Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, jól alakul most a görbéd, de tulajdonképpen mikor is volt ovud?
Lion86
2018-08-01 16:09:29
Edit, eddig nagyon szép a görbéd. Hát én úgy bírom ki, hogy 3,5 fél hónapja nem volt ovum és már annak is örülnék, ha a luteálisig eljutnék :D Nagy türelemre tettem szert az előző, 76 napos ciklusom alatt. Kívánom, hogy ne kelljen sokszor eljátszanod ezt a várakozósdit, de sok sikertelen hónap után hozzászokik az ember a várakozáshoz.
erikasz
2018-08-01 15:37:09
Ugy neki mentem az ajtónak a karom le is horzsolta !
Tiszta kék folt lesz az tuti ...mert a vérhígitót szedem ..!!
Lion : örülök hogy elmaradt a pecsételés !:)
Planka,Edit gyönyörű a görbétek !
Planka :Ez terhesgörbe már leesett volna a hőd !:)
Kitty :Nagyon szép a görbéd ,ez is terhesgörbe szerintem 2 db kismamánk lesz !!!:D
erikasz
2018-08-01 15:28:46
Itt a görbém
Táppénzen vagyok a héten... felkeltem az ágyból és szédültem rettenetesen nem is tudtam volna elmenni dolgozni !
A nagy meleg... kevés folyadékot ittam az volt a probléma !
A nőgyogyásznál tegnap alig ittam !
Edit90
2018-08-01 14:41:58
Èn ma így. Eddig nyugodt voltam,várakoztam,de most már kezdem beleèlni magam. Jaj de rossz ez a várakozás!
Többiek,hogy bìrjátok ki?
Lion86
2018-08-01 14:32:31
Kitty, miből gondolod, hogy meg fog jönni? A görbéd alapján még nagyon is van remény :)
Panka, a 19. dpo-n vagy és stagnál a hőd. Ez a stagnálás többnyire nem azt jelenti, hogy meg fog jönni ;)
Anita28, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy most sem volt ovud és a múlt ciklusban sem. Lehet, hogy kéne nézetned magánban proeszteront, abból kiderülne, ha mégis volt. Ha nem, akkor meg valószínű, hogy a stimuláció segítene. Nem akarok beleszólni, de ha ez a második ovu nélküli ciklus, akkor kellene valamit rásegítés. Ha nekem most nem lesz ovum megint, beadom a derekam és szedni fogom a clostit. Nálad próbálták már?
Nekem végre minden elmúlt :D Ovu még nem volt, de reményeim szerint a 18-20.nap között lesz.
Erikasz, többiek?
KittyCat
2018-08-01 14:04:56
Köszönöm Lion!
Panka akkor együtt reménykedünk.. :)
Panka82
2018-08-01 12:59:39
Sziasztok !
Erikasz, a ciklus 11.napján volt pozitív az lh teszt, és a ciklus 12.napján volt ovu. , de köszönöm, hogy szántál rá időt :) :)
Lion , ez tud valamit ez a fertility :) Igen, ez a valós , így kellene itt is mutatnia.
Én ma így állok... Mára volt a nem várt... Mióta abba hagytam a gyógyszert (tavaly október óta ) egyszer volt 32napos a ciklusom. Reméljük most nem szórakozik velem.
Lion86
2018-08-01 12:20:36
Kitty, a Fertilityfriend
KittyCat
2018-08-01 11:04:52
Melyik appot mondtàtok, ahol egymásra lehet tenni a görbèket?