Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Lion gondoltam rá de nem csináltam.De tényleg fura volt.Nem.tudom miért szúrhatott..Most beállt a hőm.. igaz csipogáskor 36.4 volt..
mimike84
2018-10-17 06:04:09
Erikasz drukkolok hogy beágyazódási esés legyen!!!
Én ma igy...kezdek aggódni :( tegnap délután úgy szúrt a petefészkem mintha kést forgatnának benne, ülés és járás közben is éreztem, mindez 1-2 órát tartott aztán elmúlt. Eddig, mióta görbét nézek mindig megvolt az emelkedés, most nincs... Ha progi gond lenne akkor a többi ciklusnál is jelentkezett volna, nem?
erikasz
2018-10-17 06:02:27
Lion :Amugy amit Cejzer Endre mond az mind igaz ,3 hónapos korig szedhet egy nő gyulladásgátlót édesanyám is szedte ...és állandó jelleggel fejfájásra algopirint mindig fájt a feje mikor terhes volt Anettal !
Okos lány lett 3 nyelven beszél ő a negyedik a kis vakaró !:)
erikasz
2018-10-17 05:51:56
Lion :Ez nagyon jó hír ...óóóó... de örülök neki ,akkor a kezelést folytatod és jönni fog a bébi ,tuti !:):)
Nem hiszem hogy vírus miatt hányt ...a paradicsom savat csinál a gyereknél Ivett lányom ugyan ilyen savas ...ő is hányt a paradicsomtól !
Akkor most az emelkedésed nem ovu volt ?
Én zuhanok ...de 9 dpo beágyazódási leesés is lehet .. hát majd meglátjuk holnap mit mérek !
Itt a görbém :)
Lion86
2018-10-16 23:25:19
Ja az kimaradt, azt is mondta, hogy olyan szempontból szerencsés PCOS-es vagyok, hogy néha azért van peteérésem, de a kor előrehaladtával kezelés nélkül már nem jött volna össze a baba, de most szépen javulok és van esély természetes úton is.
Lion86
2018-10-16 23:20:48
Vica, nem csináltál tesztet? Nem tartom valószínűnek, hogy ovu lenne, de azért nem lehet teljesen kizárni. A kevesebb vérzés lehet attól, hogy most esetleg nem volt olyan vastag a nyalkahártya. Az ugrálós görbe is valami hormonális dologra utal. Ha pl. kevés az ösztrogén a ciklus elején, akkor a nyalkahártya nem tud annyira megvastagodni.
Erikasz, jobban van már a kisfiam, napközben már nem volt semmi gond. Lehet, hogy a paradicsom miatt, vagy baci bújkál benne megint.
Háromnegyed kilenckor végeztem az orvosnál. Azt mondta, sokkal szebbek a petefészkeim, nincs cisztám, és több nagyobb tüsző is volt a jobb petefészkemben, nem azok a kis apró, fejlődésben megrekedt tüszők, amikből a kis PCO-s ciszták lesznek. Kiderült az is, hogy azért nem jött meg a Norcoluttól, mert nagyon vékony a nyalkahártya, nem volt, ami leváljon. Most is csak 4 mm volt, erre is írt fel gyógyszert. Úgy döntöttem folytatom a kezelést, nem a doki, és nem is a Norcolut hibája volt, hogy nem jött meg, hanem nálam volt a bibi.
GőVica34
2018-10-16 19:28:27
Valami furcsát érzek..ezt eddig nem éreztem.Mensi 3.napja van de ez a 3nap irto kevés volt sokkal erösebb mensi szokott lenni most meg....na de nem ez a lényeg.A jobb oldalon nagyon szúrkál..mint mikor peteérésem van..Ez valóban lehetséges???
erikasz
2018-10-16 18:50:17
Liooooon :Ugy örülök hogy írtál !:)
Annak meg főleg, hogy a hőd fel emelkedett Andja a magasságos Úristen hogy azért hogy ovud legyen !:)
Hogy van a kisfiad ?
Valamit nem túlzásba evett ...olyankor szokott igy lenni a gyerek !
Ugye milyen magas a hőm... el sem hiszem.. ilyen még terhesség alatt sem volt nekem !
Egész nap mintha főznének olyan melegem van ...adja az Úr terheslegyek !:)
Melyna :Persze hogy látja a tüszőket ..mindent kérdezz meg tőle ..és a múltkori rövid lutelárist is mond el neki !
GőVica34
2018-10-16 13:57:51
Sziasztok.
Csajok van itt olyan aki szedte a Perui Maca negra-t?Van valami tapasztalat?
Megrendeltem ma kapom kézhez..Nagyon sok hót hallottam és olvastam róla.
mimike84
2018-10-16 12:35:36
Erikasz, köszi dzépen :) meglátjuk mi lesz ebből
Lion, igen voltam de sima laboron, hormonokat nem néztek. Ha ez a hónap sem sikerül elmegyek dokihoz és kérem hogy nézzünk rá mi lehet a gubanc, bár az eddigi görbéim szépek voltak, most ilyen ugrálós csak. De remélem hogy nincs baj
Lion gondoltam rá de nem csináltam.De tényleg fura volt.Nem.tudom miért szúrhatott..Most beállt a hőm.. igaz csipogáskor 36.4 volt..