Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, csak beugrottam a görvével, mai is rohanós nap lesz.
Anita34, köszönöm, jól vagyok, szerencsére azóta semmi gond.
Fbara, kicsit irigyellek a nem mérős hónapért :)
Christi, én magamból kiindulva bent maradnék, mert tudom, hogy nem maradnék nyugton. Viszont ha Te kibírod otthon ficergés nélkül, akkor az a környezet jobb mindkettőtöknek az tuti!
Christi
2018-05-03 04:47:20
Most azon gondolkodom, hogy sajat felelossegre penteken kijovok. Nincs miert itt lennem. Nem mehen kivuli, nem kell azonnal operalni. Nem ures a petezsak, bar ha az lenne azt sem kellene azonnal muteni. A barnazasra egy db ultrogestant nem kaptam, meg jo hogy magatol elmult.
Christi
2018-05-03 04:36:27
Erikasz igazad van, igy akkor 4 nappal kisebb hmm... ha valoban akkor fogant, akkor teljesen veletlenul jott ossze, mert en meg voltam gyozodve, hogy tul vagyok az ovun. Amugy a program altal kiszamolt ovu utan ketszer volt nyulos nyakom, nem is tudtam hova tenni.
Olioli nekem semmi tunetem. Mellfeszules van de az tobb hete, a hanyinger messze elkerul.
A munkahely erdekes dolog. Pont hovegen vettunk egymastol bucsut kozos megegyezessel. Nekem nagyon messze volt. A XII.keruletben lakunk albiban es en Gödre jartam ki. Mi most intezzuk a hitelt, ha minden jol megy 1-1,5 honap es koltozunk Halasztelekre. A mult hetet ugy terveztem, hogy allasinterjukra megyek, es ezen a heten mar uj helyen kezdek, csak ez a korhazasdi keresztulhuzta a terveket.
Anita34
2018-05-02 23:19:55
Sziasztok Csajok!
Erikasz, köszönöm kérdésedet, jól vagyunk. Hogy Te milyen kis ezermester vagy! :) És nagyon ügyes, hogy ennyi mindent meg tudsz csinálni! Te hogy vagy? Akkor most nem dolgozol már a héten. Szuper! Használd ki és pihenj sokat. Vagy csináljatok közös programot Pároddal! :)
Fbara, drukkolok, hogy minden együtt legyen az ovukor! Jelentkezz majd hogy állsz.
Encsy, örülök, hogy jók lettek az eredményeid! A gyerekek tudnak valamit, hidd el....és a Kislányod is biztos érez valamit, vagy inkább valakit. :D
Christi, szívből örülök, hogy látszik a Picurkátok! Ez nagyon jó és meglásd minden rendben lesz! Lesz ott szívhang is, csak még kisebb a baba amiatt nincs. Csak pozitívan!
Kerie, jó, hogy nem esett bajod. Jól vagy azóta is?
Oli, ügyesek vagytok, hogy tettetek az "ügy" érdekében! :D És tessék még azért továbbra is résen lenni. :) Nekem ovu előtt pár nappal 1-2 már voltak középidős fájdalmaim egészen addig amíg tüszőrepedés meg nem történt. Megy a drukk ezerrel!
Btiti, nagyon jól tetted, hogy elmész magánban endokrinológushoz. Az SZTK-s rendelésre tényleg egy évet kell várni. Az idő pénz! Én is néztem, hogy magas az ébredési hőd menzi alatt is. Május végén már többet fogsz tudni és lehet csak egy kis rásegítés szükséges és érkezik is a baba.
Kira, a 17.-i együttlét szerintem is tökéletes. Drukkolok nagyon!
Lion, milyen szép a görbéd! Lion, Te nem tudtad, hogy azt mondják, hogy az álmoknak mindig az ellenkezője az igaz??? Szóval ne jöjjön csak meg! Csodás Anyák napi ajándék lenne az biztos!
Amandeen, szorítok, hogy jók legyenek Párod eredményei és hogy ne kelljen most már több antibiotikum.
Niki, hogy vagytok? Tényleg rég jelentkeztél. Gyere, ha tudsz.
Jó éjszakát mindenkinek!
Kira84
2018-05-02 22:19:03
erikasz
igen látom a görbét, ami ma délután fura volt volt két kisebb görcsöm és barnás nyák jött el tőlem, azóta viszont semmi,ez nagyon fura.
Hát ha holnap fentebb megy a hőm akkor berakom a 36,35 öt..Én úgy érzem hogy ez a barátcserje meg a Fűrészpálma jótékony hatása rám.
erikasz
2018-05-02 22:18:21
Fbara : Már a 18 napnál jársz ,mindjárt ovu !:D
Nyugodtabb vagy igy hogy nem mérsz ?
fbara90
2018-05-02 21:58:02
Sziasztok!
Itt semmi különös, még várom az ovut. 18. ciklusnapnál tartok. :) Nem mértem, csak lh-teszteltem.
erikasz
2018-05-02 21:42:05
Fbara ,Anitacool ,Anita012 :Hogy vagytok ,mi az újság veletek ?
erikasz
2018-05-02 21:37:53
Encsy :Dehogy rövid a lutelárisod ,tökéletes !
Az is egyénfüggő, minden szervezet más ,nincs egyforma !!!
Kerie : Rádiót ,tévét megcsinálom !
Tőlem örökölte a fiam ,villanyszerelő ,a másik burkoló csempézni is tudok én burkoltam le 29 évesen a konyhát a ablakpárkányt ,sőt apám bádogos mindig ott voltam mikor dolgozott szabott ,kérte is a segítségem lemezhajtogatásban csatorna és kéményszegély postaládát mindent megtudok csinálni !
Többit nem is sorolom !!:):)
Tudod szegény családból származom az mindenre megtanít !:)
erikasz
2018-05-02 21:25:07
Encsy :Ez nagyon jó a progi meg minden szuper !!! :D
Nincs akadály minden rendben !!
A hőd gyönyörű most is és már 11 DPON vagy és még fent a hőd szerintem ez már babás görbe lesz az tuti !!
Anita34, köszönöm, jól vagyok, szerencsére azóta semmi gond.
Fbara, kicsit irigyellek a nem mérős hónapért :)
Christi, én magamból kiindulva bent maradnék, mert tudom, hogy nem maradnék nyugton. Viszont ha Te kibírod otthon ficergés nélkül, akkor az a környezet jobb mindkettőtöknek az tuti!