Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
GőVica: a barnázás ellenére jó magasan van a hőd, Ha jól emlékszem lassan itt a nemvárt napja is, nem akarsz csinálni tesztet?
GőVica34
2018-06-14 15:05:19
Sziasztok.Minimális barnázás van.De igy allok ma.
KittyCat
2018-06-14 13:04:18
Lion86 29-30 napos szokott lenni, hétvége körül esedékes a pé. csak előbb elkezdtem a tesztelèst. Kira84 elhiszem, hogy megkönnyebbültèl.
Kira84
2018-06-14 12:31:43
Hát lányok tegnap délután végre megjött, teljesen meg könyebbűltem, és persze csalódott is vagyok.
Viszont most már örülök neki hogy letudtam zárni ezt a hónapot..
Lion86
2018-06-14 11:14:01
Gyémánt, ez csodálatos hír! Nagyon örülök :) Ne aggódj, nekem más dokiknál születtek a gyerekek és a második jobban bejött. Biztos találsz egy másik jó dokit. A mostani ajánlott szüléshez valakit?
Fbara, Margaréta, nagyon szépen húztok felfelé, drukkolok nagyon Nektek, most már tényleg nagyon itt az ideje, hogy Ti jöjjetek :)
Anita28, sajnálom, hogy Neked is ilyen összevissza ciklusaid vannak. Nálam még endokrinológus nem mondta ki a diagnózist, mert még mindig nem kaptam időpontot, de szinte 100% a PCOS. A nagyfiam is úgy jött, hogy már 3 hete barnáztam, előtte már hónapok óta nem menstruáltam rendesen, de bejött a cickafark-palástfű tea. A második kisfiam sajnos csak 10 év múlva jött, de itt is segített 2 hónap teaivás. Most semmi, pedig 3 hónapig ittam és még pé-m se volt 2 hónapja. A hormonértékeid milyenek voltak?
KittyCat, milyen hosszú is szokott lenni a ciklusod?
Zsuzskam, most is magasat mértél?
Erikasz, Kira, Christi, Vica hogy vagytok?
KittyCat
2018-06-14 09:07:21
Fbara, Margarèta nagyon szép a görbétek!
KittyCat
2018-06-14 09:05:16
SZIasztok!
Én most így állok, hétfő óta ovutesztelek is, egyenlőre még negatív.
anitaa28
2018-06-14 08:53:55
Sziasztok!
erikasz : ma ismét 36 a hőm, azért gondoltam hogy a cickafark tea szorgos ivása okozta a vérzést,mert nőgyógyászati gondokra azt ajánlották. Mivel PCOS-em van így sosem volt rendes ciklusom. A kislányom is úgy fogant,hogy nem is menstruáltam, az orvosok már nem tudnak mit kezdeni, így kerestem fűben-fában az orvosságot. De akkor mégsem ez volt a megoldás :(
Margaréta88
2018-06-14 08:44:03
Sziasztok!
Gyémánt: úgy örülök, hogy minden rendben veletek, az orvost illetőleg pedig biztos, hogy fogsz találni olyan dokit, akiben maximálisan megbízol. :)
Fbara: szépen alakulsz Te is, annyira jó lenne, ha ez már a mi hónapunk lenne. :D
Lion: lehet, jobb is, hogy végre új ciklust kezdesz, a következő biztos jobban alakul. :)
Kerie: milyen jó lenne, ha ez az inszem sikerülne, szurkolok neked. :)
Én most elégedett vagyok a görbémmel, csak már annyiszor reménykedtem, eddig hiába.
fbara90
2018-06-14 07:46:32
Sziasztok!
Gyémánt örülök, hogy minden rendben veletek :) Csodás érzés lehetett hallani a pici szivecskéjét :) Remélem sikerül jó orvost találnod, akiben megbízol úgy,mnt a mostaniban :) Kicsit elszomorodtam annyiból, hogy már én is itt tarthatnék, ha sikerül akkor, mikor nektek is... de talán majd most.. Még csak a 4. dpo-n vagyok.
Lion remélem tényleg jön az új ciklus, és szorítok, hogy ebben már peteérés is legyen!!
Kerie remélem most nektek is sikerül és nem lesz szükség már a lombikra! :)
Vica, Kira Ti hogy vagytok ma?
Amandeen úgy sajnálom! :( Remélem most már vége lesz nálatok is ennek a rossz sorozatnak! most hogy már mindkettőtök rendben van!