Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-08-21 06:49:03

Sziasztok!
Erikasz nekem most “semmi izgi”, majd egy hét múlva lesz kb az :-)
Beállt a hőm egyelőre.
erikasz
2018-08-21 06:26:10

Itt a görbém :)
Oda tette a gép ahol éreztem ....de még mindig nem vagyok benne biztos ...mert most tojcsi folyás lett és tegnap megint szurkált a petefészkem a méhem estére leereszkedett nagyon !
Lehet most volt az este ...holnap kiderül !
Smagi
2018-08-20 20:59:49

Lion, köszönöm szépen a segítséged!:)
melyna
2018-08-20 20:56:12

Btiti,Margaréta: Sajnálom :(
erikasz: hát drukkolok neked is,de így is van 3szép gyermeked ha mégsem jönne össze... de összejön az :)
Lion: ezt most használom először úgyhogy nincs viszonyítási alapom :( expect 30as az full pozitív volt,de az még tavaly....... azóta igazábol most csinálok először.
erikasz
2018-08-20 20:54:52

Anitacool :Kerestem a görbéd ...de ma nincs feltéve !
Mennyit mértél ?
mimike84
2018-08-20 19:05:02

Sajnálok mindenkit akinek nem ez a hónap lett az igazi, de nagyon drukkolok hogy a szeptember az legyen :)
Lion86
2018-08-20 18:54:46

Melyna, talán mintha kicsit erősebb lenne, de ez a fajta teszt nekem vált be,nem tudom Nálad milyen lenne, ha pozitív.

Btiti, Margaréta, sajnálom :(

Smagi, ovu+7 napon kell lenni a második vérvételnek, de igazából az csak arra van, hogy a progiszint szerint megvolt-e az ovu és rendesen működik-e a sárgatest. Ha a 10 dpo-n mész az sem tragédia, mert akkor is még viszonylag magas progeszteron szintnek kell lennie. Nekem ovu után 9 nappal volt 62, egyértelműen volt ovu és jó volt a progitermelés. Szóval aminek látszani kell ebből, az a 10.napon is látszani fog.
erikasz
2018-08-20 18:51:52

Sziszi :Sajnálom hogy megjött !:(
most olvastam vissza !
Ne idegeskedj te sem az sohasem vezet jóra.... nyugalom erőt ad !
erikasz
2018-08-20 18:47:28

Margaréta ,Btiti :Rettenetesen sajnálom ...de az új ciklus... új remény igy kell felfogni .....mindenkinek jönni fog a csoda ...nyugodtan nem idegeskedni ....az idegeskedés nagyon hat a hormonokra és blokkolja azokat !
erikasz
2018-08-20 18:41:22

melyna :Tény és való én vagyok itt a legidősebb 49 évet töltöm szep 4 én !
Három gyermekem van legidősebb fiam 29 éves ,második fiam 25 éves ,és a lányom 18 éves elváltam !
Új kapcsolatban élek oktober 19 én ...7 éve ...gyermeket szeretnénk közöst 6 éve!
2016 május 8 án....8 hetes terhességem elhalt ,el is vették azóta nem síkerült még..... de bízunk benne párommal....ad az Úr nekünk és feltudjuk nevelni ...majd ad hozzá hosszú életet mindkettőnknek !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!