nekem bevált. A méhpempő is hasonlóképpen. Az E vitamint is szedtem, most hogy mondod, mert vékony volt a nyálkahártyám. Mindig menzi után kezdtem el. És a Femibion is ment. Egyik sem okozott semmilyen problémát, sőt helyrehozott.
Olioli
2018-04-13 20:00:54

Anita: és most is iszol inofolicot? Mi a tapasztalatod? Nekem mintha levitte volna az alaphőmet.
Az E vitamint azért javasolták, mert a sejtek minőségét javítja, a D -t immunerősítésre.
Mondjuk farkasétvágyam van tőle...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!