Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita012, a pajzsmirigy miatt is lehet alacsony ébredési hő, de lehet alapból is ilyen alacsony, kíváncsi vagyok miket mérsz majd ezután :)
Christi, nagyon jól néz ki a görbéd, reméljük nem is jön meg és más miatt volt a pecsételés :)
Erikasz, akkor most jó helyre tette az ovud?
Encsy, én akkor kezdtem tesztelni, mikor elmúlt a vérzés, mert eléggé bizonytalan voltam, hogy megint olyan hosszú lesz-e a ciklusom. Volt két egyforma, de előtte meg hosszabb volt, sosem lehet tudni, ha nem rendszeres.
Amandeen, sajnálom, hogy ilyen eredményeket kaptál, nagyon bízom benne, hogy javulni fognak. Nőgyógyásztól nem tudsz beutalót kérni vérvételre?
Az enyém most eléggé hasonlít a decemberihez. Akkor volt egy álpozitív tesztem, vagy lehet, hogy volt valami, csak abbamaradt, nem tudom, de ma megint pozitívat teszteltem ( nagyon halvány, képen nem igazán látszik), de nem merek hinni neki a decemberi miatt. Az biztos, hogy nem a napokban volt ovum.
Encsy883
2018-04-13 08:58:34
fbara: az az igazság, hogy endokrinológusnál még én sem voltam, de a barátnőm igen, Kardirexben Dr. Gál Veronika! Azt mondja, hogy nagyon kedves és alapos, neki is úgy ajánlotta ismerőse, aki régebb óta jár hozzá és nagyon meg van vele elégedve!
Most én is azt tervezem amúgy, hogy mivel ugye júniusban kell megint jelentkeznem dokimnál, előtte jó lenne csináltatnom ismét hormonvizsgálatot, de most nem csak mensikor, hanem peteérés után 1 héttel is elmennék nézetni, hogy a progeszteron szintem rendben van-e olyankor. Illetve inzulinrezisztenciára is csináltatnék vizsgálatot, mert a dokim azt mondta, hogy mivel én terhességi cukros voltam, előfordulhat enyhe IR, ezért is ajánlotta az Inofolicot, de azt mondta hogy lényegében az összes hormonra jótékony hatással lehet, így a TSH értékemre is. Synlab-ot néztem ki, nem akarok most megint a kismamák között üldögélni és várni a vérvételre, inkább elmegyek magánba. És mire megyek a nőgyógyászomhoz, addigra meg legyenek az eredmények! És ha szükséges, akkor én is Kardirexbe jelentkeznék be ehhez a dokihoz! :-)
fbara90
2018-04-13 08:37:05
Lion, így hogy mindent kizártunk, akkor nincs több ötletem :S Többieknek esetleg??
Gyémánt mi ezt nem mertük bevállalni, kiadtuk kivitelezőnek :D alig lehet összevadászni embereket.. le a kalappal! :D Remélem bővülő családdal költözünk már mindketten! ;-)
Anita012 köszi! :D kíváncsi vagyok hogy alakul a görbéd majd, így hogy mindig ugyanakkor mérsz! :) Izgis :)
Encsy Te tudsz jó győri endokrinológust ajánlani? :) ha esetleg szükségem lesz rá.. akkor már célzottan mehessek, ne kelljen keresgetni :D az ovu tesztet meg nyugodtan elkezdheted, így hogy bizonytalan mikor lesz :)
Christi jó hír a hőd még ilyen magason van, remélem nem fog holnapra sem leesni! :D én nagyon drukkolok! :D
Erikasz a Te görbéd is szép, most már szépen látszik az ovu rajta :) szuper! :)
Amandeen te nem mész el egy jó endos dokihoz a friss eredményeiddel?? hátha ő tudná mi okozza ezt a változást. Sajnos én nem tudom, ehhez nem értek :S amúgy nem elképzelhetetlen, hogy a gyógyszer is befolyásolja.. én mikor olyan beteg voltam, gondolom emlékszel , h hetekkel eltolta az ovum az h gyógyszereket szedtem..
Amandeen
2018-04-13 08:17:56
Sziasztok, nálam most még uncsi a görbe, tegnap múlt el a menzi.
Kicsit elszomordtam tegnap, azért nem is jelentkeztem. 4. ciklusnapon voltam hormonsort nézetni, és nem lett jó. Az FSH-m, ami eddig normális volt mindig, 12 lett, miközben az LH 4, az AMH-m meg még továbbra is alacsony 0,115 lett! :( és mindennek a tetejében most még a TSH-m is 2 fölé ment, pedig eddig mindig 1-2 között volt. Mi van velem? Már arra is gondoltam, hátha az antibiotikumtól van? Az lehet kihatással a hormonokra? Ilyen eredményeket nem akarok orvosi bizottságra adni, mert szerintem elutasítanának a lombiktól. Lehet kellene megint csináltatnom egy hormonsort kövi ciklusban is.... :( a gond csak az, hogy magánlaborban voltam, kész vagyonba került....
Encsy883
2018-04-13 07:28:26
Sziasztok! :-) Én ma így! Most már azon gondolkozom, hogy mikor kezdjek majd el ovu tesztelni! :-) lehet azért a napokban is csinálok már egyet, nehogy megint előbb legyen és lecsússzunk róla! :-D
Gyémánt, fbara: nagyon szép a görbétek! :-)
Anita012: így van, ahogy erikasz mondja, most hogy egész ciklusban mérsz kiderül, hogy mi az alaphőd, és bizony akkor már az ovu utáni emelkedés is szépen látszódni fog ahhoz képest! :-) Amúgy mintha előző ciklusban, amikor elkezdtél mérni, volt olyan, hogy 35.9et mértél nem? Csak aztán mértél megint, és azt írtad be, mivel azt gondoltad, hogy ez túl alacsony lenne?!
Anita012
2018-04-13 06:35:12
Igen, most teljes ciklust mérek, kivancsi leszek :)
erikasz
2018-04-13 06:23:52
Anita012 : De sokat elárul a hőd ! :)
Látod most lement 36.1 re ,de lehet még 36.0 is most derül ki milyen az alap hőd !
Multkor csak a 36.3 hő volt azt alapul nem lehetett venni ! :)