Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igazából azért kérdeztem, mert néztem már vérvizsgálatot és ott a 21. napon néztek más hormont is, de gondolom, ez azért van mert fizetős a szolgáltatás.
A pajzsmirigynél viszont csak THS-t kért. Gondolom, ha az nem jó akkor akarja nézetni a többit is. Legalábbis remélem, hogy bízhatok benne. De amúgy nagyon aranyos volt. Még sosem voltam hüvelyi UH-n, próbált nyugtatni :)
Amandeen
2018-08-02 19:45:15
Sziszi, igen így van, a hormonokat ciklus 3. napján szokták nézni, az eredmény csak ekkor értékelhető (ciklus 2.-4. napja között). Ciklus második felében pedig a progeszteront szokták nézni.
Sziszi259
2018-08-02 19:29:20
Erikasz úgy lesz, most két nap :D igen, tudom, hogy írtad, csak úgy néz ki, hogy most a stressz miatt kitolódott a ciklusom, én gondoltam, hogy hamarabb volt. de most megcsináltam az ovu tesztet és már a 20-as is pozitív :)
Lion a 3. napra 9 hormont kért :D akkor jó :)
Köszönöm Nektek! :)
Lion86
2018-08-02 19:19:03
Sziszi, a többit a harmadik napon szokták, a 21-en elég csak a progeszteron. (Igazából ovu után 7 nappal kell, ha ma/holnap lesz ovud,akkor 23-24.nap) Nekem is nyomkodott valamit és fájt, de nem mondta, hogy baj lenne. Együttlét közben nagyon ritkán fáj, általában akkor, ha nagyon lent van a méhnyakam.
erikasz
2018-08-02 19:13:35
Sziszi:Ez nagyon jó hír ...akkor kapd el a párod !!!!:D
Amúgy én láttam hogy ovud lesz a napokban a stagnálás azt jelenti ,írtam is !!
Sziszi259
2018-08-02 18:29:42
Sziasztok!
Ma voltam nődokinál. Mondta, hogy szedjek D-vitamint is a többi mellé.
Viszont vizsgálás közben kérdezte, hogy fáj-e, és mondtam, hogy igen, meg néha amikor együtt vagyunk Csabival. De nem mondott rá semmit... :/ másnál is van ilyen? Ill. mondta, hogy lát egy szép nagy tüszőt, vagy ma vagy holnap lesz ovum.
Elküldött hormonvizsgálatra, de a 21. napon csak a progeszteront kérte.. mást nem kéne nézni?
Vagy majd ha megvan az eredmény akkor küldd el más vizsgálatra?
Lion86
2018-08-02 13:57:41
Anitacool, ezzel én is pont így vagyok. Most már csak várok türelemmel, nem stresszelek, hogy mit mérek, mikor lesz ovu, nem is tesztelek. És amióta nem pörgök ezen állandóan, észrevettem, hogy a párom is többször akar összebújni hétközben is :D (általában csak hétvégén van rá ereje a korai kelés miatt). Eddig sokszor volt vita, mikor jöttem azzal, hogy na most kéne, ő meg ha fáradt volt, én képes voltam hisztizni és tombolni. Ekkor lett 76 napos a ciklusom. Most ennek vége és nyugodt vagyok :)
erikasz
2018-08-02 11:39:39
Anitacool :Ha béke van bennünk... nyugalom.. akkor jön a baba ..!
Mikor terhes lettél a kisfiaddal akkor is ilyen volt... nem foglalkoztál semmivel csak a pároddal szerettétek egymást és kész... nem a baba volt az első számú hanem ti egymásnak.... akkor jön az áldás Istentől... a szerelmetek gyümölcse!:)
Igazam van ?
Mindenkinek béke nyugalom kellene ...az sikert hozna...!
Új élethez .... ...csodához...áldáshoz !
Anitacool
2018-08-02 11:12:54
Erikasz az ember nem lehet elég körültekintő. Jó, hogy ilyen talpraesett vagy :-) Az első tervezett (de nem ennyire túltervezett) várandósságom elsőre összejött, akkor 35naposak voltak kb a ciklusaim, de nem is figyeltem, nem is érdekelt, nem is időzítettünk, csak szerettük egymást... de sajnos a babák elmentek :-( Azután 50-55 naposak voltak a ciklusaim. Elkezdtem hőmérőzni, mindig volt peteérésem. Az első, ami 35 napos lett volna, már nem jött meg :-) Aztán szülés után egy kicsit több, mint egy évre jött meg, azóta össze-vissza. Hőmérőzök, lh tesztelek azóta, most is van mindig peteérés. De nincs siker. Nem jött még el a mi időnk.
Képzeld, épp most a napokban változott bennem meg valami. Úgy érzem, elengedtem. Mérni sem akartam már, de végülis miért ne... lh tesztem maradt pár, majd lehet ellövöm, de lehet azt sem már. Majd meglátom. Most béke van bennem ezzel kapcsolatban. :-)
erikasz
2018-08-02 10:57:07
Editt köszönöm ..hogy megértesz alapos vagyok mert rengeteg gyógyszerre allergiás vagyok !
Gyogynövényekhez fordultam azután ..és jobban beváltak !
Anitacool :Szülés előtt ciklusaid hány naposak voltak ?
Vagy a szülés óta vannak ilyen hosszú ciklusaid ?
Igazából azért kérdeztem, mert néztem már vérvizsgálatot és ott a 21. napon néztek más hormont is, de gondolom, ez azért van mert fizetős a szolgáltatás.
A pajzsmirigynél viszont csak THS-t kért. Gondolom, ha az nem jó akkor akarja nézetni a többit is. Legalábbis remélem, hogy bízhatok benne. De amúgy nagyon aranyos volt. Még sosem voltam hüvelyi UH-n, próbált nyugtatni :)