Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Nincs mit !
Én lennék a legboldogabb ember ....ha állapotos lennél te is és a többiek is !
Akik akarják az áldást és nem jön !
Nekem is feszül a mellem nagyon én is reménykedek ...az Úr hátha megáld a csodával ...mert nekem az csoda lenne ilyen korban ...de hiszek benne lesz egy közös gyermekünk !!
Lion86
2018-08-19 19:21:09
És köszönöm, hogy utánaolvastál :)
Lion86
2018-08-19 19:20:31
Erikasz, kezdek arra gyanakodni, hogy előbb (is) volt ovum... Hcg-m nincs itthon, keddig nem is tudok már szerezni.Holnap első pisiből csinálok egy LH-t és meglátjuk. Amúgy elég furán érzem magam és nem tudom, hogy a gyógyszertől-e. 3:33 perckor arra ébredtem, hogy mindjárt meggyulladok, aztán aludtam is tovább. Vicces volt ahogy ránéztem az órára. Remélem ez valami jel :D
erikasz
2018-08-19 19:03:12
LION:tovább olvastam !
Szia, szuper!!! Nagyon örülök. Nekem ma reggel is pozi az lh, es nem igazan van ovus tünetem. ilyenkor mar szur a petefeszkem, most meg inkabb az egesz mehemet erzem, es a cicik is neha belenyilalnak... nagyon remenykedem :) 6 nap telt el az együttlet ota, amiböl ugy gondolom, hogy sikerülhetett. Majd meglatjuk :)
Ma este is full erös az lh-m. Erösebb, mint a kontrollcsik... jaj, de szeretnem mar tudni, hogy mitöl van ez... annyira jo lenne igy 15 honap utan, ha baba lenne... :)
A kérdező kommentje:
En a legutobbi pozi ota nem neztem. A hom magas de a hcg tesztem pozitiv igy nem nezem mar. Ma vagyok a 11. dpon. Ketszer volt pozi az ovu tesztem
Nincs tovább .Lehet terhes vagy Lion!!!:D
erikasz
2018-08-19 18:54:51
LIon :Olvastam !
whitelady1 nevű felhasználó válasza:
Volt már rá példa, akkor lesznek kétpetéjű ikrek!!! :) Drukkolok! Megmutatod a görbéd? Nem lehet hogy azért pozi az Lh teszt mert baba van a dologban? Tuti 6 napja volt Pé-d?
Tutti mert 1.en eros pozitiv volt az ovu teszt masnap negativ.
Igaz nem emelkedett meg olyan nagyon a hom mint szokott de azert magasabb. Tegnap este tojcsis nyakom volt ezert csinaltam megint egy ovu tesztet es nem hittem a szememnek! Fajdogal a hasam is marmint ejjel fajt. Ma reggel elso pisibol csinaltam megegyet de most is eros pozitiv. Ma este egyutt leszunk a parommal biztos ami biztos:)))
Lion86
2018-08-19 18:14:30
Vica, nekem egyik görbémen volt olyan, hogy megvolt az ovu hajnalban, felment a hő is reggelre, de délelőtt 10-kor még pozi volt a teszt. Szóval igazából pozitív napon is lehet tüszőrepedés.
Erikasz, a férjem is mindig azzal "ijesztget", hogy majd ikreket csinál nekem :D Viszont nem tudom, hogy létezhet-e ilyen, hogy 5 nap eltéréssel reped meg két tüsző. Én max 48 óráról hallottam csak. Hát majd kiderül mi is történik.
erikasz
2018-08-19 18:09:37
Lion :Hallottam vagyis olvastam hogy mivel neked sokáig nem volt tüszőrepedés lehet most tegnap megint volt egy...kétszer ...és ikreid is lehetnek !:D
Az Úr kettőt adna ..mit szolnál ?
GőVica34
2018-08-19 17:13:20
Csajok úgy hogy 3napig volt nagyon erősen pozitiv az ovulációs tesztem 13.14.15.cnapon akkor is csak a negativ napon történhetett meg a tüszőrepedés?Vagy hogy van ez?
Lion86
2018-08-19 17:04:00
Erikasz a 14-ei UH képet megnéztem, azon a sok pici ciszta mellett még ott van egy nagy tüsző. Az volt ami aznap este megrepedt jobb oldalt.
A bal petefészkemről viszont nem tudok semmit, azt nem is nagyon néztük, lehet hogy 1-2 nappal korábban ott is volt valami, de akkor is fura lenne, ha jóstesztként ilyen hamar mutatna valamit az lh.
Lion86
2018-08-19 17:00:07
Erikasz, ez 40-es lh teszt volt. Furcsa a dolog.
Melyna, sajnos ezek a kékek még senkinek nem lettek rendesen pozitívak tudomásom szerint. A zöld végű a jó. Ezeket honnan rendelted? Viszont tényleg a 3. alulról, mintha sötétebb lenne.
Én lennék a legboldogabb ember ....ha állapotos lennél te is és a többiek is !
Akik akarják az áldást és nem jön !
Nekem is feszül a mellem nagyon én is reménykedek ...az Úr hátha megáld a csodával ...mert nekem az csoda lenne ilyen korban ...de hiszek benne lesz egy közös gyermekünk !!