Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-06-14 07:30:48

Sziasztok! Köszönöm kerdeseteket, igen tegnap volt! Már hallottuk a kis 8 hetes csöppnek a szívverését, 13mm , jó helyen van meg tapadva , tehát mindent rendben találtak! 4 hét múlva jön a 12 hetes uh, vérvétel vizelet... Pénteken megyek a védőnőhöz! Ami rossz hír hogy nem tud vállalni már szülést, tehát orvost kell váltanom , amit nagyon nem szerettem volna! Kicsit rosszul esett hisz 2 gyermekemmel végig oda jártam hozzá!
Lion86
2018-06-13 22:49:08

Anitacool, remélem rendben megy Nálatok minden :)

Gyémánt, mi volt az ultrahangon? Ha jól emlékszem, ma volt?

Többi kismami, hogy vagytok?
Lion86
2018-06-13 22:45:46

Na itt vagyok megint.
Erikasz, most már az új hőmérővel mérsz?

Fbara, szépen alakul a görbéd. :) Szuper, hogy túl vagy a fogorvoson, hallottam már ilyet, hogy az megoldotta a problémát, remélem Nálad is bejön :)

Christi, de jó, hogy végre elmúlt a vérzés. Én A, C, E vitamint, B komplexet, folsavat, Omega3-at és magnéziumot szedek. Külön terhesvitamint nem, mert a legtöbbnél mindenből egy kicsi van, de én úgy éreztem az nem elég. És a vérvétel után kipróbálom a szezámmagot is.

Margaréta, szép a görbéd, nagyon valószínű, hogy jó helyre tette. :)

Zsuzskam, ez furcsa, tényleg úgy tűnik, hogy ott volt ovud. Hányszor teszteltél naponta? És milyen teszttel?

Kira, sajnálom nagyon :(

Vica, sajnos valószínű akkor, hogy ez már a mensi előjele. Lehet, hogy most a megrázkódtatás miatt zavarodott meg kicsit a hormonrendszered.

KittyCat, jól teszed, ha minden nap tesztelsz, sosem lehet tudni, mikor van 1-2 nap eltérés.

Amandeen, remélem gyorsan felépülsz most már és a következő ciklusban teljes gőzzel mehettek előre :)

Kerie, örülök, hogy jelentkeztél. Drukkolok, hogy szeptemberben ne is kelljen menni a meddőségibe :)

Én úgy néz ki új ciklust kezdtem. Persze nem rendes vérzéssel, csak az sötétbarna izé, ami az anovulációs ciklus után szokott lenni. Ilyenkor bezzeg mindig 40 napra jön a barnázás, de az ovus ciklus meg 34-50 nap közötti. Amandeen, most már kezdem átérezni a helyzeted, pontosabban a tehetetlenség érzetét, mert bár mi meg próbálkozhatunk, de április óta nem volt ovum :( Eddig 5 mért ciklusból 2-ben nem volt ovu. Most is (az előző luteálissal együtt) közel 2 hónapot vártam a semmire. :(
erikasz
2018-06-13 22:11:24

GőVica34: Az még nem biztos drága ....várd ki a végét ,hinni kell benne addig mig rendes menszesz nincs !
Olyan furcsa terhesgörbéket láttam.... semmi sem lehetetlen !
Kerie
2018-06-13 22:06:19

Sziasztok lányok, hű de sokat írtatok! Még nem olvastam vissza mindent, de igyekszem! Én ebben a ciklusban nem mérek, de nem is lenne értelme, annyira összevissza kelek. Előkerült az ács, a villanyszerelő és a vizes is egyszerre, úgyhogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ma voltam tüszőmérésen, még kicsik. Pénteken újra uh, hétfő és kedd várhatóan inszem. Utolsó. Persze én lennék a legboldogabb, ha nem lenne rá szükség, de már van időpontunk a pécsi meddőségi klinikára konzultációra a lombikhoz aug. végére, addig gyűjtjük a leleteket. Sajna méhtükrözés is kell :s nem örülök neki. De ha minden oké, már szeptemberben mehet a beültetés.
GőVica34
2018-06-13 20:13:17

Ettől félek én is. Márciusban mikor volt a kémiai terhességem akkor is barnáztam véreztem a ciklus 16.napjátol.Akkor a regi dokim semmit nem adott ra.Még ugysem hogy volt nalam 3 pozitiv teszt.Most nem tudom.Lehet mensit jelzi...akkor viszont ez az első clostis honap nem sikerult.
erikasz
2018-06-13 20:00:10

GőVica34 :A beágyazódás csak egy alkalommal van... valami kis pici pecsét ,vércsepp ,vagy barna folyás, másnap már nincs !
Hát akkor nem tudom... lehet a menszit jelzi !:(
GőVica34
2018-06-13 18:56:23

Erikasz:Tegnap kezdődött de tegnap épphogy csak este volt valami. Ma már azért a tisztaságin is látszott meg pisi közben is.
Amandeen
2018-06-13 18:41:54

Fbara, még mindig nem próbálkozhatunk, ez a mi formánk. Most nem lehet a műtét miatt, meg kell várjuk a következő ciklust. Egyébként még mindig érzem a méhem, húzódik kicsit, fájdogál. Holnap lesz 1 hete a beavatkozásnak.
erikasz
2018-06-13 18:17:53

GőVica34 :Ha sosem volt barnázás lehet beágyazódás !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!