Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-06-02 07:21:55

Sziasztok.
Nagyjábból követtem az eseményeket!
Erikasz nagyon bíztató a görbéd most! :-) :-) izgulok érted!!
Kerie sajnálom, hogy megjött!
Amandeen írj majd az új eredményekről!! Szorítok nagyon Nektek is! Talán te írtad a méhtükrözést, kérlek ne izgulj miatta. Nekem kb.fél éve volt. Kis folyadékkal, vízzel töltik fel a méhet, kifeszül tőle, mint egy lufi, és körülnéznek. Nekem ilyen volt. 2-3 percig tartott. Vigyél betétet, mert a víz kiszivárog utána. Nekem utána erösebb méhösszehúzódásaom voltak kb. 1-2 ,oráig. Tehát a ocsihoz visszamenni teher volt, de aztán Visszamentem dolgozni is! Ne félj!!
Christi? Hogy vagy lelkileg?
Lion sokat gondolok rád is, drukkolok nagyon a mielöbbi sikerhez!!!
Encsy szuper, hogy minden rendben volt az uh.on! Nagyon vigyázz magatokra!!
Fbara mizujs veletek?
Gyémánt hogy vagytok?
Én tegnap este voltam az első vizsgálaton. KB. 5hét 3 nap a méretek alapján, a mesi alapján én is így számoltam. ÉÉÉÉÉS csodaszépen pulzált a szívcső,
A sajnálatos előzmények miatt sok szabival még dolgozok júniusban, lezárom a dolgaimat amunkahelyen majd táppénzre jövök. Anyagi okok miatt nem túl szerencsés, de a baba az első. A közérzetem borzalmas, nagyon gyenge vagyok, fáradt, nehezen koncentrálok, ez a munkában tűnik fel nagyon. És eljött a várva várt émelygés is 3-4 napja.
erikasz
2018-06-02 06:55:49

Kerie :Szívből sajnálom !!!:(:(
erikasz
2018-06-02 06:24:29

Kira :Nekem is bőséges krémes folyás van ,méhnyak középen és nagyon kemény zárt !:)
erikasz
2018-06-02 06:22:19

Én ma igy :)
Kerie
2018-06-02 05:58:10

Sziasztok, nagyon sok a dolgunk, csak jelenteni jöttem. Tegnap megjött, így kezdődik a 6.inszemes ciklus. Szerencsére beszeteztem időben a recepteket a stimuhoz. Pár napig most biztos nem mérek, folyamatosan korábban kelünk.
Nagyon kell az én két kezem is itthon, úgyhogy most nem szomorkodok, hogy nem jött össze.
Erikasz, Kira szépen alakultok, drukkolok, és mindenki másnak is.
Kira84
2018-06-01 19:41:27

erikasz
én még a méhemet nem érzem, de lehet ez csak idő kérdése...A következő napok lesznek úgy is a döntőek,Elméletileg a rendszer szerint már 8-án lehet tesztelni, az még 1 hét,tudod innentől kezdve ez egy türelem játék:) De én nem élem bele magam még bármi lehet..
erikasz
2018-06-01 19:26:00

Kira :Ezek jó jelek !!
Az evéssel én is ugy vagyok ,ma az olajos halat kívántam olyan jóizüen megettem !-Mondtam köszönöm Istenem vérré vált bennem !
Utána hőhullám ,hányingerem lett ,már most jobb !!:D
Azért kérdeztem meg hogy érzel e valamit !:)
A mellbinbó nekem is érzékeny nagyon ,este a hátamon folyik a viz mint neked !:)
Mindig ez az érzés volt mindhárom gyermekkel, mintha főznének belűről !
Ja és azzal is akit elvesztettünk sajnos !:(
Meg a hasam is feszül puffad és fordulásnál mintha a méhem meglenne nőve nyillal bele !
Kira84
2018-06-01 19:14:49

erikasz
amit én fel fedeztem most magamon, krémes nyák, megnőtt az étvágyam de csak a sós dolgokra, az esti zuhanyzás során már kellemetlen volt a mellemnek a víz, a törőlköző, de még az is zavart ahogy a hálóing hozzá ért,Ha így haladok pár nap és hozzá sem lehet majd érni..Ja meg minden reggel úgy ébredek hogy folyik a víz rajtam pedig ablak nyitva,olyan vékony a takaróm mint egy lepedő még is..
erikasz
2018-06-01 18:46:57

Kira :Hogy érzed magad ?
Én ma hazajöttem és most keltem fel .....,főzni sem kellett még az volt a szerencse tegnapról volt !!:)
Olyan fáradtság tört rám a fotelba leültem és el is aludtam ...nekem ez gyanús ....vagy az idő !!
Most éppen dörög lehet esni fog !!
Meg izzadok folyamatosan folyik a hátamon a viz !
Mi lesz velünk ebben a nagy melegben !
erikasz
2018-06-01 18:38:39

Amandeen :Üdv .itt végre jelentkeztél !!:)
A férjednek a diót és a csalánt kúraként kell inni ,mert vissza térhet a bacilus .
A csalánt 2 hét tovább nem szabad, szünet 1 hónap : utána 2 hét 1 hónap szünet ! Azért mert ha veseköve lenne.... akkor bajt csinál mert vizhajtó és vese - vértísztitó imunerősitő baktérium ölő,mint a dió !
A dió savas kénhatású azt sem szabad 2 hét utána szünet 1 hónap !
De szerintem a nagyobb hatás elérése érdekében 2 hétig felváltva egyik nap csalán ,másik nap dió !!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!