Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Velem minden terhességgel ,lapcsánka illat ,krémes iz , szaglás,olyan szagokat éreztem más meg nem !
Már rögtön ,hőség érzet melegem volt mindig ,álmosság szörnyű ülve elaludtam volna ,sírtam de nem tudom mért !
Encsy883
2018-05-03 17:38:11
Erikasz: a jó isten szóljon belőled! :-D ilyen hamar jelentkeznének tünetek? Igaz, hogy kislányommal is voltam így, de nem ilyen hamar.
erikasz
2018-05-03 17:19:25
Encsy :Terhes vagy !:)
Encsy883
2018-05-03 17:18:33
Hát velem nem tudom mi van ... tegnap se voltam már jól, de ma még rosszabb! Nagyon fáradt vagyok, fel vagyok puffadva, olyan mintha rossz lenne a gyomrom, most a fejem is fáj! :-S
erikasz
2018-05-03 17:09:26
Kira :Aoleverát 5ml kel inni reggel te mennyit ittál ?
erikasz
2018-05-03 16:32:19
Kira :Isten tudja mi is az!
Lehet hogy az mert én négykézláb mentem !
Se ülni ,se állni nem tudtam csak feküdni !
Mikor mérgező? Az Alove-vera
Nem is gondolnánk, de például az aloé (Aloe vera) is mérgező növénynek számít, hatóanyagai az aloin, aloesin-A és B. Nagyobb mennyiségben vagy hosszan tartó alkalmazása esetén hasmenés, vesebántalmak, bélgörcsök léphetnek fel, sőt aranyeret is okozhat.
Mikortól használod ?
Kira84
2018-05-03 16:25:52
erikasz, ezt főleg akkor érzem ha ülök, ha járkálok nem olyan erős. Mondom totál olyan mint mikor meg akar jönni, meg akkor éreztem még ilyet mikor babás voltam, Lehet beágyazódás érzem?
erikasz
2018-05-03 16:22:28
KIra: Be kell menni menni az ügyeletre ,nem gondolod !
Nagyon sajnállak !:(
Kira84
2018-05-03 16:11:24
Na most már nagyon elegem van folyamatosan úgy görcsől a hasam mint amikor megjön, vérzés nincs, elnehezült méh az igen :( Mi a fene lehet velem nem értem.
erikasz
2018-05-03 15:21:14
Az alábbi cikk Dr. Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentő-és katasztrófavédelmi orvos.
olvassátok el hasznos !!:D
"A CITROM 10.000-szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA.
Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet pl; enni, és készíthetünk citromfürdőt,
különösen a test befolyásolt területein (ott ahol rákos).
(A citrom minden fajtája rendkívül hasznos a rákbetegségek kezelésében, ill. megelőzésében.)
Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.
Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik, mert óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.
A Citrom "Citrus", ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET,10.000-szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA.
Miért nem tudjuk mi ezt ???
Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.
Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.
Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai effektusokat (mellékhatások).
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrzött titok, több, mint gondolnánk.
A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket.
A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál.
Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!
Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra.
Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS is (DEPRESSZIÓ, CSÜGGEDÉS ELLEN).
JÓ HATÁSÚ A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!!
Ennek az információnak a forrása elbűvölő.
A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy:
MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET.
12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-,és a HASNYÁLMIRIGY-rákot.
Ennek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb mint az ADRIAMYCIN, gyógyszer amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését.
És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET."
Már rögtön ,hőség érzet melegem volt mindig ,álmosság szörnyű ülve elaludtam volna ,sírtam de nem tudom mért !