Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Itt tartok most.Az eddigi tapasztalatok szerint még egy napig tartja magát 36,8 aztán leesik 2 tizedet, úgy 3 napig 36,6-36,7 lesz.Utána jön egy enyhe emelkedés ami a mensi közeledtével fokozatosan csökken.. Már kívülről fújom.Baromi lelombozó és unalmas..Hogy lehet ezt a bizonytalanságot jól kezelni?Minden hónap egy hullámvasút.. :(
Bánatomban vettem 2 cirkuszjegyet. :)
melyna
2018-10-18 09:08:01
sziasztok!
Vica majd pár nap és kiderül vajon ovu volt vagy sem!
erikasz szépen menetelsz még mindíg :) hajrá
Mimike ez még egész jó ;) csak ne ugráljon hanem maradjon szépen fent :) drukk
Andi várj mi lesz az eredmény majd..addig probálj megnyugodni,ne izgulj! Ha van is pco akkor is teherbe fogsz esni! :) Szorítok,hogy minden rendben legyen!
én ma így sehogy......pozitív teszt ellenére a hő se le se fel......meglátjuk pár nap múlva,hogy alakul. Tesztet ma még csinálok utána csak várok :D
Andi198729
2018-10-18 08:22:23
Sziasztok, tegnap voltam nőgyógyásznál, volt ott egy endokrinológus is, a fokim kikérte a véleményét, és azt mondták a hormonértékeimre, hogy nincs vele semmi baj, az alacsony ösztradiol szint az tipikusan a stressz faktor következménye. Elküldtek pszichológushoz, mert nagyon stresszelek, és így nem fog összejönni az újabb baba. Ami még aggaszt, hogy tüszőmérésre is mentem, a 9. ciklusnapon, és domináns tüszőt nem látott, csak sok apró tüszőt. Azt írta a papírra, hogy enyhén PCO- s szerkezet, és mondta, hogy attól még nem biztos, hogy nem lesz peteérés, lehet, hogy később. Volt már olyan ciklusom, hogy a 16. ciklusnapon volt peteérés, és akkor a 30. napra jött meg. De ezt most tényleg nem értem, előző hónapban voltam UH-n, és akkor normál szerkezetűek voltak a petefészkek, akkor egy hónap alatt hogy lehetett PCO-s szerkezetű? Az azért gondolom hosszabb folyamat, és nem 1 hónap alatt alakul ki. Nekem mindig rendben voltak a petefészkeim, és rendszeres peteérésem is volt, ha előző hónapban meg azelőtt se lett volna, azt akkor 1 hónappal ezelőtt látta volna UH-n, nem? Meg az annak a a következménye, ha az LH magasabb mint az FSH, hát nekem az LH volt alacsonyabb, de mondták, hogy ez nem jelent problémát, ezek jó értékek, nem is szabad az LH-nak azonos szintűnek lennie, az csak alacsonyabb lehet, az a jó, mert a ciklus elején az FSH ami megindítja a peteérési folyamatot, azért is magasabb mint az LH, aztán ovuhoz közeledve az LH kezd el emelkedni, és érleli tovább a tüszőt, míg végül eléri a csúcsot, és megrepeszti. Mindenesetre 21. napon lesz progeszteron szint mérés, és terheléses cukorvizsgálat is. Megint padlón vagyok lelkileg, így még inkább úgy gondolom, hogy nekem sosem lesz újabb kisbabám. Még az egészséges jól működő petefészkeimnek is kezd baja lenni, nem volt elég a terhesség alatt kialakult mióma.
erikasz
2018-10-18 07:07:49
Jaj csajok vissza aludtam fáradt voltam ..készülük a munkába !
Majd délután vissza olvaslak benneteket !
Itt a görbém ..stagnálok majd meglátjuk mi lesz !:)
Mimike a lassú menet is biztató ne izgulj -e miatt !!
Vica ugy jártál mint én az elmult ciklusban nem repedt meg a tüsző !
Melyna : Ha van érett tűsző mindjárt megreped ..szuper !
mimike84
2018-10-18 06:41:53
Nem semmi Vica, gyors volt ez az ovu :) drukkolok hogy a Te görbéd is olyan szép legyen mint Erikasz görbéje, neki is elég hamar lett ovu
Ma igy... Nagyon lassu az emelkedés :(
A derekam napok óta leszakad, és ma elég durva mindjárt megjön érzésem van
Melyna megnéztem a leletet de sajnos nem értek hozzá, igy inkább nem nyilatkozok, de drukkolok hogy kiszabaduljonba tüsző a cisztából. Az ovu teszted biztató hozzá :
Erikasz hogy állsz ma?
GőVica34
2018-10-18 06:23:46
Lemaradt ez..
GőVica34
2018-10-18 06:23:29
Jóreggelt.
Ez van most...esti ovu teszt halványabb mint amit feltettem ide..
GőVica34
2018-10-17 17:59:54
Én nem tudom milyen ez a digi teszt de bennt hagyom legalább 2 percig es igy is 2-3tizedet még felugrik..Gondolom akkor ez a mervadó nem az aminél csipogott.Mert ma 36.4nél csipogott de 36.6ig felment.
Apát tegnap elkaptam igaz még vérezgetek de nem zavart.:)
Nem sokára csinálok még egy tesztet kiváncsi vagyok...
melyna
2018-10-17 17:45:30
Sziasztok!
Csoportba felraktam a lelelet :) annyit mondott, hogy elvileg abbol a cisztabol fog kijonni majd az erett tüsző.
mimike84
2018-10-17 17:01:59
Vica elég durva a teszted :D hajrá, apára fel :)
Józsa, én is digitálisat használok de csipogás után kiveszem mert onnantól már nem változik ..
Melyna a doki mit mondott?
Itt tartok most.Az eddigi tapasztalatok szerint még egy napig tartja magát 36,8 aztán leesik 2 tizedet, úgy 3 napig 36,6-36,7 lesz.Utána jön egy enyhe emelkedés ami a mensi közeledtével fokozatosan csökken.. Már kívülről fújom.Baromi lelombozó és unalmas..Hogy lehet ezt a bizonytalanságot jól kezelni?Minden hónap egy hullámvasút.. :(
Bánatomban vettem 2 cirkuszjegyet. :)