Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nahát lányok, ezt nem is tudtam, akkor lehet ha megjön a nemvárt, akkor én is kipróbálom méregtelenítésre ezt az aloét! :-)
Előjegyeztek jövő hét csütörtökre a komplex vérvizsgálatra, szóval remélem ha meg is jön, akkor jó lesz a csütörtök 5. napnak. :-)
Kira84
2018-05-03 11:36:58
erikasz igen nekem is ezt mondták róla, érdekes fanyar íze van az igaz,Látod már mindent kipróbálok csak sikerüljön a baba, úgy tudom ez a fogyást is segíti mivel méregtelenít.
erikasz
2018-05-03 10:34:55
Aloevara Kira nagyon jó immunerősítő az egész szervezetet újjá építi !
A puffadást idegrendszert és savat is helyre állítja ,minden baktériumot kiirt a szervezetből !
Ez egy jó tisztitó kúra !!:)
Kira84
2018-05-03 10:08:24
erikasz
ez a barnás valami nagyon minimális még nem vészes,kicsit teltség érzetem van.Kíváncsi leszek a mai napra mi változik.Ma elkezdtem Aloevera gélt inni, azt mondják jótékony hatással van a szervezetre,hát majd meglátjuk. Ha hamarabb jön meg én már azt sem bánom legalább vissza áll a ciklusom majd..
erikasz
2018-05-03 09:55:07
Kira : Mig nem jön meg van remény !:)
Olvasgattam utána !
A havi vérzés előtt, illetve után tapasztalható barnás hüvelyi folyás teljesen normális jelenség, nem kell aggódni miatta. Bár úgy tűnik, hogy megelőzi vagy követi a vérzést, valójában a része annak, csak olyan minimális mennyiségű, hogy a hüvelyflóra savas kémhatása barnára színezi. A menstruáció során észlelt barna folyást okozhatja a szabályostól eltérő peteérés vagy a sárgatest hormon szintjének megváltozása, családtervezés előtt ezért érdemes hormonvizsgálaton részt venni.
Az állapotosság alatt is előfordulhat minimális vérzés. Az így keletkezett barna folyás gyakran csak az elmaradt menstruációt jelöli, de mivel akár kezdődő vetélésre is utalhat, mindenképp indokolt a szakorvosi ellenőrzés. Amikor a szervezet drasztikus súlyvesztésen esik át, szintén felborul a hormonháztartás. Ilyenkor a menstruáció elmaradhat, és barnás hüvelyi folyás jelentkezhet. Hasonló tünetekkel járhat a fizikai túlterheltség, illetve a túl stresszes életmód is.
Kira84
2018-05-03 08:47:09
Jó reggelt lányok, látom már sokan a finisben vannak, remélem a tavasz hoz pár + tesztet :).
Nálam nem sok változás van,egyenlőre a hőm stagnál.
erikasz amire ma és tegnap felfigyeltem nem mindig de néha van egy minimális barnás valami meg pici görcs,én még mindig arra gondolok hogy csak hamarabb fog megjönni...
Tudom írtad hogy a hővel ne foglalkozzam hogy nem elég magas,de ez tuti nem babás görbe nekem olyankor mindig már 36,7,36,8 között volt már a hőm
erikasz
2018-05-03 07:18:32
Natus :Örülök hogy jól érzed magad ,az alacsony vérnyomás az ezzel jár .és az aluszékonyság !:)
Letettem a fejem már aludtam mind hárommal ,a melleimről ne is beszéljek rettenetes fájdalom volt egész terhesség alatt és után is !
Első gyermekkel bimbóm ugy szét repedt, hogy vérzett minden szoptatás után !
De megérte ,csodálatos érzés szoptatni !:)
Neutrogén krém csodákra képes !
Natus
2018-05-03 07:05:49
Erikasz:
Jól érzem magam, néha küzdök az alacsony vérnyomás okozta szédelgéssel. Ha vannak is rosszulléteim azok nagyrészt néha este fele jelentkeznek émelygés és fejfájás formájában. Mellem nagyon feszül, a bőrömet már megviseli, kenegetnem kell.
Fáradékonyság is néha nagyon felüti fejét,volt hogy elaludtam munkahelyen du. :-)
erikasz
2018-05-03 07:02:38
Encsy :Nem mindig mutatja ki rögtön !
erikasz
2018-05-03 07:01:32
Encsy :Irtad a kislányod, ők mindent meg éreznek ők angyalok !:D
Előjegyeztek jövő hét csütörtökre a komplex vérvizsgálatra, szóval remélem ha meg is jön, akkor jó lesz a csütörtök 5. napnak. :-)