Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-06-18 10:38:58

Igen, sajnos nem csak az ovuteszt működik jóstesztként, hanem a Hcg teszt is reagál az LH szintre, ha nagyon magas.

"Az egyik női nemi hormon, az úgynevezett luteinizáló hormon (LH) emelkedett szintje – pl. kétoldali petefészek eltávolítás után, menopauzát követően, nyugtatók szedése – esetén is álpozitív teszteredményt kaphatunk. Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós." -ehhez hozzátenném, hogy a PCOS is gyakran jár magas LH szinttel.

Ezért kezdtem el gyanakodni a PCOS-re, mert bár vékony vagyok, de nincs rendszeres ciklusom, a 20-as LH teszt szinte mindig pozitív volt ( most 40-est használok) és a Hcg is többször álpozitív lett. Csütörtökön megyek IR vizsgálatra, kiderül végre, hogy tényleg ez-e au oka a gondjaimnak.
anitaa28
2018-06-18 10:07:10

Az is lehetséges,meglátjuk a hő mit mutat. Mikor a kislányom fogant,akkor nem mértem hőt,nem figyeltem a jelekre. Ő is úgy fogant,hogy fél éves vérzés kimaradásom volt.Egyetlen jele a borzasztó hasfájás volt, ami három hete kínzott, ekkor teszteltem és Ő már 5 hetes volt. Most azért is szeretném tudni,hogy van-e bent valaki,mert a kislánynak van egy ritka genetikai betegsége és ha picurka lenne, minél előbb jó lenne tudni,hogy elvégezhessék korán a vizsgálatokat. Én is több fals pozitív teszten vagyok túl, akkor ez a magas LH miatt van? Ezt nem is tudtam.
Lion86
2018-06-18 10:04:34

És így a mostani
Lion86
2018-06-18 10:04:12

Ha csak a vérzést veszem, akkor 7 hónap alatt 4 ciklusom volt. Elég sz. r arány...
Akkor igy néz ki az első
Lion86
2018-06-18 10:00:44

Köszi Anitaa, remélem nem téved a teszt. Nekem sajnos a magas LH miatt nem ritka a halvány álpozitív. Vagy nem lehet hogy most lesz ovud?
anitaa28
2018-06-18 09:51:45

Lion új ciklust akkor szoktam kezdeni, ha élénk piros a vérzés.Az 56 napos utolsó cikusomban volt egy nap barnázás,de az tényleg csak két kis maszat volt a wc papíron utána az 57-ik napon kezdődött egy enyhe de élénk vérzés, íyg azt vettem az új ciklus első napjának.Rá 16 napra volt újabb 3 napos élénk vérzés ami enyhe volt.Ez a mostani ciklusom első napja volt. Ha tényleg csak barnázok és nincs élénk piros vérzés,akkor veszem csak barnázásnak.
Lion86
2018-06-18 09:39:55

Anitaa28, Neked szokott lenni iszonyú hosszú ciklusod barnázással? Ha igen, akkor honnan számolod az új ciklust ilyenkor?
Lion86
2018-06-18 09:38:15

Vica, ez szuper! Minden rendben lesz most már, hidd el. Tényleg pihenj sokat, tapasztalatból mondom :)
Margaréta, Fbara továbbra is szép a görbétek, nagyon drukkolok, hogy egy hét múlva nagy meglepi legyen ( és ne a Mikulás).
Erikasz, de jó, hogy megvolt az ovud, drukkolok Neked is :)
Anitaa28, szerintem holnap reggel csinálj egy x-epilt, az nekem is bevált és mások is jókat mondtak róla.
Lányok, én most nem tudom, mi legyen a görbémmel, egy ismerősöm azt mondta, hogy amikor csak erőteljes barnázás volt, azt ne vegyem vérzésnek meg anovus ciklusnak, hanem hagyjam egyben késői ovulációval. Szerintetek?
anitaa28
2018-06-18 09:12:44

Csajok egy kis tanácsra lenne szükségem. Akkor,mikor volt a tojásfehérjés nyák a ciklusom 7-ik napján,akkor voltunk együtt, ez 10 napja volt. Ma teszteltem egy halvány,időn túli de rózsaszín csíkocskát. Még fotózni se tudom,csak szabad szemmel látszik. Az én ciklusaimban sosem volt még ilyen egyenletes hő,melyet már 8 napja produkálok(tudom,hogy nagyon alacsony,de ettől sokkal alacsonyabbak szoktak lenni az ébredési hőim) Esetleg ez jelenthetné azt,hogy van ott valami kis "cukiság" ? A melleim fájnak,már 4-5 napja. One steppel teszteltem,de láttam már ebbe a tesztbe fals pozitívat. Nem tudom mitévő legyek. :/ Reménykedjek,vagy sem? Szerintetek?
fbara90
2018-06-18 07:27:57

Köszi! szép napot Nektek is! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!