Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira jobban vagy már? elmúlt a gyomorrontás? :S Sajnos így nem túl értékelhető a mai mérés :/
Anita drukkolok, hogy megrepedjen! :) :) Jó, hogy rádolgoztatok! :)
Margaréta pont így vagyok mint te, sok szép görbét hoztam már össze, most tele vagyok félelemmel.. Remélem sikerül, szép a görbéd, ezt hívják trifázisnak nem? 2 szép, egyértelmű lépcsőd van az ovu után :) bíztató szerintem! :) nagyon szorítok!
Lion a görbe alapján megtörtént az ovu! :)
Erikasz vajon neked is most van? :)
anitaa28
2018-06-19 11:54:26
Vica nagyon gratulálok!!
GőVica34
2018-06-19 11:35:53
A link meg nem ment át.Mindegyis.Csináltam Clear blue digitáis tesztet.Pozitiv lett 1-2 hetet ir.
GőVica34
2018-06-19 11:34:28
Sziasztook.
Kira84
2018-06-19 10:03:51
Sziasztok lányok.
erikasz, igen a görcsök már elmúltak, most néztem a be írásokat és elírtam mert nem Szombat hajnalban hanem Vasárnap hajnalban görcsöltem be.Tegnap este meg valami rosszat ettem mert az éjjel gyomorrontásom volt sajnos, így még hajnali 1 és 2 köről fent voltam, mire átvészeltem. így nem tudom mennyire valós a mérés, 6.10 kor mértem.
anitaa28
2018-06-19 08:50:42
Lion szerintem is megvolt az ovud.
Én tegnap este hatalmas szúró fájdalmakat éreztem a jobb petefészkem körül,feküdni alig bírtam,mára enyhült egy kicsit de még most is szúr. Tegnap este akcióztunk,ma reggelre egy picike barnás folyás jelent meg. A hőm továbbra is stagnál,a mellem brutálisan feszül,úgy gondolom most kéne megrepednie a tüszőnek.
Margaréta88
2018-06-19 08:39:47
Erikasz: bárcsak igazad lenne, de volt már egy-két "szép" görbém, és mindig mensi lett a vége. Egyrészt nagyon izgatott és bizakodó vagyok, másrészt viszont egyre jobban félek attól, hogy a következő napokban kevesebbeket fogok mérni. Sőőt egyik hónapban csak mielőtt megjött, előtte nap esett nagyot. Szóval várok. :)
Neked fura ez a leesés, biztos voltam benne, hogy most már felfelé húzol, nem tudom.
Lion: most jól megugrott a hőd, tuti ovud volt.