Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csináltam ovu tesztet.Kezd erősödni de még negativ.Én holnapra saccolom..Aztán kitudja.Arra is kiváncsi leszek a hőm hogy alakul reggel...
Amandeen
2018-06-01 18:11:57
Lion, köszi, te is aranyos és segítőkész vagy! :-) Remélem, hogy a sok rossz után most már a jó jön!
Kira84
2018-06-01 18:00:20
Lion86
Szia aranyos vagy köszi, igen szépen megy felfelé, főleg úgy hogy én már 1 hete le is mondtam erről a ciklusról.Lh tesztet is csak azért csináltam múlt hét Pénteken mert furán fájt a hasam,pont 5 db Lh tesztem maradt így az utólsó percben tudtam nyomon követni a peteérést :)
Ja meg a másik erikasz is irta neki gyanús a görbém csináljak tesztet és igaza volt, Teljesen meglepődtem hogy erős 2 csíkos lett.Szerintem most csak mákom volt hogy észre vettem meg hogy volt még tesztem...
Lion86
2018-06-01 16:56:30
Amandeen, biztos, hogy nem hiába csináljátok. Szorítok, hogy most már jó legyen a férjed eredménye és Tiéd is gyorsan javuljon gyógyszerektől. Nagyon aranyos csaj vagy, (amikor még új voltam itt, Te válaszoltál a legtöbbet az elején:) ) nem létezik, hogy ne sikerüljön, jár Nektek legalább egy baba ;)
Amandeen
2018-06-01 15:40:41
Sziasztok!
Nagyon el vagyunk havazva mostanában, nagy a rohanás, úgyhogy alig jut időm titeket olvasni, de azért be-bekukkantok. A tenyésztés eredménye még nem jött meg, csak jövő héten lesz meg, úgyhogy nem tudjuk, vannak-e még bacik. Várunk. Közben azért issza a párom a diólevél-csalán teát, hátha az is rásegít.
Én is voltam a meddőségiben,ahol azt mondták, hogy nagyon lusták a petefészkeim, ezért fel kell valahogy ébreszteni őket. Most Profertil female-t kell szednem, meg DHEA kapszulát, hátha beindul valami, mert siralmas a helyzet. Jövő héten még méhtükrözésem is lesz, attól kicsit tartok. Ezt mind magánban, rettenet ára van. Mondtam a páromnak, hogy csődbe fogunk menni, nagyon drága a gyógyszer, de a beavatkozás is.... :( remélem nem hiába csináljuk!
fbara90
2018-06-01 14:45:06
Lion, mi a !GYORS! elbírálású fogyasztóbarát lakáshitelt választottuk... tudod meddig tartott a gyors elbírálás?? január 31-el indítottuk, juni 15-én utálják az első részletet a kivitelezőnek...:D :D :D szeirnted ?!?!?! úgy hiszem emiatt hullik a hajam... :DDD Tudom mit érzel, kitartás....
Itt tartok amúgy :) még lent a hőm.
Lion86
2018-06-01 11:25:32
Fbara, örülök, hogy jelentkeztél, gondolok ám Rád mindig, csak tudom, hogy nem mérsz, így nincs miről beszámolni minden nap :) Nálunk nem tudom mi lesz már a házzal, lassan 2 hónapja intézzük az ügyeket, de még semmire nem jutottunk. A CSOK intézés is még 2 hónap lesz, már tél lesz mire nekifoghatunk a felújításnak, ha egyáltalán sikerül megvenni :/ Még a házszám is rosszul volt nyilvántartva a földhivatalban és a polgármesteri hivatalban kellett címigazolást kérni... Rémálom az egész. Most úgy érzem semmi nem akar összejönni, még ovum sincs.
fbara90
2018-06-01 10:21:59
Sziasztok! :)
Erikasz, köszönöm, hogy eszedbe jutottam, jól vagyok, midig olvaslak titeket.
Ma vagyok a 14. napon, néha mérek azért.. az LH-teszt még halvány, úgyhogy ezen a héten már nem lesz ovum. Nálam egyenlőre semmi érdekes.. Sokszor érzek émelygést, hányingert ezért ismételtem teszteltem, de ugyanúgy hómezős negatív, úgyhogy más oka van nálam is.. vmi biztos nem tetszett a gyomromnak. Az építkezés leköti az energiáinkat. :) lassan kész a tető :) :) következő lépés a nyílászárók :)
Lion86
2018-06-01 10:05:14
Szia KittyCat, eddig jól néz ki a görbéd :)
Vica, akkor valószínűleg Neked a hőleesés után 2-3 nappal van ovud, ha a pozitív teszt után nagyon hamar reped meg a tüsző, akkor 1-2 nap lenne a leesés után, de általában ritka, hogy a pozitív teszt napján lenne, inkább 1-2 nap múlva. Én múlt szombatig teszteltem, de elfogyott és már nem akartam újra venni. Többször is volt pozitív közeli, de a hőm ugrálása szerint biztos nem volt és gyanítom, hogy most nem is lesz (PCOS-em van).
GőVica34
2018-06-01 09:40:48
Lion köszönöm. Amiota ovubtesztelek es hőmérözök mindig hőleslesés után másnap pozitiv az ovu teszt.Kiváncsi vagyok mára hogy milyen lesz.Te használsz ovu tesztet?Ebből gondolod hogy anovulácios a ciklusod?