Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-08-20 09:21:20

Bocsi elnéztem a 14 DPON vagy
erikasz
2018-08-20 09:19:30

Lion a ciklus 18 napján nem mértél ...nem cikl.16 napján volt ovud és most a 11 DPON vagy ?
erikasz
2018-08-20 09:17:05

Lion :Még erősebb a teszt ..szuper szerintem a HCG -re mivel a z elmult napokban nem volt ovulációra utaló jel !
Lion86
2018-08-20 08:55:55

Attól tartok, hogy mi van, ha mégis most volt ovum és nem korábban. Egy hete nem voltunk együtt, nincs is itthon a férjem, úgyhogy ez akkor esélytelen lenne. Egyszerűen most nem tudom eldönteni mi lehet.
Anitacool
2018-08-20 08:32:09

Nahát Lion, furi nagyon! Remélem HCG-re és nem LH-ra reagál ez a teszt!
Lion86
2018-08-20 08:22:27

És köszi a drukkot mindenkinek :)
Lion86
2018-08-20 08:19:42

Igen, csináltam reggeli pisiből ovutesztet. Nem értem. Nem hiszem, hogy ilyen korán mutatna valamit, vagy nem akkor volt ovum, ahova teszi, pedig akkor éreztem. Tegnap viszont fura tejszerű folyásom volt. Nem tudom mik történnek velem.
A teszt :
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=215IMG_20180820_055537.jpg
melyna
2018-08-20 08:11:39

Jó reggelt! :)
Lion: Köszi a linket :) innen rendeltem ezt a kéket is. szépen fent van azért még így is a görbe,ahogy erikasz irta nekem számít az 1 óra is :))) hajrá

erikasz: Jól megugrott a hőd :O :)

mimike: Megy az feljebb még...én örülnék ha így nézne ki a görbém :)

Én sehogy nem vagyok még most sem. Se lejjebb se feljebb nem mozdul :( ha a tegnapinak az első mérést írom be akkor már 4 napja stagnál....... :( teszt negatív így reggel,bár eddig talán ezt lehet legjobban látni azok közül amit reggel csináltam.
Anitacool
2018-08-20 07:58:56

Anita34 szívből gratulálok Hunor érkezéséhez! Sok boldogságot, egészséget a növekvő családnak! :-) Neked gyors regenerálódást!

Lion a próféta szóljon belőled ;-) Nem gondolkozom tesztelésen, babán sem. Majd ha úgy lesz, tesztelek. Tesztem sincs itthon. Neked viszont fura, hogy most ilyen erős a 40-es lh. Lőttél reggeliből egyet? Korábbi ovut nem látok a görbéd alapján, ez valami más lehet ;-) Drukkolok, hogy babáról legyen szó!

Btiti remélem nem juttok el a kivizsgálásig. Nekünk júliusban letelt az egy év. Ismerem az érzéseidet. Ölelés!

GőVica nekem volt már + napon ovum. Ez sem kizárt. ;-)

Kitty ez bizony ovu! ;-) Mindent bele!

Sziszi sajnálom, ha megjött :-( Sajnos erre most lehetett számítani. Egyszer volt már nekem is 18napos luteálisom. Néha becsúszhat ilyen. Bosszantó, ha az ember babát tervez, már úgy tűnik sikerül, aztán mégsem. Nekem a hőm is magasan maradt akkor. Jó nagy pofáraesés volt. :-/
Na de reméljük, lesz egy szép szülinapi ajándékod! A férjemnek most szombaton lesz, én is szeretném meglepni hamarosan :-D
Margaréta88
2018-08-20 07:58:25

Erikasz: nem, még nem jött meg, de a hőm alapján ma már tuti. De már beletörődtem, várom a következő ciklust.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!