Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool :Látom ott a csík ..jupii !:D
Nem a hő magassága a fontos... hanem a luteláris hossz az a fontos !:D
melyna
2018-11-22 14:47:40
Anita ha most megjön akkor megyek majd hormonra.Nekem is furcsa,de elvileg nem törvényszerű hogy sokkal magasabban legyen,inkább a 2ik rész hossza és,hogy cover line felett legyen. Valami viszont biztos nem stimmel :( a 2ik vetélés óta nem sikerül valahogy összehozni a babát (10hónap). az első után 3ik próbálkozásra összejött. Valamicskét nagyon nézve én is látok :) Úgyhogy várom a reggeli teszted :) Szurkolok,hogy pozitív legyen!
mimike84
2018-11-22 13:30:49
Anitacool nem tudom, bizonytalan vagyok én is, a hőm alacsony, de a cover line felett van igy is, passzolom, majd meglátjuk hogy alakul...
A teszted viszont, mintha lenne ott valami, holnap is csinálj, erősödnie kell, drukkolok!
Lh teszted nincs véletlen, jóstesztnek jó lenne :)
KittyCat
2018-11-22 13:06:33
Anitacool talán én is làtok valamit. Holnap is csinalsz? És az elsőből? :)
Lion még gyönyörűen fent vagy!
Anitacool
2018-11-22 12:57:06
Nem első vizeletből csináltam. Persze lehet csak káprázik a szemem, de mimt ha derengene.
Anitacool
2018-11-22 12:34:54
Erikasz akkor hajrá! ;-)
Melyna érdekes, hogy ilyen pici az ovu előtt és után a hődben a szintkülönbség. Nem emlékszem, voltál már hormon panelen?
Lion még mindig esélyes vagy ám! ;-)
Mimike erről fogalmam sincs, még sosem maradt ki. De most a te hőd sem győz meg. Gondolod kimaradt?
GőVica mentél a ciklus 2. felén is hormonvérvételre?
Ti láttok valamit? 12. dpo-n vagyok
https://kepkuldes.com/image/hyayt
mimike84
2018-11-22 09:31:02
Lion, tényleg ott az a csík, maj erősödni fog!!!
Én nem tudom mi van már nálam, most annyira szurkál a méhem, hogy az már kellemetlen... Folyás fehér, testápoló szerű, bőséges ...
Este csinálok egy ovu tesztet, bár nem tudom van-e értelme
Margaréta88
2018-11-22 09:05:06
Lion: latszik az 2. Csík, ne add fel, ez még nem nagy leesés!!! Szorítok nagyon!! :)
En ma 37,0-t mértem, tehat megvolt az ovu. Nem tudom mikor, esely szerintem nem sok van, hogy összejött.
GőVica34
2018-11-22 08:17:32
Sziasztok.Mostanában nem mértem.Nem is foglalkoztam ezzel a babadologgal.Ma valamiert megmértem.És most meg még rózsaszines pecsételésem van.Szúrt a hasam a köldököm alatt meg olyan görcsölös érzésem van.17.cnapon vagyok...elegem van mar.Hétfőn megtudom a 3.napi vvétel eredményét.Aznap leszek a 21.napon..
melyna
2018-11-22 07:50:55
Lion még ne add fel! Valamiért van ott csík,még ha negatívba látszik csak akkor is. Gondold el ha csak a 10.-ik nap ágyazódott be vagy kezdte el akkor azóta még csak 4nap telt el! :) Várj 2napot ha addig sem jön meg és a hő sem megy le, tesztelj újra. Nekem a nemvárt napján reggeli vizeletből Gabriel teszt olyan halvány volt,hogy barátnőm azt mondta beképzelem :D
Nem a hő magassága a fontos... hanem a luteláris hossz az a fontos !:D