Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi, remélem azért inkább ez a ciklus lesz sikeres!:) bár szulinapi ajándéknak is csodás lenne. :)
Sziszi259
2018-08-19 21:52:48
most már türelemmel várok, lehet h holnapra erősödik és akkor tuti nincs baba. de ha így van akkor majd leközelebb a szülinapomkor pozitívat tesztelek :D
Lion86
2018-08-19 21:49:50
Mondjuk álnegatívat arról még nem nem nagyon hallottam, csak álpozitívat, de lehet, hogy javítottak azóta rajta. Remélem hatalmas + lesz :)
Sziszi259
2018-08-19 21:45:05
nem. valami simát, állítólag 5 nappal korábban kimutatja
Lion86
2018-08-19 21:39:50
Digitálisat? Mert az tuti nem téved. A simáról hallottam rosszakat.
Sziszi259
2018-08-19 21:16:55
Anita34 köszönjük! :)
Lion aranyos vagy! Esküszöm most ti tartjátok bennem a lelket :)
A párom meg vett nekem egy clearblue terhességi tesztet (nem beszéltem vele napközben) :D
Lion86
2018-08-19 21:14:29
Kitty, akkor holnapra biztos nagyot ugrik majd a hőd :)
Sziszi, értem, hogy miért gondoltad, de normális progeszterontermelés mellett nem nyújtja a luteálist. Azoknak lett tőle normális, akiknek előtte rövid volt az elégtelen sárgatestműködés miatt. Tehát alapesetben nem lesz tőle hosszabb. Ezt a két cikket összevetve is az az eredmény, hogy csakis a luteálisban szedjünk C vitamint, mert akkor kifejezetten előnyös. Viszont biztos nem ez nyújtotta meg neked. Inkább valami elkezdődött, de nem tudott befejeződni. De még az is lehet, hogy nem is fog rendesen megjönni és pár nap múlva pozitív teszted lesz. Remélem inkább a 2. lehetőség szerint alakul.
Anita34, köszönjük :)
Anita34
2018-08-19 20:56:59
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Aranyosak vagytok!
Mindenkinek szívből kívánom, hogy minél hamarabb megtapasztalja ezt a csodát! Pozitív teszteket Lányok! Drukkolok!
Sziszi259
2018-08-19 20:26:44
Melyna én az előző ciklusban 15-öst használtam, most 25-öst, de nekem sztem jobb volt a 15-ös, jobban látszódott az erősödés :)
Amandeen nem rossz gondolat, de tuti 2-án volt, mert fájt a petefészkem. :) és az a fura, hogy még most is fájdogál. de az meg már nem jó jel, ugye?
Margaréta sajnálom, pedig olyan szép volt a görbéd megint. De ahogy Lion mondja most elkezdheted a Inofolicot, sokaknak segített már :)
Anita34 bár nem "ismerjük" egymást, gratulálok, és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! :)
Lion köszönöm! Én meg ezt találtam, azért mondtam, hogy a luteálist nyújtja meg. Egy 2003-ban, a Fertility and Sterility című szakfolyóiratban publikált kutatás szerint a C-vitamin szedése pozitívan befolyásolja a hormonszinteket és javítja a termékenységet, olyan nőknél, akiknél túl rövid a luteális fázis.
A kutatásban 150 nő vett részt, egy részük napi 750 mg C-vitamint kapott, míg a többiek semmilyen kezelést nem kaptak. Az eredmények azt mutatták, hogy a C-vitamint szedő nők 77%-ánál a progeszteron szintje megemelkedett, a C-vitamint nem szedő nőknél azonban nem változott a progeszteron szint.
A C-vitamint szedő nők csoportjában a teherbeesés aránya szignifikánsan magasabb volt: 25%-os 6 hónapot követően, míg a kezelést nem kapó nőknek csak 11%-a esett teherbe ez idő alatt. A C-vitamin tehát képes volt több mint duplájára növelni a teherbeesés valószínűségét! A C-vitamint szedő nők 53%-ánál hosszabb lett a luteális fázis, míg ez az arány a kiegészítést nem kapó nőknél csak 22% volt.
Btiti teljesen megértelek, én tegnap buktam ki, nálunk a párom veszi lazán mindig :D kicsit megnyugtat mindig, meg még csak pár hónapja figyelem az ovut, bár jan. óta nem védekezünk...szóóval akár én is elkezdhetnék aggódni.
Nekem meg úgy néz ki, hogy megjött. de nem úgy ahogy szokott. nem értem most mi történt... eddig még soha nem volt pecsételő vérzésem, tegnap előtt volt. eddig mindig erős volt az 1.-2. napon, most az elsőn kb alig van valami
KittyCat
2018-08-19 20:21:06
Sziasztok!
Én ma így, tegnap-tegnap előtt pozi LH teszt volt.