Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csak a 3.napin voltam még.Hétfőn megyek a dokihoz meg aznap leszek a 21.napon.Azmap megyek vervetelre.Legalábbis remélem elküld.
KittyCat
2018-11-23 15:28:44
Tényleg ráférne már a csoportra, izgulok nagyon értetek én is, megperszr mindenkiért, de most ti vagytok abban a szakaszban, akikért nagyon kell izgulni! :)
mimike84
2018-11-23 15:25:33
Hú lányok, nagyon izgulok értetek!
Megy a drukk ezerrel
Ráférne már a csoportra hogy beinduljunk végre pozi tesztekkel :)
erikasz
2018-11-23 15:18:11
Lion :Nem furcsa hogy nem jelentkezik a menszi ...máskor 37.0 reggeli hő és megjön !
Bizom benne babás vagy ...vagy nem feszült voltál és nem aludtál jól ...azért lett alacsony a hőd !
erikasz
2018-11-23 15:10:55
Lion :Köszönöm, már meg voltam ijedve ...reggel semmi fájás és 10 óra körül rettenetes volt megint !:(
Ilyen magas hőnél még nem fog megjönni ..csak ha lemegy 36.7 .36,8 ra akkor akkor is csak másnap !
Adná az Úr holnap beindulnál ...csak felfelé !:D
Anitacool :Te hogy vagy ..?
melyna
2018-11-23 15:07:22
Lion köszönöm! Közhely,de amíg nem jön meg mindíg van remény! Szurkolok,hogy visszaforduljon!!! Netes teszttel teszteltél?
Lion86
2018-11-23 15:01:54
Nem vérzek még mindig. Mára nem vártam. Most 37,3 volt a hőm, nem tudom mi lesz ebből.
Melyna, nagyon szorítok, hogy most sikerrel végződjön a pozitív teszt :)
Erikasz, előfordulhat több napig is, egyszer nekem is napokig szúrt előtte, meg feszült a hüvelyem meg minden bajom volt, még a derekam is majd' leszakadt.
melyna
2018-11-23 14:58:29
erikasz ha vakbél lenne akkor tényleg nem tudnál felállni sem :) Lehet több napig is fájdalom ahogy a pete növekszik és feszül.
Lion mikorra nem várod amúgy?
erikasz
2018-11-23 14:38:13
Lion :Nekem még mindig bőséges tojcsi folyás van és megint szurkált a petefészkem jobb oldalt ..most mindig jobb oldalt szurkál a bal oldalam nyugszik... méhnyak teljesen fent és még igy kinyilva nem volt mint most !
Apát elkapom estére megint !:D
De ilyet... hogy 4 napig is ovu fájás ..létezik ?
Vagy nem vakbél már arra gyanakodtam ..de a munkahelyen azt mondták akkor kiegyenesedni sem tudnék !
Vica :Örülök hogy nem vérzel !
Mikor mész a dokihoz ?
Nagyon kíváncsi vagyok rá mit mond ...
Már kész van a hormon panel a ciklus 2 napi ,vagy nem mentél nem is emlékszek már ...ne haragudj ?!
erikasz
2018-11-23 14:05:33
Lion :Mi történt mig dolgoztam ...van már menszi ?
Ha holnap megindulsz felfelé ..volt már ilyen nekem is ..nem hiszem hogy elhal 36.7 hőnél ....nekem attól magasabb hőm terhesség alatt nem is volt !