Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A tüsző valóban lehet az előző ciklusból megnőtt domináns tüsző, a következő hónapban érdemes lesz ránézni erre.
A Douglas-tér a hasüreg legmélyebb pontja, a nőknél ez a hüvely és a végbél között található. Mivel ez a legmélyebb pont, itt gyűlik össze bármilyen folyadék, ezért mérik itt. A 10 mm teljesen normális, semmi kórosat nem jelent.
Most olvastam a nőgyógyász vállaszolt !
Neked Lion mennyi volt a mérés ?
Anitacool
2018-05-31 11:14:51
Sajnos emiatt most nem tudlak követni titeket, de ígérem jelentkezem, ha tudok, és megpróbálom felvenni a fonalat. Ti hogy vagytok?
Anitacool
2018-05-31 11:13:17
Velünk minden rendben, köszönöm! Nagyon sok most a munka meg a teendő, hamarosan utazás, esküvő :-) Június 23 a nagy nap! Ha minden igaz, ovum is akkor tájt lesz. Remélem megkapjuk az áldást is :-)))
Anitacool
2018-05-31 11:10:19
Közben megtaláltam a görbéd Erikasz, huhh hát az alapján lassan jönne a beágyazódás. Drukkolok!
erikasz
2018-05-31 11:06:10
Anitacool :Te drága vagy ,de jó ....nagyon örülök !!!:)
Csak volt peteérésem ha a hőm felment meg fent is van !!
Lehet most fog sikerülni a citrom kúra után !!
Meg vastagította a méhnyálkahárlyát ,mert sokszor 14 16 20 napokra jött meg .az elvékonyította !
Amúgy minden rendben a családdal ,és veled ?
Anitacool
2018-05-31 11:04:45
Lion nem csináltál LH tesztet? Ezek szerint a szuper randi nem éles bevetés volt. Sajnálom. Minden esetre sztorinak nem egy utolsó ;-)
Christi
2018-05-31 11:00:01
A mehen kivulinel is lehet ott folyadek, ha jol emlekszem
Anitacool
2018-05-31 10:59:57
Hoppá lassú voltam :-D
A méhnyálka vastagság alapján follikulárisban vagy. Hol tartasz szerinted?
Anitacool
2018-05-31 10:58:41
Szia Erikasz!
A leleted lényege, hogy minden szuper odabent!
Tas=hasi UH vizsgálat
Uterus méretei=Méh méretei
Endometrium=nyálkahártya vastagság
Douglas negatív=nem utal gyulladásra, sem vér, sem genny stb nem gyülemlett fel.
Minden oké a leleten, ez alapján van esély a babára ;-)
Christi
2018-05-31 10:58:05
Szerintem inkabb valami belso verzes miatt lehet ott folyadek.
Nekem is ket naponta neztek most a korhazban, mindig folyadek nelkuli volt, kiveve mikor barnaztam uh utan, akkor volt benne.
Az a jobb, ha nincs benne semmi
A tüsző valóban lehet az előző ciklusból megnőtt domináns tüsző, a következő hónapban érdemes lesz ránézni erre.
A Douglas-tér a hasüreg legmélyebb pontja, a nőknél ez a hüvely és a végbél között található. Mivel ez a legmélyebb pont, itt gyűlik össze bármilyen folyadék, ezért mérik itt. A 10 mm teljesen normális, semmi kórosat nem jelent.
Most olvastam a nőgyógyász vállaszolt !
Neked Lion mennyi volt a mérés ?