Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy :De jóóó.... ,hogy minden rendben van veled és a picurkáddal !:)
És még az idő is stimmel a méretek is szuper !:D
A genetikai is a legjobb lesz ,mindig a jóra gondolni !!!
Vigyázzon rád az ÚR és gyermekeidre !
Majd írj magadról ,hogy vagy... meg mindent jó !
Puszi
Lion86
2018-05-31 19:44:17
Encsy, de örülök, hogy minden rendben :) Írj majd, amint van új fejlemény. Köszönöm, elvagyunk, a héten órási hajtás van a munkában. Ovum lehet, hogy nem is lesz most a stressz miatt :/
Erikasz, engem is egy rezidens vizsgált a szülés előtt, legszívesebben felrúgtam volna, de a szülésznő megnyugtatott és kb. lehülyézte a fiatal dokit :D Remélem hamarosan normális dokival találkozol :)
erikasz
2018-05-31 19:20:24
Képzeljétek elmentem most a délúáni rendelésre a körzetihez ,felíratni a vérnyomás csökkentőt !
Elpanaszoltam mi történt a nőgyógyászaton ,hogy 48 évet töltöttem, de még igy rákszűrést nem végeztek rajtam és vizsgálatot utána !
Brutális módon !
Kérdezte mikor volt... mondtam május 15 én ,megkereste a gépben...hát magát férfi vizsgálta mondta is a nevét !
Elmondtam a hogy nézett ki a nődoki szőke fonott hajú és 28 éves kb !
Azt mondta egy rezidens volt !
Ugye megmondtam hogy állat módjára vizsgált ,hogy még az nem is nődoki !!!
Azt mondta a körzetim mért nem mondtam hogy nagyon fáj !
Majdnem sírtam doktor úr......... ,persze hogy mondtam !
Azért mert fájt elküldött ultrahangra !
De semmi bajomat nem találtak ,minden jó !
Oda is adtam a leletet .....nézte és fel volt háborodva !
Ilyet ....!!
Mit szóltok hozzá ....?
Ez bár kivel megtörténhet közöttünk !
Encsy883
2018-05-31 19:06:22
Sziasztok Lányok! Olvaslak ám Titeket! :-)
Erikasz: örülök, hogy minden rendben volt az ultrahangon és jó híreket kaptál! :-) sajnos így viselkednek általában az emberrel, én is mikor voltam márciusban kórházban, akkor vetkőzőben alul teljesen levetkőztem, majd mikor hívtak be nekem is mondta a szonográfus hölgy, hogy nem kellett volna, mert hasi uh val néz meg ... no mindegy.
Kerie: nagyon kíváncsi leszek mit jelent ez nálad, reméljük babát! ;-)
Lion: ti hogy vagytok?
Olioli, gyémánt: hogy vagytok? :-) ti mikor mentek ultrahangra?
Anit012: te már nem fórumozol?
Képzeljétek mi ma mentünk vissza dokinőmhöz ultrahangra és szerencsére minden rendben! :-) 8 mm-es már a Picurkánk, szépen dobogott a szívecskéje! :-) 7 hetes 4 naposak vagyunk! :-) szóval megegyezik az utolsó mensi időpontjával! Most védőnővel, aztán háziorvossal kell felvennem a kapcsolatot, 2 hét múlva menni kell az első vérvételekre, illetve down kór szűrésre! :-) Felpörögnek az események! Remélem minden rendben marad! :-)
Továbbra is szurkolok mindenkinek, hogy jöjjenek a babák! ;-)
Lion86
2018-05-31 15:34:12
Erikasz, örülök, hogy minden rendben. Sajnos én még csak olyan nőgyógyásszal találkoztam eddig, aki Sztk rendelésen úgy bánt a betegekkel, mint a kutyával, bár a mostani dokim kivétel volt. Nagyon jó döntés, hogy elmész magánba, ott legalább biztos foglalkoznak Veled.
Anitacool, majdnem egy hete nem csinálok már tesztet, nem vettem másikat. Remélem szerencsét hoz a nem mérős ciklus Neked :) Ha most megjön majd, én sem fogok egy ideig mérni.
Christi, akkor hamarosan újra lehet élesben próbálkozni :) Mikor kell visszamenned dokihoz?
Kerie, sajnos az előző ciklusban én úgy jártam, hogy a végén kapott el a hányás-hasmenés vírus és már kezdtem reménykedni, hogy mástól van hányingerem, de kiderült, hogy csak fertőzés. Hátha Nálad nem ez a helyzet :)
Kerie
2018-05-31 14:12:11
Szép a görbéd Erikasz és örülök, hogy bármilyen is volt az uh meg a doki, összességében jó híreket kaptál. Viszont szerintem is menj magánba, ott legalább nyugodtan elmondhatod hogy babát szeretnél és eszerint fognak bánni veled :) elképesztő, hogy mennyire lekezelőek tudnak lenni.
Kira, a Te görbéd is igazán szép, maradjon is így!
Christi, remélem rendeződik végre a ciklusod a bacikról van már eredmény?
Anitacool, izgi, mindjárt itt a nagy nap :) hátha pont a kevésbé figyelt ciklusban jön a pici, esetleg pont az esküvőre vár ;)
erikasz
2018-05-31 13:53:47
Kerie:Vagyis komlót elirtam !
erikasz
2018-05-31 13:49:50
Kerie :Sajnállak nagyon !:(
De az alkoholmentes sőr malátát tartalmaz ami túlzott ösztrogént termel ,jó hogy nem ittad meg azért nem kívánja a szervezeted !:)
A szervezet tudja mi a jó neki !:)
Kerie
2018-05-31 13:43:16
Erikasz, köszönöm, megvagyok. Ma is émelyegtem többször, mindig evés után, de legalább nem hánytam :) nemigen kívánok semmit, csak akkor eszem ha korog a gyomrom. És van valami hasfájás-féle is, olyan, mint mikor beteg vagy. Ja és húzza a görcs a bal vádlimat, magnéziumot nyomom. Szégyenszemre otthagytam a kikért alkoholmentes sör felét, egyszerűen nem bírtam meginni. Utálom a pocsékolást!
Terhességi tüneteknek túl korainak tartom, mivel holnapra nem várom, asszem inkább elkaphattam valamit :/
És még az idő is stimmel a méretek is szuper !:D
A genetikai is a legjobb lesz ,mindig a jóra gondolni !!!
Vigyázzon rád az ÚR és gyermekeidre !
Majd írj magadról ,hogy vagy... meg mindent jó !
Puszi