Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool: elvileg rendben van a PM, mi is csodababának tartjuk :) Igen tartom a diétát,vagy is most kezdtem újra,mert nagyon sok minden közbejött és nem tudtam tartani.
Lion: Nekem főleg hasi elhízás,szőrösödés,menstruációs zavarok voltak a tüneteim,vannak olyan ismerőseim akik vékonyak mégis van nekik IR/PCOS.
Lion86
2018-06-14 18:03:14
Anitacool, örülök, hogy jól haladnak a dolgok. Már én is tiszta izgalomban vagyok az esküvő és a nászút miatt :D Nagyon remélem, hogy minden úgy sikerül, ahogy szeretnétek ;) A vérvételt áttettem a jövőhétre, még kiderül melyik nap lesz, mert a kicsinek nem tudom melyik nap találok felügyeletet.
Anita28, akkor Nálad nem a magas ösztrogénnel van a baj, nekem az iszonyú magas és az lh is minimum 2x-ese az fsh-nak. És hogy derült ki a dolog? A mensi rendszertelenségén kívül voltak tüneteid? Nekem a régi dokim azt mondta kizárt, mert nagyon vékony vagyok és el se küldött se vérvételre se UH-ra.
Vica, azért kérdeztem, mert nekem ez a fajta teszt többször is álpozitív lett, de ha rögtön látszott, akkor biztos baba van a dologban. Jól teszed, hogy elmész reggel, remélhetőleg sok pihenés és egy kis plusz progeszteron segíteni fog.
GőVica34
2018-06-14 17:33:21
Lion nem kellett varnom szerintem egy percet sem.Reggel megyek az orvosomhoz.Mondtam neki a barnázást.
Lion, drukkoltam, hogy tiszta lappal indulj végre, kezdett rémálom lenni ez a bizonytalanság. Remélem a vizsgálatokból mostmár kiderül a megoldás. Mikor lesz a vérvétel? Köszönöm az érdeklődést nagyon figyelmes vagy :-) Zajlik a készülődés, 1 hét és indulunk :-))) Nagyon boldogok vagyunk, elképesztően várjuk már a Nagy Napot és az egész nyaralást úgy, ahogy van. :-) Amúgy pont úgy érzek a terhesvitaminok iránt, mint te. Nem is szedem, az elsővel is csak folsavat szedtem tervezési fázisban, míg kiderül másra nincs is szüksége. Más kérdés, hogy a szervezetemet feltöltöttem előre én is, hogy tuti jusson mindkettőnknek :-) A várandósság alatt meg mindig azokat pótoltam, amikre a dokim azt mondta, hogy most ezt meg azt használ épp fel a pocaklakóm. Makk egészségesek voltunk mindketten végig. A komplex vitaminokkal az a baj, mint a multifunkciós nyomtatóval: igazából semmire sem jó :-/
Fbara most látom, hogy túl vagy a fogászaton. Nagyon sok olyan esetről hallottam, hogy megoldotta a babaprojektet! Hajrá, drukkolok, hogy nálatok is meghozza a várva várt csodát! Most lesz nekem is egy éve, hogy újra próbálkozunk. Azt hittem, mostanra lassan meg is szülök, erre tessék... :-O
Kerie kívánom nektek, hogy a szeptemberi meddőségi eljárásra már ne legyen szükségetek! Annyira szeretnék tőled rövidesen örömhírt olvasni :-) Kitartást az előttetek álló munkálatokhoz!
Amandeen elképesztő regenerálódási folyamaton vagytok túl a pároddal. Ilyen tuti babafészekbe most már hamarosan egy kis lakónak kell kerülnie! Így lesz! ;-) Mikor kezdesz “éles” ciklust várhatóan?
Kira sajnálom, hogy megjött, szép volt a görbéd, jó irányba haladsz. Így tovább és meglesz az eredménye!
Christi 11napos vérzés? Jesszus, a vasad vajon hogy állhat? Lehet egy vérkép nem ártana. Drukkolok, hogy még ebben a hónapban nagyon boldogok legyetek plusz egy fővel a pocakban :-) Folsavat mindenképp szedj, a többi igaziból ha jó a vérképed nem olyan fontos. Én télen D vitamint is pótoltam, meg C-t a magam egészsége miatt. Esetleg E vitamin a méhnyálkahártya erősítésére.
Margaréta drukkolok, hogy ez a szép görbe maradjon a magasban sokáig ;-)
Zsuzskam a grafikonod alapján volt ovu! Volt jól időzített szerelem? Drukkolok!
Anitaaa28 szia! A cickafarkfűvel óvatosan, Erikasz a teák szakértője, biztos szívesen ad ötletet mit igyál helyette! IR diéátát tartod? Elég alacsony a hőd. Pajzsmirigy hormonjaid rendben voltak? A kislányod egy csodababa! :-)
Gővica a halvány pozitív is számít, de a vérezgetés aggasztó. Részvétem neked, remélem kaptok egy új életet cserébe. Vigyázz nagyon magatokra!
KittyCat szerintem még ovu előtt vagy, legyetek résen! Hajrá! ;-)
Gyémánt micsoda örömhír! További problémamentes babavárást kívánok neked, jó volt rólatok olvasni! :-) Hidd el nincsenek véletlenek, ti most valaki más kezei közt lesztek jó helyen!
Natus egy percet se aggódj a kisfiúkat is könnyű ápolni ;-) Én repkedtem a boldogságtól, mikor mondták, hogy kisfiú! Titkos vágyam volt, de persze mindegy lett volna, mert a terv még 2 gyerkőc, remélhetőleg azért vegyesek lesznek a nemek :-D Ha nem, az sem baj :-))))
Lion86
2018-06-14 16:23:51
Natus, én is először kislányt szerettem volna, de végül jobban örültem, hogy fiú, másodszorra meg már furcsa érzés lett volna, ha lány, de az első férjem meg lányt akart. Most meg már mindegy, csak legyen :D
Natus
2018-06-14 16:12:28
Lion:
Hát most értem ide, hogy válaszoljak Neked a kérdésre.
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemű a baba, csak egészséges legyen.
Bár igaz, ha ezt pár évvel ezelőtt kérdezed kapásból rávágtam volna, hogy kislányt.
De az elejétől fogva valahogy éreztem, hogy Ő kis fiú. De lehet csak a férjem beszélte belém :-)
Kicsit félek attól, hogy fiú, mert csak unokahugikkal voltam körülvéve... és azt olvastam hogy a fiúkat másképp kell ápolni... De ez legyen a legnagyobb gondom azt gondolom.
Lion86
2018-06-14 16:04:12
Mennyi idő után lett pozitív?
Lion86
2018-06-14 16:03:19
Vica, akkor sürgősen menj dokihoz, mert tényleg pozitívnak tűnik, de a barnázás semmi esetre sem normális.
Lion: Nekem főleg hasi elhízás,szőrösödés,menstruációs zavarok voltak a tüneteim,vannak olyan ismerőseim akik vékonyak mégis van nekik IR/PCOS.