Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kerie
2018-04-12 17:57:11

Natus, ha pajzsmirigyes vagy: az én endokrinológusom azt mondta, ha pozi tesztem van azonnal vérkép és soronkívül találkozzunk. Nem részletezte, csak megígértette velem. Szóval asszem fontos mielőbb ellenőrizni ;)
fbara90
2018-04-12 17:45:15

Erikasz remélem egyre magasabbat mérsz most már Te is! :) örülök, hogy végül bekerült jó helyre az ovu :)

Gyémánt vissza a ház témára, a sok ügyintézésben már teljesen ki vagyok készülve.. de akkor neked sem kell bemutatni micsoda "jó" móka.. :D ma is kihordtam egy kisebb infarktust lábon :D nálunk most kezdenek majd alapozni :D mi szeptemberben vesszük át majd fűtéskészen :) és magunk fejezzük be :)

Kerie köszönöm :) már csak egy hét és jön az ovu majd neked is! :) Lehet megint izgulni :D

Encsy sajnálom, hogy nem lett ma is magas az érték :( úgy szorítottam pedig! :)

köszönöm Amandeen neked is, Te hogy állsz most? :)

Szia Christi! :) Teljesen jó a görbéd, ilyen pici ugrálások természetesek :) miénkben is vannak néha 1-1 tizedes különbségek :) Ne aggódj, szuper minden! :)

Lion remélem ez ovu volt-jó nagyon ugrott, annakellenére, hogy nem csípted el a teszttel! :) lehet csak lecsúsztál az LH csúcsról :)

Natus én ugyanilyen vagyok, a meleget nem bírom elviselni, de amellett fázós vagyok :D nekem se jó ám semmi :D :D örülök, h jól vagy azért :) gondolom hogy várhatjátok az uh-t! :D

Szia Oli! :) sajnálom a veszteséged! :( nekem általában 3-5 nap eltérés szokott lenni az ovus napoknál, meg van hogy totál kitolódik. Ha nem vagy benne biztos, hogy jól működik a szervezeted, következő ciklusban nézess hormonsort Te is, mint a itt a lányok közül már szinte mindenki :) én személy szerint azért a 11. napi ovut elég korainak tartom. De itt Erikasz is általában korán ovulál. lehet ő jobban hozzá tud szólni ehhez :) Az ovuteszt mindenképpen hasznos dolog, segít időzíteni, én is használom. :) Infolic tapasztalatom nincs. Remélem most már hamar jön majd a baba! :)
Olioli
2018-04-12 15:26:58

Sziasztok.
Eddig csak olvastalak titeket. Lassan 1 éve vezetek görbét, de ezen az oldalon viszont csak most kezdtem. Sajnos tavaly két babát vesztettünk el, de van két egészséges fiam!
A ciklusaimat nézve nekem a 11.és a 16. Nap között szokott ovum lenni. Normális szerintetek, hogy ennyire eltérő napokon van ovu? Így nehéz megtalálni a megfelő napot. Nálatok visszanézve a korábbi görbéket, vannak nagy eltérések az ovut illetően? Elkezdtem az inofolicot, lehet az tolta ki az ovut?
Ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor veszek ovu tesztet.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Natus
2018-04-12 14:27:56

Encsy:
Köszönöm, megvagyok. Bár du-ra általában borzasztó álmosság tör rám. Most is a melóhelyen a gép előtt ülve tudnék aludni egyet. Kicsit érzem ezt a nagyon jó időt is, borzasztóan melegem van... alapjáraton nem annyira bírom a meleget. :-/

Először április 23-ra kaptam időpontot korai uh-ra, de akkor még nem töltöm be a 7. hetet, így inkább áttettem május 2-re, mert akkor már kell lennie szívhangjának is a babónak. Már alig várjuk férjemmel, hogy menjünk.
De előtte megyek vérvételre mindenképpen, hogy a tsh,t3,t4, prolaktin meg progeszteron értékeimet megnézessem. Mert nem szeretném hogy pajzsmirigy alulműködésem bármi bajt okozzon a kicsinek, ha kell időben tudjunk emelni a gyógyszeremen az endodokival.
És még egy jó nőgyógyászt is kellene találnom Budapesten, de hát annyian vannak...
Encsy883
2018-04-12 14:12:30

Natus: hogy vagy? :-) mikor mész ultrahangra? :-)
Natus
2018-04-12 13:53:17

Christi:
Az én babás görbém is hasonlóan cikk-cakkos :-D Van még remény!
Christi
2018-04-12 10:23:20

Lion86 koszonom! Ahogy a gorbem kinez par napja kb ilyen lenne az ekg-m is :)
Lion86
2018-04-12 10:21:50

Velem meg nem tudom mi van, egy ideje nem annyira tudom figyelni magam, csak mérek meg tesztelek, de nem volt pozi LH teszt. 04.01-03- ig volt erősebb, de nem pozitív. Szerintetek mi lehet?
Lion86
2018-04-12 10:20:11

Megint lehagyta a többit.
Szóval Kriszti, nincs semmi baj a görbéddel, ekkora kilengés "megengedett " :)
Lion86
2018-04-12 10:18:55

Sziasztok! Még egyszer köszönöm mindenkinek a kedves szavakat

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!