Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-06-15 06:05:21

Lion A vasárnap esti együttlétet azt hétfőre kell írni ?
Már izgulok lehet .......!
Mert ha most a hőm felfelé fog menni akkor ciklus 7 napjára teszi az ovum ,jók még a vasárnapi katonák ?
erikasz
2018-06-15 05:44:30

Lion : Ugyan olyan a hőm ...vagyis egyformán kezdődik a ciklus a mult.ciklusban igy jött az avum ugyan ilyen hővel kezdte !
Most kezd a mellem feszülni olyan fura a hasam is ,a méhnyak is középen és fel van puhulva, vizes a folyás... még nem tojcsi .....a szurkálást várom !:)
Este is joghurtba tettem a lenmagot daráltan 1 evőkanállal .:)
Rendületlenül fogyasztom minden nap rozskenyeret is ,ettől többet megtenni nem tudok !
Te hogy vagy ?
Többiek ?
erikasz
2018-06-15 05:31:24

Csajok, önmegtartóztatás van nálunk a fáradságtól !!:)
Utoljára vasárnap este voltunk együtt ......én ugy érzem most az ovum hamarabb lesz remélem aktívak lesznek a katonák ,ha ma este és hétvégén együtt leszünk !!:)
Lehet az is a baj a sűrű együttlét ........mindig is irja a rendszer !

Olioli :Nagyon örülök hogy rendben van minden ,már a kis szívét is hallottad dobogni !!:D
Nagyon nagy boldogság ez ! :D
Köszönöm hogy te is igy gondolod .......ezért nem megyek segítséget kérni egy orvostól sem !!-Majd Isten segít !
Ha már terhesen mennék az orvoshoz,akkor meg már kötelessége segiteni amiben kell !
Vigyázzon rátok a Jó Isten !! -puszi ...
Amandeen
2018-06-14 22:53:35

Anitacool, erikasz, Olioli, aranyosak vagytok!
Köszi, hogy gondoltok rám.
21-én megyek újra orvoshoz, akkor majd megmondja, hogy mehet-e onnantól élesben. Elvileg épp 20-a után kezdek új ciklust.
zsuzskam
2018-06-14 22:24:51

Sziasztok!
Most csak egy gyors bejelentkezésre van erőm. A görbém fura, még soha nem esett le ilyenkor a hőm. Mi mindent megtettünk a cél érdekében,gyakorlatilag mindegy is, hogy mikor volt ovu. Az lh teszteket a fastestről rendelem, a zöld színűt használom, eddig többnyire bevált.
Jó éjt mindenkinek!
Olioli
2018-06-14 21:10:12

Gyémánt! Most olvastam vissza, együtt haladunk, szépen! Örülök Nektek!
Encsy mizu veled?
Olioli
2018-06-14 21:05:25

Sziasztok lányok!
Szoktalak olvasni Benneteket! És követem a görbéiteket is! úgy izgulok mindannyiótokért!!! Lion, Fbara, ,Amandeen, Erikasz, christi stb...mindenkiért !!
Erikasz sajnálom a csalódást az egészségügyben, borzalom milyen emberek vannak, sajnos fel sem fogják, hogy belegázolnak az ember lelkébe! De nem szabad erre nézni, csak felfelé!! :-)
Gövica, halk gratula! Minden rendben lesz!
Én ma voltam ismét orvosnál...nagyon hosszú volt ez a 2 hét, és sokat izgultam, vajom minden rendben van-e! nagyon émelygek, és közben éhségrohamokkal küzdök, a rosszullétig éhes leszek 1 perc alatt! Ijesztő! De minden rendben. Kb. 7 hét(13,5mm) és szépen dobogott a kis szíve!!
erikasz
2018-06-14 19:10:34

Kira :Nagyon sajnálom ..........!!:(

Fbara :Gyönyörűen megy a hőd felfelé szuper ez lesz a te hónapod !:)

Amandeen :Nagyon sajnállak !:)
De az a mondás ! -A sok rossz után ,csak jó jöhet !!
Most már minden rendben lesz szívem .....gyógyítson meg az Úr minél hamarabb ! Pihenj sokat !

erikasz
2018-06-14 19:00:46

Nagyon fáradt vagyok lányok !
4,20 -kor mérek ,már igy fogok !
Albert reggel 5 órakkor elment és vissza aludtam ,megvisel ez az idő engem nagyon szarrá áztam ,munkába menet !:(

Lion :A hőmérőt elfelejtettem még a dobozban van ....már mindegy .ki is ment az eszemből !:(
itt a görbém
erikasz
2018-06-14 18:43:08

anitaa28 :Pco-ra Gyúribácsi a füves ember ezt ajánlotta !

Policisztás ovárium akkor jön létre, ha a petefészek körül vékony hártya alakul ki. Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor a hártya alatt marad, és funkcióját vesztve élettelenné válik, majd elnyálkásodik. Először egy tisztítást ajánlunk. Hat héten keresztül belsőleg ajánlunk inni egyik nap egy csésze csalánlevél, a következő nap pedig diófalevélből készített teát, reggel éhgyomorra. Ez egy bélharmonizáló és tisztítókúra. PCOS betegek jelentős részénél felfedezhetjük az inzulinrezisztenciát. Ha ez is gond, akkor erre ajánlunk napi egy-két csésze erdei szederlevél teát (főétkezések után fogyasztva). Életmódváltás mellé ajánljuk még a Diabess-Györgytea vagy epekövesség esetén a Fekete áfonyaleveles teakeverék fogyasztását is heti 1-3 csészével, kiegészítő kezelésként. C-vitamint szedve hozzá nagyon jól használ a vashiányra, segíti a vérképződést is. A PCOS egyes gyakori tünetei az akné, a túlzott szőrnövekedés és férfias típusú hajhullás. A szőrösödésre nagyon jó a fodormenta teája, naponta lehet fogyasztani. A szurokfű teát is napi egyszer kell inni, az agyalapi mirigyre hat. Az aknés bőrt kívülről közönséges galaj teájával lehet kezelni. Egy kis vattapamacsot bemártva teába és ezzel áttörölni az arcbőrt. A továbbiakban évente kétszer – ősszel és tavasszal – ajánlunk a Gyuri bácsi által összeállított Csalánleveles teakeverékkel egy 4 hetes tisztítókúrát.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!