Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Pajzsmirigy és egyéb hormonproblémák, hogyan derült ki, hogy baj van, értékeid, gyógymódok, gyógyszerek, amiket javasoltak, eredményességük

Ebben a beszélgetésben 107 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry84
2014-04-04 21:56:40
 
Szirmaie

2 hét múlva lesz Mosonmagyaróváron Aviva torna, már jelentkeztem is rá.
Köszönöm hogy ajánlottátok.
Majd leírom a véleményemet róla.
Valaki jönne esetleg?
szirmaie
2014-04-04 18:17:41
 
Adry84 : Az Aviva-torna az elmaradt menstruáció meghozásában a legsikeresebb, én is emiatt mentem el, és napok, hetek alatt meghozza àltalában mindenkinek! Nagyon ajánlom! Egyéb dolgok esetében, mint pl. ciszta probléma vagy terhesség, türelmesebbnek kell lenni.

Moha13 : Te miért nem kezdesz neki? Olyan lelkesen ajánlottad, és attól, h nincs konkrét problémád, szerintem neked sem árthat ez a torna, pont hogy olyanok is szoktak menni akiknek senki sem tudja miért nem jön a baba. :( A torna csak hasznodra lehet, mert megmozgatja kicsit az alhasi szerveket, méhet is felkésziti pl. a terhességre, stb stb. A tanfolyamon mindenkit kikérdezett egyenként az oktató, akinek ok nélkül nem jön a várva várt baba, azokat végigkérdezgette, h pl. rendes-e a tartásod, eleget iszol-e, nem aerobikozol, futsz-e, ami túl sok rázkodással járhat beágyazódáskor, stb stb.
Adry84
2014-04-04 10:29:36
 
De aranyosak vagytok és nagyon gyorsak. :)
Megkaptam a könyvet, köszönöm!
Az Aviva tornáról hallottam már,de nem próbáltam,most érdeklődni fogok és kipróbálom mindenképp.
Olvastam hogy többen Inofolicot is használnak, én fél évig ittam, csak jót hallottam róla...bár túl nagy változás nálam nem történt....esetleg annyi hogy az inzulin szintem jobb lett.
Moha13
2014-04-04 09:11:37
 
Adry84

Sajnálom, hogy ez a helyzet, de amint elolvastam amit írtál, rögtön az Aviva-torna jutott eszembe, mert rengeteg olyan történetet olvastam már, hogy ilyen gondokon segített. Szerintem mindenképp nézz utána neten és ha esetleg van a városodban Aviva-tanfolyan (1 alkalom, azaz egy nap alatt megtanulhatóak az oktatótól a gyakorlatok), mindenképp ajánlom.
Van könyv is, de szerintem jobb, ha oktató mutatja meg a gyakorlatokat, illetve a fennálló problémára személyre szabottan ad tanácsot.
Nekem azon kívül, hogy 1 éve várjuk a babát nincs gondom a ciklusommal, állítólag minden rendben odabenn, úgyhogy én nem tornáztam még, de biztosan lesz itt olyan, aki már próbálta...:)
Sok sikert!
Moha13
2014-04-04 09:06:28
 
Adry84
Ment a könyv! :)
Adry84
2014-04-04 09:04:46
 
Sziasztok!

Pár hete regisztráltam erre az oldalra és folyamatosan olvasom a hozzászólásaitokat...
Röviden írnám csak le a problémámat. A fogamzásgátló tabletta szedését 2013. júliusában hagytam abba, azóta nem menstruáltam. :(
2 nőgyógyásznál és egy endokrinológusnál jártam, akik PCO-t állapítottak meg.
Nem vagyok kövér, sőt picit híznom kellene és mellette a diétát tartani,amit igyekszem tartani kisebb-nagyobb sikerrel.
Merkformin 500-t is szedek, napi 1 db-ot 2 hónapja, de még semmi javulás nincsen.
Lassan 1 éve semmi és nagyon el vagyok keseredve.
Azt szeretném kérdezni volt valaki hasonló helyzetben?

Adrienn
luciffer73
2014-04-04 08:59:28
 
Adry nekünk is moha küldte el...ha esetleg fél órán belül nem jelzed, hogy neked is átküldte, akkor én elküldöm neked, ha nem gáz...
Gizgazz...az én alaphőm onnantól kezdve tűnt alacsonynak, hogy a higanyosról áttértem a digitális mérőre. Előtte a higanyossal tök normális hőket mértem...persze ettől függetlenül jó lenne...ez az endomókusos vérvétel még abba a kategóriába tartozik, amit hajlandó vagyok bevállalni...mindjárt fel is cuppanok a honlapra, aztán majd meglátom, mert ez persze attól is függ, hogy helyileg hol van...napi tíz óra meló és amúgy két óra utazás mellett, nem nagyon van kedvem még több kilómétert utazgatni a bunkó pestiek között :)))
Adry84
2014-04-04 08:47:05
 
Sziasztok!

Ha nem gond,légyszi küldjétek el a könyvet nekem is.
Előre is nagyon köszönöm!
E-mail címem: nagy.adrienn24@gmail.com

Adrienn
gizgazzz
2014-04-04 08:43:23
 
Luciffer

Lehet neked is hasonló problémád van mert neked is alacsony az alaphőd. Egy próbát megér. Bár ahogy írod Te is a vége felé jársz a babásodás határidőnek. Én is ebbe a hónapba akartam abbahagyni a baba projectet, de az új infók függvényében kitoltam a határidőt még 3 hónappal.

A honlapon minden infót megtalálsz. Magánrendelés kategóriában olcsó. Vért is vesznek ha érdekel, de elfogadja az SZTK vérvétel eredményt is. Ez a Te esetedbe 3 hormon, azaz 3.000ft. Nagyon kedves a doki, amolyan igazi bölcs professzor fajta. Bátran lehet kérdezni tőle.
http://www.pajzsmirigyrendeles.hu/registration.html

Remélem tudtam segíteni és nem gáz, hogy bemásoltam a honlapot. Talán nem számít reklámnak bár őt szívesen reklámozom mert ő a harmadik endomókusom de az első akivel elégedett vagyok.
luciffer73
2014-04-04 08:06:50
 
Sziasztok!
Gizgazz, csak úgy kiáncsiságból, ki a doki, és hol rendel, és mennyiért, és van-e honlapja?
:DDDDDD
...csak mert kiváncsi vagyok picit!? :))
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!