Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-06-03 20:59:32

Csajok valamelyikőtök nem szokta esetleg magát vizsgálni lennt?A méhnyakat méhszájat.Peteéréskor.Ilyenkor lennt vagy fennt van?Mert engem párom szokott vizsgálni és már annyi mindent olvastam erről...
erikasz
2018-06-03 20:11:42

Kira :Ez mind jó jel !:)
Kerüld most az emelgetést nehéz fizikai munkát,pihenj sokat !
A progival szerintem se nálad ,se nálam nincs baj, mert az felelős az alvásért ,mi meg nagyon fáradtak és hamar elalszunk !:)
Én ülve is !:):D
Kira84
2018-06-03 20:03:32

erikasz.
A melleim a mai naptól kezdem érezni hogy kezdenek bedurran, a bimbók nagyon érzékenyek, de még elviselhető , nem nagyon kívánom a kaját sem de ez biztosan a meleg miatt van,.Én a méhemet kezdem egyre nehezebbnek érezni. Ha édes dolgokkal kínálnak ha lehet kerülöm nagyon nem esik jó,Én tegnap hajnalban éreztem görcsölést de az is elmúlt, Néha a petefészkem nyilaldosik..
erikasz
2018-06-03 19:51:28

Kira :Én most délután ébredtem fel ,2 órát aludtam !:)
Mért nem pihensz te is ,leülök a géphez és már el is álmosodom itt is képes vagyok elaludni a fotelba !:)
Akkor te is igy vagy !:)
Meg lüktető szúrást éreztem a hüvelyembe ma is !
Meg olyan a gyomrom mintha kimosták volna ,a mellemhez nem lehet érni nagyon fáj !
Te érzel még valamit ?
Melled fáj ?

Kira84
2018-06-03 19:26:30

Jaj lányok én nem tudom mi van velem de napok óta én olyan álmost vagyok, már a délután óta hogy el is tudnék aludni.. Folyton ásítozom mint egy álomkóros.
erikasz
2018-06-03 19:10:15

Margaréta :Akkor ez a hónap kudarc ,de én nem kockáztatnék Istenre biznám magam és elhalasztanám ,mivel vizsgálat előtt megvolt az ovuláció!:)
Te döntesz ,én ezt tenném !!:)
Margaréta88
2018-06-03 18:26:07

Erikasz: azt hiszem igazad van a készülődő ovut illetően. Olyan tojcsis nyákom van, mint eddig csak párszor volt. Olyan szerencsétlennek érzem magam. Szerdán lesz az átjárhatósági. Nem tudom a doki vajon figyelembe veszi, hogy nem utána lesz még peteérésem. Jó lenne persze túlesni rajta, főleg ha ott lehet a gond, de így tuti nem lesz ebben a hónapban semmi, mert azzal az anyaggal kimossák állítólag ami ott van. De hatha majd utána, azert említeni fogom ott. Ma este csinálok ovu tesztet és kiderül ma milyen a tegnapihoz képest.
KittyCat
2018-06-03 18:18:52

Sziasztok! Nekem közben megjött ma reggel, de nem adjuk fel igazàból ez mèg csak az első próbdlkozós ès mérős hónap volt. Olvaslak àm közben titeket, csak nagyon bolond heten volt a hétvégét is beleértve.
erikasz
2018-06-03 18:17:52

Vica :Akkor tegnap volt ovud , nem mindig olyan erős a csík !:D
GőVica34
2018-06-03 17:06:04

A mai ovu teszt joval halványabb mint tegnap.Szoval negativ.Remélem a tegnapi pozitiv volt.Én legalábbis annak láttam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!