Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Hogy érzed magad van még menszi érzet mell milyen ?
erikasz
2018-11-24 06:26:18
Lion :Nagyon sajnálom .....de ez nekem olyan igazságtalanság... gyönyörű görbe hők ..még sem !!:(:(:(
Annyira hittem ... most síkerülni fog neked !:(:(
Köszönöm neked ..!:)
De vajon ha tegnap történt meg az együttlét jó lesz e ?
melyna
2018-11-24 06:26:07
Lion sajnálom nagyon :( Szurkolok,hogy sikerüljön még idén!! :) csináltam 10-est ugyan azt meg 25-öst is.Halvány,de ott van mind2ön. Remélem holnap erősödik. Ma veszek egy digit is vesztenivalóm nincs :) meg délután is tesztelek még.
erikasz LH tesztem elfogyott így azt ma nem,de veszek azt is és félre raktam a reggeli vizeletet hozzá :)
erikasz
2018-11-24 06:20:32
Melyna :Ugye megmondtam ....bizakodhatsz okkal ...váááááóóó !:D
Most nem csináltál LH tesztet reggel ?
Lion86
2018-11-24 06:20:12
Sziasztok!
Este jött egy kis rózsaszín, reggelre be is indult.
Erikasz, Melyna szorítok Nektek!
Melyna csináltál újabb tesztet?
melyna
2018-11-24 06:16:01
ez lemaradt :D
melyna
2018-11-24 06:15:38
Jó reggelt!
erikasz a 21.-ik napi katonák még biztos jók lesznek ne izgulj :)
Én ma úgyan úgy..a tesztem is ugyan olyan halvány de színes. 25-ösön is látni már valamicskét. Holnapra remélem erősebb lesz. Tegnap eléggé fájt a hasam,néha kis szúrásokkal.
Lion,Anita mi a helyzet?
Mimike? hő fent? :)
Többiek meg várakozós szakaszban..hosszú az a 2hét :)
erikasz
2018-11-24 06:05:51
Jó reggelt !
A hőm felment ..együttlét elmaradt olyan fáradt volt ...de bizok benne a katonák jók voltak 21 én voltunk együtt .. hát majd meglátjuk !
Ma is dolgozik már elment 5 órakkor ..11 óra munka nem ki feladat ,nagyon sajnálom , olyan hirtelen elaludt amig megfürödtem .... nem keltettem fel ...nem is lett volna szívem ,ha Isten ugy akarja.... legyen az ő akarata !
Lion :Mi újság ....?
Melyna :Hogy állsz ?
Anitacool :Veled ?
Mimike : feljebb ment a hőd .?..képzeld most mi járunk majdnem egyszerre a lutelárisban ...mint Lion és Anitacool !
GőVica34
2018-11-23 17:09:19
Az lesz!Igy vagy ugy de elfog küldeni!!!
erikasz
2018-11-23 16:39:50
Vica :Ha nem jó a lelet ugy is elküld ...ha nem.. kérjed te ..légy erőszakos mondjad ez nem állapot amiben te vagy... a vérzésekre hivatkozz !