Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi :Ha nincs benne folyadék akkor peteérésem nem volt ?
Christi
2018-05-31 10:45:06
Azert szolhattak volna elore, hogy milyen uh... kezdem nem szeretnj az egeszsegugyet! Tudom milyen rossz, mikor igy beszelnek.
Uterus a meh merete
Endometrium a mehfal vastagsaga, minimum 7 mm kell legyen, abba mar be tud agyazodni. Nekem most a terhesseg alatt volt, hogy szinten 8 mm volt, ket nap mulva meg 17 mm, szival eleg gyorsan tud valtozni.
Douglas ureg pedig azt jelenti, hogy nincs benne folyadek.
erikasz
2018-05-31 10:37:10
Meg jöttem !
Ilyen durva ultrahangost sem láttam még egy nő volt !!:(
Azt hittem le kell öltöznöm beküldött a vetközöbe !
Utána szólított !
Azt mondta maga mért vetközött le !!
Hasi ultrahang lesz, nem hüvelyi !
Eredmények :
TAS AZ uterus Méretei :86-48mm
Endometrium vastagság : 8mm
Az uterus környezetben :Durva eltérés nélkül
Dauglas tér :Negativ
Ebből nem sok minden derült ki igaz ?
Én nem értek hozzá !:(
A nödokihoz vissza kellett menni ,ott meg azt mondta védekezni kell ,ha nem akarok terhes lenni !
Hiába kértem a vérvételt ,nincs értelme azt mondta már abba a korba lépett !
Nem mondtam semmit mert időt sem adott rá ,majd ki dobott !:(
A Remifemin pluszt irta javaslatnak !
Most már nem is gondolkodok a magán dokin kérek időpontot tőle !
De ha már ilyet mondott ,hogy védekezzek akkor csak jók az eredményeim nem ?
Lion86
2018-05-31 10:09:38
Christi, valószínűleg az ösztrogén szórakozik, időnként nagyon magas, a vérvételkor is jóval határérték felett volt.
GőVica34
2018-05-31 08:34:31
Én rég éreztem magam ilyen rosszul.Annyira émelygek és hányingerem van.Feszit a hasam is.Tuti mostanában lesz ovum.De ez biztos a Clostitltol van mert ennyire nem szoktam rosszul lenni tőle.
Christi
2018-05-31 08:03:05
Lion86 ha nem ovu a leesesed akkor mi lehet?
Nekem sztem ez a menstruaciom most vagy nem tudom ilyen meg nem volt. Szombat ota jon csak nagyon keves... jo lenne, ha visszaallna a szervezetem, remelem magahoz ter...
Lion86
2018-05-31 08:01:05
Ez biztos nem ovu előtti leesés, mert nálam nincs ilyen, legalább 3-4 napig stagnál 36,4-nél előtte, úgyhogy biztos nem mostanában lesz, ha lesz egyáltalán.
Lion86
2018-05-31 07:59:31
Kira, Erikasz nagyon szép a görbétek :)
Kerie, remélem nem jön meg.
Vica, nekem is olyankor nagyon szurkál az oldalam és olyan mintha meg akarna jönni, görcsöl a hasam meg fáj a derekam.
Christi, még mindig van rózsaszín pecsételés.
Nálam elég reménytelen a helyzet egyelőre.