Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm a biztatást Lányok :) Az Infolicot eddig azért nem próbáltam, mert 2 készítményt is szedek, amiben van folsav, de lehet, hogy az egyiket félreteszem egy időre és kipróbálom. Meg rendelek most barátcserje teát, azt sem próbáltam még (a kapszulás formában valahogy nem tetszik). Kíváncsi leszek, használ-e valamelyik.
Margaréta88
2018-06-20 14:44:09
Zsuzska: én vasárnap tesztelnék, ha addig nem jön meg, na meg persze attól is függ mit mérek.
Nem semmi, milyen görbe volt az előződ is. :D
zsuzskam
2018-06-20 14:05:12
:D és ti mikorra tervezitek a tesztelést?
Nem, méhpempőt nem szedek, soha nem is szedtem.
Az előző görbém is ilyen szép volt. Már kezdtem azt hinni, hogy elromlott a hőmérőm.
fbara90
2018-06-20 13:29:31
Na akkor 3an izgulhatunk együtt :D
Zsuzskam te szedsz méhpempőt? :D mert a pempős csajos szoktak ilyen egyenletes görbéket feltölteni,mint a tiéd :D
Margaréta88
2018-06-20 13:28:22
Zsuzska: nagyon szép a Te görbéd is :)
És ahogy látom Te, Fbara és én is a 10.dpo-n vagyunk. :D
zsuzskam
2018-06-20 13:00:46
Sziasztok!
Lion, az Inofolicot próbáltad már? Nekem már az első hónapban 28 napos lett a ciklusom tőle, utána pedig olyan 31-34 között mozgott. Mondjuk én nem tudtam sokáig inni, mert közti vérzések produkáltam tőle. A nőgyógyászom szerint ez igen ritka mellékhatás.
Margaréta, én még nem írnám le ezt a hónapot. Ez a kis leesés még simán belefér.
Én így állok mostanában :
fbara90
2018-06-20 10:56:12
Kira jól csinálod, biztos lesz is eredménye!! :) kitartás a fogyókúrához! :) kell hozzá.. :D
Kira84
2018-06-20 10:54:43
fbara90.
Hát dokihoz majd csak olyan december környékén akarok menni, addig meg nyúzom magam a fogyókúrával,nem egyszerű de most ez a kitűzött cél.Ha meg addig össze jönne magától az még jobb volna..
fbara90
2018-06-20 10:22:43
Gyémánt bár igazad lenne!!! 24-25-én tesztelek vmikor, ha nem jön meg. :)
Már a 10. dpo-n vagyok :)
Anita legalább nincsenek nagy kilengéseid, így bizti h jön az ovu is, mert nem cikkcakkolsz most! :)
Lion nekem annyiból szerencsésebb a helyzetem, hogy az ovutesztek beválnak, így előtte nem is méricskélek most már.. utána viszont mint láthatod, nem nagyon tudom megállni, hogy ne figyeljem :D
anitaa28
2018-06-20 09:44:00
Lion fel a fejjel. Én is akármit csinálok nincs rendes cikluson,pedig én már Merckformint is szedek. Mégis lett egy kislányom spontán pont amikor már feladtam és nem akartam görcsösen. Akkor amikor fogant pontosan fél éve nem menstruáltam. A remény ott van, bármikor jöhet a lurkó,tudom elég közhelyek,de így van!