Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2015-02-10 07:23:40

SzSLinda- drukkolok neked hogy most sikerüljön! vigyázz magadra!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogy birjátok ezt a betegséges időszakot?
Én pont akkor lettem beteg amikor megtudtam hogy babás vagyok ágynak döntött egy napra, most már jól vagyok, de folyik az orrom egy egy kicsit köhögök. Kisfiamtol kaptam el.
SzSLinda
2015-02-10 05:49:41

Ja és az az érdekes az egészben, hogy megszakítva voltunk együtt, mert még várnunk kellett volna a vetélés után 1-2 hónapot.Szóval remélem velünk marad,ha már ennyire jönni akart! :-)
SzSLinda
2015-02-10 05:46:49

Jó reggelt.Szombaton lett egy halvány pozi tesztem,pont 4 hetesen.Majd szombaton ismétlem.Nem merek nagyon örülni még, mert dec.elején 7 hetesen elment.Nektek hány napig volt méhfájdalom,úgy tudom ez normális.Nekem már kb 5-6 npja fájdogál.Szedek rá magne b6-ot.Olyankor egy kicsit alábbhagy.Próbálok pihenni sokat.Szerintetek jó ez így
Katicabogár5
2015-02-09 20:44:10

Grief sose aludtam háton de mióta terhes vagyok azóta többször is. Szerintem mindenki úgy alszik ami kényelmes ha meg nem jó akkor jelezz a méhed
Bogi12
2015-02-09 16:02:32

jniki, emiatt ne aggódj! :o)
Én is imádtam hason aludni, aztán ahogy nőtt a pocakom, szépen le is szoktam róla, mivel nem volt éppen túl kellemes a dolog.
Nyugodtan aludj hason addig, amíg jól esik. Később pedig az agyad pontosan tudni fogja, hogy Neked az már nem jó és álmodban sem fogsz megfordulni. Nálam olyannyira bejött, hogy azóta sem alszom hason (7 hónapos a babóca).
jniki82
2015-02-09 15:31:43

grief,

nem voltam orvosnál.szombaton este volt egy pici aztán vasárnara megint semmi!azt beszéltük a párommal, ha vasnap nem lesz jobb akkor irány a kórház, de azóta minden jó és visszaemeltem az utró adgot 3*1-re.

Hason alvás fogós kérdés, mert én úgy tudok aludni, már az elejétől ahogyan megtudtat igyekszem magam leszoktatni róla!
Félek, ha nagyobb lesz megfeledkezem magamról és hasra vágom maga!
Valakinek hatásos trükk, hogyan lehet leszokni róla!!!!
grief
2015-02-09 13:42:03

Mindenkinek gratulálok! :)
Jniki: remelem jobban vagy már! Voltál végül orvosnál?

Ti meddig aludtatok hason/háton? Azt olvastam hogy háton sem szabad huzamosabb ideig feküdni mert a meh súlya nyomja a verereket es nem kap elegendő oxigént a baba
Jövoheten újra megyunk dokihoz, és láthatom!! :)
Màr annyira varom! :)))
Katicabogár5
2015-02-09 09:16:57

Kiscsillag majd írd meg hogy ki lakik a pocakban ha ma megtudod. Hány hetes vagy?
KLANITA
2015-02-09 09:07:16

köszi csajok az infót,
akkor még bármi lehet.
kiscsillag- remélem meg tudod ma ki lakik a pocakba.
jniki82
2015-02-09 08:59:00

klanita!

Gratulálok!Nálam olyan 6-7. hét környékén jött, mindig este vagyok rosszúl és 2*, de lagalább 1* minden héten hányok!
Eddig még mindig megvan és 12-13. héten tartun!
Ja, és nekem sokat fáj a fejem és eldugúl az orrom, ha aludni akarok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!