Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-08-20 11:38:33

Sziszi: Nálunk az első baba kb 1év után jött spontán,nem is számítottam ra...aztán kaparás után ugye 2-3hónap pihi..a második baba ez után 2 hónapra jött össze. A másodiknál csak sima naptárt vezettem,hogy kb mikor lenne esélyes...előtte pár nappal kezdtük az akciót és 2naponta volt. tavaly novemberben volt a 2.-ik kaparás ott 2hónapot vártunk,aztán ugyan így naptár módszer,,,de sajnos eddig semmi ezért kezdtem el én is a hőmérős módszert. Másnem legalább hátha fény derül valamire esetleg ami miatt nem jön össze. Mind2 terhességem ugyan úgy zajlott le....... 6.-ik hét minden rendben szivpulzálás van embrio oké erre a 8vagy 9.-ik héten valami megszakadt ....szívverés semmi, embrió zsugorodik....na mind1 is...nem azért írtam,hogy elrettentsek valakit :) Nekem a doki csak legyintett semmi vizsgálat vagy valami.....most úgy döntöttem igen is odaállok elé és megmondom,hogy már pedig amit lehet vizsgáljon ki. nem tudom mennyi idős vagy,de a lényege az lenne az én történetemnek,hogy szerintem sokat várni nem érdemes és ami vizsgálatot lehet meg kéne csináltatni(lehet túl vagy rajta csak nem olvastam),hogy ezzel is előrébb légy. minden negatív hónap számít attól függetlenül,hogy számolással vagy anélkül voltatok együtt. Bocsi ha esteleg hosszú voltam vagy unalmas :D Na de azért szép görbét mindenkinek :)
melyna
2018-08-20 11:38:33

Sziszi: Nálunk az első baba kb 1év után jött spontán,nem is számítottam ra...aztán kaparás után ugye 2-3hónap pihi..a második baba ez után 2 hónapra jött össze. A másodiknál csak sima naptárt vezettem,hogy kb mikor lenne esélyes...előtte pár nappal kezdtük az akciót és 2naponta volt. tavaly novemberben volt a 2.-ik kaparás ott 2hónapot vártunk,aztán ugyan így naptár módszer,,,de sajnos eddig semmi ezért kezdtem el én is a hőmérős módszert. Másnem legalább hátha fény derül valamire esetleg ami miatt nem jön össze. Mind2 terhességem ugyan úgy zajlott le....... 6.-ik hét minden rendben szivpulzálás van embrio oké erre a 8vagy 9.-ik héten valami megszakadt ....szívverés semmi, embrió zsugorodik....na mind1 is...nem azért írtam,hogy elrettentsek valakit :) Nekem a doki csak legyintett semmi vizsgálat vagy valami.....most úgy döntöttem igen is odaállok elé és megmondom,hogy már pedig amit lehet vizsgáljon ki. nem tudom mennyi idős vagy,de a lényege az lenne az én történetemnek,hogy szerintem sokat várni nem érdemes és ami vizsgálatot lehet meg kéne csináltatni(lehet túl vagy rajta csak nem olvastam),hogy ezzel is előrébb légy. minden negatív hónap számít attól függetlenül,hogy számolással vagy anélkül voltatok együtt. Bocsi ha esteleg hosszú voltam vagy unalmas :D Na de azért szép görbét mindenkinek :)
Sziszi259
2018-08-20 11:26:40

Kitty tudom új hónap új esély :)
KittyCat
2018-08-20 11:08:49

Sziszi, nem szabad szomorkodni! Fel a fejjel :)
Tudom könnyű mondani.
Sziszi259
2018-08-20 11:02:00

Köszönöm lányok! :)
1.-t szeretnénk összehozni... :) igazából ez még csak a 4. Ciklus, hogy tudatosan figyelem az ovumat. Előtte csak együtt voltunk amikor éppen úgy alakult. Nem tudom, hogy ez számít-e. De így is csalódott vagyok, hogy nem sikerült
KittyCat
2018-08-20 10:21:15

Sziasztok! Próbálok visszaolvasni, de sűrű volt a hétvége nagyon. Ma îgy :)
melyna
2018-08-20 10:18:55

Sziszi: Sajnálom....új hónap új esély :) amúgy első baba lenne?
Meg akkor már érdekelne,hogy kinek hányadik baba várat magára?
Smagi
2018-08-20 09:58:29

Sziszi, sajnálom, hogy megjött! Na majd legközelebb!:)

Mimike, nekem sem ugrik nagyot ovu után csak szépen araszol felfelé. Lehet Neked is így lesz! :)
Lion86
2018-08-20 09:57:28

Sziszi sajnálom, de majd remélhetőleg a szülinapos hónapod lesz a nyerő.
Nekem ebben a hónapban volt, majd kiderül hamarosan, hogy szerencsés volt-e.
Sziszi259
2018-08-20 09:45:21

Lion ez nagyon jól néz ki :D

Btiti tegnap gorcsoltem, meg úgy néz ki tényleg megjött. :/

Mimike majd fokozatosan feljebb megy :) nem mindenkinél ugorik egyből ne nagyot.

Anitacool, de még milyen bosszantó. :D drukkolok! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!