Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara mikor tesztelsz?? Most valahogy olyan biztosra érzem hogy egyel többen mentek nyaralni!!!
Margaréta88
2018-06-20 09:11:28
Lion: nem biztos hogy kibírod, mi sem bírtuk sokáig :) de egyébként, lehet tényleg kellene egy kis pihenő. :)
Lion86
2018-06-20 08:42:46
Fbara, gondoltam rá, hogy nyáron hanyagolom a mérést, de akkor aztán végképp nem tudnám, mikor számíthatok ovura és akkor meg azon fogok stresszelni, hogy ha nem vagyunk együtt 2-3 naponta, az meg szinte lehetetlen a férjem munkája miatt. De azt hiszem, ha most megjön végre valamikor rendesen, akkor 1-2 ciklust kihagyok, tesztelni se fogok ( ha kibírom :D)
fbara90
2018-06-20 08:04:17
Lion nagyon aranyos vagy! Remélem én is... mert már ez a 9. ciklusom, de 12 hónap alatt nekem is..
Lehet az a baj, hogy elkezdted minden nap Te is figyelni magad, és már annyira nagyon-nagyon akarod, hogy tiszta stressz vagy a görbék miatt.. és ezért csúszkál az ovu. Nem akarod kicsit szabadságra küldeni a hőmérőd? :)
Hátha a nyugalom hozná meg a sikert! :)
Lion86
2018-06-20 07:48:14
Fbara, hát ezért nem értem. Már mindent megpróbáltam, szedem az összes vitamint amit ilyenkor kell, teákat is ittam, de csak egyre rosszabb. Mielőtt elkezdtünk próbálkozni, 40 nap körüli ciklusaim voltak, azóta meg...
Remélem zebrásak lesznek azok a tesztek és ez lesz életed legszebb nyaralása :)
fbara90
2018-06-20 07:42:08
Erikasz szuper hogy jó helyre húzta be Neked is! :)
Margaréta ez még csak egy tized ugrálás mint álam, ne írd még le a ciklusod.. :) simán mehet holnap megint felfele :) így is jóóó magas a hőd :)
Óóóó drága Lion! :( nagyon sajnálom, pedig biztos voltam benne h megvolt az ovud :( olyan szépen elindult :S szedsz D-vitamint? Állítólag csodaszer a PCOS-re
Kira neked is már egy hét lement a ciklusból, nem semmi, hogy mennek a napok.. :) remélem szép görbéd lesz megint :) Mikor mentek dokihoz? :)
Kismamik, régebbi fórumozók? Merre jártok, hogy vagytok? :)
Lion86
2018-06-20 07:11:27
Dokihoz egyelőre nem nagyon akarok menni, legutóbb, mikor gyógyszerrel hozták meg a vérzést, egy hónapig barnáztam utána és több hónapig nem jött meg megint. Ha meg lesz a vérvétel eredménye, akkor majd kitalálom mi legyen. Pihenni nem nagyon tudok a munka meg a gyerekek mellett.Régebben sem volt több időm, a munka miatt, de azért ilyen brutálisan rendszertelen nem volt a ciklusom. Mióta mérek 74-34-48 és a mostani. A fog.gátló abbahagyása és a kisebb fiam fogantatása között 28-36 napos volt, egyszer volt csak egy 75 napos. Most meg teljesen megzavarodott. Nehezen alszom el mostanában, de minimum 6 óra mindig megvan.
erikasz
2018-06-20 06:49:33
Kira :Nagyon szép a görbéd 0,1 tized vissza esés az jó !
Holnap magasabb lesz !
Már nincsenek azok a nagy ugrálások ,nagy hő ingadozás nyugodtabbnak tűnsz !:)
erikasz
2018-06-20 06:45:47
Lion :Ez nem is igaz !:(
Azt hittem felfelé vágtatsz ,mi a túró ...nem idegeskedsz e miatt ,azért ilyen a hőd !
Aludsz eleget ?
Nem vagy túl fáradt ?
Lion: Ha tudol pihenj le napközben ,tegnap hazajöttem 16 órakkor lefeküdtem másfél órát aludtam ,a hormonokat befolyásolja ha nem vagy pihent ...a szervezetnek pihenni kell !
Kira84
2018-06-20 06:43:37
Sziasztok lányok. Egyenlőre nálam nincs változás...
Lion86. szegénykém jól megszenvedsz ezzel a ciklussal, jól látom ez a ciklusod 47 napja? Mert ez baromi hosszú, nem volna jobb ha látna egy orvos esetleg adna rá valamit hogy be induljon?