Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Most kopp kopp tegnap óta semmi nem volt.
De egy olyan kérdés hogy a hőmérő az rettenetesen hideg..az gond ha kicsit felmelegiteném a tenyeremben?Mielött mérek.És melegités után nem egyből tenném a szamba..
erikasz
2018-11-01 21:35:21
Vica:Nem tudom a vérezgetésednek a okát lutelárisban mért lehet ...a gyógyszer amit szedel most az progi növelő !
Attól nem el kellene maradnia a vérezgetésnek ?
Vagy kevés az ösztrogén szinted és nincs egyensúlyban a kettő ezért a lutelárisban van a vérezgetés ..olvastam erről is !
Holnap gyorsan vegyél gránátalmát és edd meg felét hátha meglesz az egyensúly a gránátalma ösztrogén tartalmú növény hasonlit az emberi test hormonjaihoz !
Mi a család ..1 db almának magját 3 felé osztjuk minden nap !
erikasz
2018-11-01 18:55:31
Angyal :Köszönöm de még mindig lehet tanulni 6 éve !:)
Mért csak nem pozitív az LH teszted ?
Többféle ovus tünet van nálam is... én jegyzetelek mindig mikor milyen érzésem vannak és össze hasonlítom a meglévővel !
Ez olyan mikor allergiás vagy valamilyen ételre... akkor rá jössz melyik az... ha jegyzetelsz ,mit eszel akkor a nap éppen !
Tedd azt te is jegyzetfüzetbe !:)
Angyal88
2018-11-01 17:28:26
Erikasz iszom szavaikat, te nagyon profi vagy már!!! Ezek mind a saját tapasztalataid vagy tanultad ?
Ti mióta próbálkoztak már?
erikasz
2018-11-01 16:16:49
Angyal :Hüvelyi szurkálás ovukor van nálam már nálad az lesz a sok stagnálás miatt érett a pete ki fog lökődni !:)
Apára fel !:)
Angyal88
2018-11-01 14:38:06
Mitől lehet a napok óta hüvelyi szúrkálás olyan mint a beágyazódáskor, ráadásul ma görcsölök. Az ovukor nem szoktam ilyeneket 3rezni S az még odébb is van.
GőVica34
2018-11-01 12:38:36
Nálam szerintem ez sosem fog össze jönni.Megint kezdődik a barnásvéres pecsételés..Hétfőn megyek dokihoz kérni fogok hormonpanelt most már. 7.én kéne nem megjönnie..
erikasz
2018-11-01 12:15:02
Lion :Csak 27 voltunk együtt ,meg most este és reggel is remélem sikerül ...hát reménykedek holnap felmegy rendesen !:)
Veled mi újság ..?
erikasz
2018-11-01 12:06:06
Lion :Ciklus 8 napján olyan ovus fájdalmam volt menni nem birtam tojcsi nyák 3 napja van szerintem is a ciklus 9 napján volt .
Vagy beírjam a magas hőt akkor nem teszi be az ovut !
A mulkori görbém
Lion86
2018-11-01 10:39:01
Vica, nagyon szép emelkedés :)
Erikasz, tulajdonképpen mikor lehetett ovud? Nem lehet, hogy még ezután lesz? Múltkor sokkal magasabb volt a hőd.
Melyna, persze, hogy normális. Nekem pl. ritkán darabos, általában sötétpiros, max. az első nap kicsit alvadt vérdarabos, de legutóbb meg az első nap barnáspiros volt, óriási vér és nyálkahártya darabokkal, másnaptól meg világospiros, tiszta és közepes mennyiség. Korábban meg 5-6 napig tartott általában. Személyenként is változó lehet a vérzés hossza, mennyisége, állaga, szerintem nincs okod aggodalomra. Legfeljebb ha narancssárgás lenne, mert az fertőzés, de ilyenről most nincs is szó gondolom.
Most kopp kopp tegnap óta semmi nem volt.
De egy olyan kérdés hogy a hőmérő az rettenetesen hideg..az gond ha kicsit felmelegiteném a tenyeremben?Mielött mérek.És melegités után nem egyből tenném a szamba..