Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi 198729 :Persze hogy foglalkozom veled ..ha ajánlani szeretnék egy gyógynövényt megprobálnád ?
Az orvosi citromfűvet az egy nap 2 alkalommal kell 2,5 dl vizzel leforrázni 1 kávés kanálnyit ez negyede amit bele kellene tenni és nyugtatja az egész szervezetet egész nap ..a kisfiamnak is az orvos ajánlotta mikor magas volt a vérnyomása ..és rendben lett hamar 1 hét alatt olyan nyugodt volt akkor 13 éves lehetett !
erikasz
2018-10-19 08:44:00
Lion :Én is izgulok nagyon ...már holnap rendesen ébredek 5,20 kor kíváncsi leszek a hőmre az lesz az igazi nem a 4.10 !
Ma 37.0 mértem megint 0,1 tizedet hozzá adtam !
Csináltam LH tesztet jóstesztként a második csik még nagyon halvány , azt olvastam 11,12 DPON egyforma erősségűnek kell lenni e ,enyém az nem egyforma ..már csak 1 LH tesztem maradt azt 13 DPO megcsinálom majd meglátom milyen lesz !
Ez kicsit elszomorított ,ovu óta ha akkor repedt meg a tüsző 8 ciklusnapon ténlegesen ciklus 12 napjáig mindig fájt a petefészkem szúrt görcsölt a hasam és a melleim majd le szakadtak ...most a mellem sem fáj egyáltalán.. mint mindig szokott !
És ha a ciklus 12 napján repedt meg ott volt leesés ...de a nyák meg krémes volt nagyon ezt sem hiszem .....agyalok Lion !!!
Melyna : Ez ovu az tuti... a menszi utáni hőktől magasabb érték !!:)
Köszönöm !:)
Mimike csináltam neked hőgörbét a mulhavi ciklusod nézve átlag hőd 36.2 .36.3 ilyen lett !
Andi198729
2018-10-19 08:28:29
Drága Erikasz!
Nagyon jól esnek a soraid, és hogy ennyire törődsz másokkal. Látatlanban is megmondom, hogy te egy jószívű, és jólelkű ember vagy. Igyekezni fogok csak így fog rendbejönni minden, ha ezt elengedem, és ehhez kell a pszichológusi segítség, mert egyedül nem tudok megbirkózni ezzel.
Lion, neked is köszönöm a hasznos tanácsokat, bízom benne, ha nem stresszelek, akkor ez a kis eltérés is rendeződni fog, mivel az endokrinológus azt mondta, hogy az alacsonyabb ösztradiol szint tipikus tünete a stressz-nek. Azért küldtek el pszichológushoz. A 21. napon majd több kiderül, progeszteron+terheléses cukorvizsgálat+prolaktin ( szerintem ez utóbbi tuti az egekben lesz, mert sokat stresszelek) Ha valami gond van, akkor bízom abban, hogy életmód váltással, esetlegesen gyógyszerekkel sikerül mindent helyreállítani, hiszen ezidáig rendben működött minden.
melyna
2018-10-19 07:36:05
Jó reggelt!
Lion köszönöm :)
erikasz,mimike nagyon szépen haladtok :) Kívánom sikerüljön!
én ma hát így szerintem sehogy :(
mimike84
2018-10-19 07:17:19
Jo reggelt :)
Ma igy...
Lion86
2018-10-19 06:43:46
Jaj, de szép Erikasz!:) Tisztára izgalomban vagyok már, remélem sikerült.
Velem úgy néz ki semmi sem történik.
erikasz
2018-10-19 05:54:37
Jó reggelt !
Én ma igy stagnálok ! :)
Csak én vagyok fent ..megyek aludni ha még tudok !
Lion86
2018-10-18 17:53:51
Melyna, esetleg még az előfordulhat, hogy az előző ciklusban nem volt tüszőrepedés, és az a tüsző telt most meg folyadékkal (ez akkor nem sárgatestciszta, hanem tüszőciszta), így ha megreped, akkor kiszabadulhat a folyadék és a pete is. Ha a múlt ciklusban nem volt ovu, akkor a ciszta viszont magyarázat a pár napig emelkedett hőre, ez tűnhetett ovunak.
Erikasz, remélem minden rendben lesz holnap, várom majd, mit mondott a doki.
erikasz
2018-10-18 17:36:57
Lion :Drága nagyon sajnálom a kisfiadat és férjedet ...mihamarabbi gyógyulást kívánok nekik !
Köszönöm szépen Lion !:):D
...reménykedek !
Holnap megyek a belgyógyászatra 10.15 re a diabéteszre majd írok mi volt !