Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty szép görbe :)
Én majd szombaton vagy vasárnap tesztelek :)
Btiti
2018-08-02 07:57:33
Sziasztok Lányok!
Kitty, ez nagyon szép görbe! Tedd fel a holnapi teszted képét, ha tudod :) itt segítenek eldönteni, hogy nem csak beképzelted a két csíkot, hanem ott is van ;) Panka, te teszteltél már? Edit, ne aggódj, ez a pár nap már huss elrepül és Minden kiderül, érted is szorítok nagyon :) Erikasz, neked is szép a görbéd továbbra is, végre jó helyre tette az ovut.
Ma így:
erikasz
2018-08-02 07:14:06
Kitty :Nincs kétség ..babás vagy az első vizelet már szépen mutatta volna !:D
Holnap csinálj az elsőből !
KittyCat
2018-08-02 06:50:28
Jó reggelt!
Mèg ma is szèp a görbèm, mensi ek nincs nyoma, reméljük nemis lesz. Fèrjem ‘nem hagyott’ nyugton így ma is teszteltem és talán talàn valami nagyon halvàny csíkot làttunk. Viszont hajnalba felkeltem pisilni, akkor le se esett hogy nem szabadva vagy akkor abból kellene a tesztet csinálni, így végülis a másoik vizelerből teszteltem ha azt vesszük. Meglàtjuk a holnapi mot mutat, remélem nem cska bekèpzeltűk.
erikasz
2018-08-02 06:33:54
Itt a görbém
erikasz
2018-08-02 06:32:57
Jobb ha nem is foglalkozok vele ......magától meggyógyul olyan mint a herpesz virus mindenkiben jelen van ....gyenge a szervezet nekem műtét utáni állapot ...szerintem azért 1 év eltelik Januárban és vége imunerősitőket C vitamin és a méhpempő hatással lesz rájuk párom is szedi !
Elfog múlni oktoberben nem is lesz jelen már a virús !!:)
erikasz
2018-08-02 06:26:29
olvasgattam a HPV virusról ezt találtam ....védő oltás csak 2 db virus ellen véd !
Tisztelt Doktornő(úr).
A HPV vírusssal kapcsolatban érdeklödenék.Hagyan alakulhat ki? és milyen uton terjed?És mi a megoldás vagy kezelés annak érdekében,hogy meggyogyuljak?Ebben kérem a szakvéleményét,mert az a gond,hogy még nem voltam terhes és szeretnék legaláb 2-t gyeremeket szülni.
Elöre is köszönöm a segítségét.
-Útó.Elvagyok egy kicst keseredve.
A HPV fertőzés szexuális uton terjed.
A fertőzöttség a terhességet semmilyen módon nem befolyásolja,és az esetek döntő többségében kezelés nélkül megszűnik. A vírus ellen hatékony kezelés nincs,a szervezet ellenállóképességét növelő, immunerősítő készítmény szedhető,bár hatása kétséges.Azon ritka esetben amikor a vírus a méhnyak szöveteiben rosszindulatú elváltozás kialakulását indítja el szükségessé válik az orvosi beavatkozás, egyszerű műtét formájában,amely azonban a tervezett terhességet nem befolyásolja.Azonban a vírus ilyen hatása többéves folyamat során érvényesül, ezért az évenként végzett szűrővizsgálattal igen korai stádiumban felfedezhető, és kisműtéti beavatkozással maradéktalanul gyógyítható.
erikasz
2018-08-01 22:37:29
Anita 28 :Igy jó a görbéd kinézete is... akkor a 15 DPON vagy már !:)
Edit :Köszönöm hogy figyelmeztetsz .... én ezt már tudtam ..hogy injekciózni kell majd magam.... aranyos vagy !:)
Minden felől érdeklőtem !:)
KittyCat
2018-08-01 20:19:34
Edit nagon szèp a görbéd drukkolok, hogy így is maradjon! :)
KittyCat
2018-08-01 20:18:22
Erikasz remèljük.. :)
Lion igazàból nem gondolom, csak picikèt ment lejjebb a hőm, nem tudom, nem akarom hogy megjöjjön :D
Én màr semmit nem érzek..fàradt az viszont vagyok.. :)
Majd meglàtjuk, valami most màr lesz napokon belül.így vagy úgy.
Én majd szombaton vagy vasárnap tesztelek :)