Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Mar elindult lefele,4 napja pottyozok is.Szepnek nez ki es megis van vmi gond.
Nem baj.Egyszer nekem is sikerulni fog!
Tegnap tartottuk a sogornom kisfianak az 1. szulinapjat.Nem tudtam bent maradni, inkabb elkezdtem mosogatni.Ez annyira szanalmas. :(
Kira84
2019-01-14 00:23:40
erikasz.
itt a görbe
erikasz
2019-01-13 21:37:10
Vica :Neked amúgy tesileg nincs bajod ...elfáradt a szervezeted igy reagál felboritja a ciklusod megzavarodik !
Mond el az orvosnak hogy dolgozol... ő is ezt fogja tanácsolni ..és ő is ezt fogja mondani bármilyen gyógyszert szedsz nem fog segiteni ....csak ha éjjel alszol és helyre áll a szervezeted rögtön az a gyógyszere !
Tudom nehéz munkahelyet váltani ...de muszáj !
Egészséged romlására megy ...és az egészség megfizethetetlen tudod te is !
GőVica34
2019-01-13 21:25:39
Már lenne uj hely.. Csak még időbe telik!
erikasz
2019-01-13 21:25:05
Lunadorothea :Nem csak csipogásig kell ...tartsd bent 7 percig és lesni fogsz mennyi lesz a hőd ..még utána 0,4 tizedet fel megy !:)
erikasz
2019-01-13 21:22:31
Vica :Egy jó tanács ..ha megfogadod meg.... ha nem ...akkor nem ...válts munkahelyet a szervezeted nem birja a 3 műszakot ....csak ennyi a probléma !
Igy üt ki rajtad ...nagyon sajnállak !
GőVica34
2019-01-13 21:09:10
Erikasz bizom benne. De sajnos ez nem ugy megy.. Mindig változhat a ciklus.. Az enyém is ilyen.. Valami belül tuti van hogy ilyen össze vissza van.. Hiába probáltam ki annyi mindent. Jártam annyi dokinál.
Lunadorothea
2019-01-13 21:03:25
6:30 és 7 óra közt szoktam mérni, ahogy ébredek, de én sem mozgok, és nem megyek ki mosdóba sem addig.
Digitális hőmérőm van, csipogásig mérek.
erikasz
2019-01-13 20:55:49
Lunadorothea :A hüvelyi és a végbél az igazi Basális hő ...én szájban mérek mert az én hőm elég magas !
De egy időpontban reggel 4 órakor ..nem mozgok és nem megyek ki pisilni csak utána !
Hagyományos hőmérővel és 10 percig ...nem lehet ugy hogy most 4 perc holnap 7 perc holnapután 10 perc ...mert akkor értékelhetetlen a görbe !
Igy csinálod ?
erikasz
2019-01-13 20:46:04
Kira Jól tetted ..tedd már fel hogy néz ki !
Vica :Reméljük nem fog megjönni .. használ a tea ...még csak a 8 DPO vagy !
Mar elindult lefele,4 napja pottyozok is.Szepnek nez ki es megis van vmi gond.
Nem baj.Egyszer nekem is sikerulni fog!
Tegnap tartottuk a sogornom kisfianak az 1. szulinapjat.Nem tudtam bent maradni, inkabb elkezdtem mosogatni.Ez annyira szanalmas. :(