Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-07-31 13:54:27

Anita28 :Csak egy értéket vettem ki mert ha beteszem pont arra a napra teszi az ovut !
erikasz
2018-07-31 13:38:46

Anita28 :Megcsináltam az elmult ciklusod ...volt peteérésed de rövid a luteláris hossz !
Vagy a pecsételést is menszinek veszed ..?
Azt nem szokták csak ha rendes vér jön !
erikasz
2018-07-31 13:27:07

Gyémánt :Veled mi újság ...jól vagytok ?
Én épp most írtam le ,velem mi van...de a csajok megnyugtattak !
erikasz
2018-07-31 13:24:20

Zuszikám , Edit :Nagyon szépen köszönöm a hamar reagálásotokra nem hagytatok kétségek közt !:)
Egy kő esett le a szívemről ...!
Edit90
2018-07-31 13:16:10

Erikasz nyugodj meg! Ez a diagnózis amennyire èn èrtem nem komoly. Azt írja felületes hámrèteg sèrülès,ami lehet egy jó szexről is,ez bárkinèl lehetne. A HPV-nek 19 fajtája van,ami közül van ami simán bőrtünetek okoz,mint a szemölcs. Van ami némi úton terjed ès nem okoz tünetet,ès van olyan,mint a herpesz,hogy hordozzuk,nem okoz tünetet,de amikor legyengül az immunrendszer akkor kijön. Ha nem írt kezelèst valószínűleg olyan,ami semmit nem okoz. Ezt fürdőkből,közwc-ből is el lehet kapni.
gyémánt7
2018-07-31 13:13:29

Sziasztok ! Rég jártam erre, viszont kíváncsi vagyok mi van veletek! Erikasz Amandeen Lion fbara anitacool encsy .... És még sokan mások... Kivel mi a helyzet? Azóta lett valaki babás??? A várandósokkal mi újság ? Remelem csupa jó híreket kapok!
zsuzskam
2018-07-31 12:59:46

Erikasz, nekem hpv-m van. Nem azonosítható. A nőgyógyászom azt mondta, hogy a szervezet leküzdi. Mikor ez kiderült, még csak terveztük a babát, de az orvosom azt mondta, hogy emiatt nem kell felfüggeszteni a babaprojektet. Szóval biztosan nem öli meg a vírus. :)
erikasz
2018-07-31 12:47:03

Anita 34 :Örülök hogy jelentkeztél és hogy gondolsz rám !:)
Hitem.... el nem veszítem a méhpempő erre is hatni fog és a málnalevél tea oktoberben semmi bajom nem lesz sőt biztos vagyok benne !
Nem írt semmit a doki.... azt mondta a hűvelyflóra a Gynophilus hűvelykapszula nagyon jó.... meg is vettem ! Recept nélkül adják !
Mit gondolsz vécén ellehet kapni ?
erikasz
2018-07-31 12:30:05

Szóval ha terhes lennék megölné a gyermeket a virús ?
Magam alatt vagyok nagyon ...!!:(
erikasz
2018-07-31 12:27:17

Voltam a nődokinál ....hát csak felvilágosítást adott októberben megint vesznek mintát !:(
Sajnos valami baktérium van bennem A női nemiszervek anyagainak kóros cytológiai lelet ez van írva koros,neuplastikus hámelváltozás,koros baktérium flóra ,nem azonosítható ,enyhe fokú intraepitheiláris laphám laesio (HSIL)és HPV .
Volt már valakinek ilyen ?
Azt mondja nemi úton terjedő ...még ilyet.... én a férjemen és a páromon kívűl senkivel nem voltam !
Van ilyen Albert sem volt senkivel rajtam kívűl.... mi a csuda ez ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!