Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-06-16 10:44:50

Sziasztok.Jol vagyok köszönöm az érdeklődést..Azert kicsit aggodom hiaba szedem az utrogestant..nehogy ugy járjak mint márciusban.
erikasz
2018-06-16 10:27:39

Lion :Most lesz vagy holnap ... szerintem a tojcsi nyák még nem jelent meg ,most az együttlét után nem is tudom nézni... !:)
Bő vizes folyás már tegnaptól van ,most reggel volt az együttlét ,mert elaludtunk a fáradságtól !:)
Szurkálgat a petefészkem tegnaptól ,de tegnap erősebben !
Te a fáradságon kívül ,érzel valamit ?
Lenmagot vettél együtt kel a szezám maggal fogyasztani kevés mennyiséget ledarálod és jó kávéskanállal tettem joghurtba és szezámot is !
De vigyázz vérnyomáscsökkentő bevétele után legalább 2óra hossza teljen el mert ,hatással van a gyógyszerre megváltoztatja hatását !
A gyengeség roszulét,aluszékonyság az időjárástól is van ,ülve tegnap is elaludtam volna ! Én is igy vagyok pihenj drága sokat és elfog múlni !!

erikasz
2018-06-16 09:25:29

Lion :Adná az Úr ,hogy legyen ovud hirtelen !
Nagyon leesett a te hőd is.. ugy emelkedik szépen !!
Lion86
2018-06-16 09:09:12

A görbém. Eddig semmi izgalmas
Lion86
2018-06-16 09:08:10

Lányok, szép a görbétek, drukkolok :)
Vica, remélem jól vagytok.
Erikasz, szerinted most lesz akkor ovud? Köszönöm kérdésed, mevagyok, de volt már jobb is, állandóan fáradt vagyok és aludni tudnék, nagyon kikészítenek ezek a hülye hormonok. 3 nap után végre elmúlt a barnázás, ezt mensinek veszem, mert ha nincs peteérésem, csak ilyen "vérzésem" szokott lenni. Ma meg nagyon magasan volt reggel a méhnyakam, azon se lepődnék már meg, ha most meg ovum lenne, csak úgy hirtelen :D
erikasz
2018-06-16 08:55:55

A lenmagot és a szezámot ,halat méhpempőt akácmézzel eszem rendületlenül és a rozskenyeret !:)
De,lenmagból kis kávéskanállal minden nap ,mert nagyon teltségérzetem volt és pukiztam beleim bugyborékolt a levegő ,sokat nem szabad ,jaj és olíva olajjal főzök minden másnap avokádót eszem ,és édes burgonyát sütök !

Remélem a hormonjaim természetes úton rendbe jönnek ,és megkapjuk a csodát ,a Jó Istentől !:)

Lion :Hogy vagy ?

GőVica :Nagyon jól tetted ,hogy elmentél a gyógyszert be is vetted ?
Van még barnázás ?
erikasz
2018-06-16 08:41:19

Fbara :Húúú... de szép magas a hőd az 5 napon leesés az is biztató !:):)

Margaréta :Másfél óra sok ...azért mértél alacsonyabbat ,de nagyon szép a görbéd !:)

Én ma igy : Tegnap ovus fájdalom volt,hőm is nagyon leesett ,méhnyak fent közepesen puha és nincs nyitva ... tojcsi nyák még nincs !
Margaréta88
2018-06-16 08:25:14

Fbara: szépen megugrottál :)

Én 1,5 órával korábban keltem a szokásosnál és lehet emiatt, de alacsonyabbat mértem.
fbara90
2018-06-16 08:16:10

Gyémánt köszönöm szépen! :) azért a 36.8-at el szoktam érni minden ciklusban, úgyhogy messzemenő következtetéseket ebből még nem vonok le.. A 2 tized ugrás az már kicsit érdekesebb :)
gyémánt7
2018-06-16 07:55:29

Fbara már nagOn vartam a reggelt, de tudtam hogy így lesz!!!!!!szuperul felment a hőd!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!