Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-06-19 06:07:03

Sziasztok!
Most csak gyors bejelentkezek,mert szaladok munkahelyi alkalmasságira..
Itt a mai hőm :)
Margaréta88
2018-06-18 21:33:48

Kerie: most akkor tényleg pihenj, kerülj minden nehezebb munkát, és meglásd meg lesz az eredménye. Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön! :)
erikasz
2018-06-18 20:09:53

Kerie :Köszönöm szépen !
Jó hirtelen felment a hőd jó magasra !:)
Most sikerülni fog ,az tuti !:)
Igaza van a párodnak ,pihenj sokat és a házi munkával is vigyázz ne erőltesd magad !!
Jó nagy tüsződ volt az igen !!:)
Adja a Jó Isten... minél hamarabb a várva várt csodát !!
Majd írj jó !!
Puszi
Kerie
2018-06-18 19:07:33

Sziasztok lányok, olvasgatlak benneteket ha hozzájutok, de még mindig elengedősen próbálok hozzáállni :)
Vica, gratulálok, drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Úgy látom akad pár szép görbe, szurkolok mindenkinek!
Erikasz drága, a hited erős, az emberekkel meg ne is törődj, bár én még mindig azt mondom, kell legyen olyan orvos, aki támogatóan áll hozzád!
Nekem szombaton és ma volt meg az utolsó inszem, 23x30mm-es hatalmas tüszővel és 9,3-as endometriummal.
16-án mértem először, csak hogy lássam az ovut, a többit csak beírtam, hogy majd be is húzza a rendszer.
A párom még szigorúbb, abszolút eltiltott minden munkától, főzhetek meg mászkálhatok és ennyi :D
A dokim rendes, mondtam neki hogy mi mindent kérnek a lombikhoz, azt mondta mindent megoldunk.
erikasz
2018-06-18 18:10:59

Dr. Koppán Miklós

Baranya Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati válaszolt !

A menstruációs ciklus középidején, általában éles vagy görcsös jellegű alhasi fájdalom jelentkezik az egyik oldalon. A fájdalom havonként ismétlődhet hasonló jelleggel, oldalisága havonta változhat, de hónapokon át jelentkezhet ugyanazon az oldalon is, mindig az ovuláló tüszőt szolgáltató petefészeknek megfelelően. A fájdalom tipikusan néhány perctől néhány óráig tart, de 24-48 órát is meghaladhat. A fájdalom intenzitása ritkán veti fel orvosi ellátás igényét, de egyes esetekben olyan fokú lehet, ami szükségessé teszi egyéb kóroki tényezők kizárását.

Kira : Látod ,hogy igazam van ,több napig is szenvedtet !
erikasz
2018-06-18 17:07:49

Kira :7,8 napja hogy voltál dokinál?
2*8 az 16 mm... csak ha 2 mm számolsz ...ha még pici is volt megnőtt !
20 mm tüsző érett és meg is reped !
Azt az orvos nem is láthatta ha pl,4 mm volt a tüsződ mikor voltál vizsgálaton !
erikasz
2018-06-18 16:56:48

Kira :A tüsző naponta sokat 2-2.5 mm nő olvastam ,lehet ott volt csak még nem látta !
Margaréta88
2018-06-18 16:36:46

KittyCat: szerintem is 15-én volt majdnem +, azóta emelkedik is a hőd, tehát megvolt az ovud :)
Lion86
2018-06-18 16:32:20

Kira, hát fogalmam sincs mi lehetett ez. Úgy tudom ciszta is tud pár nap alatt megnőni és kifakadni, de lehetett megkésett tüszőrepedés is, ha az előző ciklusban ért, mensi alatt se kizárt az ovu.
Kitty, szerintem is a 15-e pozitív gyanús.
Erikasz, én is arra gondoltam, hogy talán a héten lesz ovum :)
anitaa28
2018-06-18 15:36:29

Kitty szerintem a 15-ös volt pozitív.
Erikasz szájban mérem. Várom nagy izgalommal a holnapi hőmet

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!