Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica, az a könyves naptáras van nekem is, de az volt már, hogy egy hetet is csalt :D Bár nekem elég rendszertelen a ciklusom, de sokszor a közelében sem volt, pedig elvileg átlag alapján számol. Nagyjából ez az oldal és a fertility vált be, de most ezek is tévednek. A naptárad mikorra jósolja az ovut?
Christi, remélem hamar újra sikerül, szorítok nagyon :) Nem gondolkodtál hagyományos hőmérőn? Az tuti jól mér és nem is csipog. Ha esetleg érdekel : https://gyogypiac.hu/ovulacios-homero
Christi
2018-06-02 10:35:13
Lion86 en is hasznalok egy alkalmazast, nekem a womanlig nem jott be, letoroltem, helyette a period tracker-t hasznalom, tokjo, magyar nyelvu
Christi
2018-06-02 10:32:43
Sziasztok!
En is olvaslak benneteket :)
Olioli gratulalok!!! Nagyon jo hir! Szivbol orulok, hogy osszejott! :)))
Koszonom lelkileg teljesen rendben vagyok, nem tehetem meg, hogy ezen ragodjak, igy is versenyt futok az idovel. Ezt a verzest menzesznek veszem, 3-3,5 hetre jott meg, nem baj, innentol mar mehet elesben a dolog nalunk is. Csak a hormonok alljanak szepen vissza!
Mar ugy merem a homet, ahogy javasoltatok, csipogasnal megnezem, olyankor 36,3 mutat majd visszateszem, igy felmegy 36,6-ra tehat nekem akkor ez az alaphom.
Erikasz, Kira szoritok nektek is! Mikor teszteltek? Hadd tudjuk meg mi is a jo hirt, mert biztos az lesz. Annak kell lennie es kesz :)
Az en homerom 10-et csipog, ezert en a takarommal lefogom, igy a parom nem ebred fel ra :)
GőVica34
2018-06-02 10:21:55
A womanlognak igen szines virágos.A naptáram meg egy kis konyvecske van kinnt.
Lion86
2018-06-02 10:16:33
És egy virágos izé az ikonja?
GőVica34
2018-06-02 10:13:34
Lion az a neve hogy naptáram meg a womanlog van fennt.
GőVica34
2018-06-02 10:12:48
Erikasz szépen fennt van hőd.Kira neked is szélen fennt van.Mikorra esedékes hogy igy éreztél?Mostanában elég sokat voltunk együtt ugyhogy bizom benne hogy sikerülhet.Bizom a Clostiban is.Elégge érzem a jobb oldalon a petefészkem.Szurkalgat meg nyomásra érzékeny.
Lion86
2018-06-02 10:11:30
Vica, melyik alkalmazást használod?
Lion86
2018-06-02 10:10:51
A digitálisban nem bíztam és higanyost használtam előbb, aztán rendeltem ilyet.
GőVica34
2018-06-02 10:10:14
Nekem van 2 naptárvalkalmazás a telomon.Egyiksem tegnapra huzta be az ovut csak ez.Mindegyik vasárnapra jelzi.De mindegyis ma már pozitivnak kellene lennie.Elmult 2napban is együtt voltunk orvosi utasitás is volt
Christi, remélem hamar újra sikerül, szorítok nagyon :) Nem gondolkodtál hagyományos hőmérőn? Az tuti jól mér és nem is csipog. Ha esetleg érdekel : https://gyogypiac.hu/ovulacios-homero