Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2016-05-04 16:20:09
 
Sziasztok!

Nem szerettem volna rossz véleményt kelteni, csak a csalódottságomban már nem tudtam mit kezdjek magammal. Bízok azért benne, hogy hétfőn ennek a rossz élménynek az ellenkezőjét tapasztalom. Sokat gondolkoztam és mára próbálom a jó oldalát nézni. Abban bízom, hogy azért nem akart velem beszélni az orvos, mert sokkal jobb lesz egy eredményről beszélnie, még ha adott esetben rossz is, mert akkor már tudja, hogy merre tovább. Elhiszem, hogy sok a segítségre vágyó, de inkább fizetek, pláne egy első konzultációért, hogy megtudjak mindent. Aztán a vizsgálatokat szerintem el lehet végeztetni (legalábbis sokat) TB alapon, de legalább mondják meg mikre van szükség. Számomra a tudatlanság a legrosszabb és legrémisztőbb.
Örülök, hogy sok helyen jó tapasztalatok vannak, de nekünk ez van a legközelebb, így is órákba telik a beutazás. Még adok egy esélyt magunknak és próbálok bízni a dokiban. Sajnos mást nem tehetünk! Fel nem adom, mosolygok, hátha visszamosolyog rám a doki. :-)
Szorítok Nektek, hogy mielőbb teljesüljön a Ti kívánságotok is!!! :-)
hugery
2016-05-04 13:37:18
 
Ha most nem haladunk, akkor Bpestre megyünk, gondolodom rajta. 42 multam, szorít az idő.
BVeronika
2016-05-04 08:00:30
 
Sziasztok!
Szomorú ezt olvasni... :( Mi Tapolcára járunk, és abszolút elégedettek vagyunk mindennel. Néha kicsit többet kell várni, de azért nem órákat. Kedvesek, segítőkészek, bármit lehet tőlük kérdezni. Május 12-én megyünk legközelebb, elvileg akkor indul a hormonkezelés.
Tsibe
2016-05-03 22:47:29
 
Sziasztok!
Lányok, ez borzalmas :(
Mi a győribe járunk. Első konzultáció vizsgálattal vérvétellel, uh-gal együtt kb 1 óra volt. A férjemnek nem kellett akkor mintát adni, 6 héttel későbbre kaptunk időpontot, addig vitaminkúra volt. Nagyon rendesek, segítőkészek voltak. Teljesen pozitívan távoztam akkor. Nem is értem máshol miért nem így megy ez :(
Nekünk jövő héten derül ki, h kezdhetünk-e, ha sokat kell várni, mi is fizetősre megyünk.

hugery
2016-05-03 18:43:22
 
Szia! Ma a szegedi kaáliban 2,5 órát vártunk, annak ellenére is hogy fizetünk!! A román pár másfél órát konzultált! Én vizsgálattal kb öt percet voltam bent. Elkeserítő az egész :(
Fantasyc
2016-05-03 17:09:19
 
Sziasztok!

Tegnap voltunk Pesten az ún. "első konzultáción."
Nem véletlen tettem idézőjelbe, tegnap nem is tudtam írni róla, annyira fel voltam háborodva. Pár hónappal ezelőtt végre sikerült időpontot egyeztetnem, azt hittem, hogy ott végre feltehetem az összes kérdésemet és teli önbizalommal jövök majd haza. Előző nap szépen összeraktam a papírjainkat, leleteket, gyógyszereket, vitaminokat és alig vártam, hogy ott legyünk. 7:45-re volt időpontunk, természetesen 1 órával korábban már ott voltunk, nem akartunk a csúcsforgalomban mérgelődni. Nem kellett sokat várni, szólították a páromat. Kapott egy szobaszámot, oda menjen be és adjon mintát. A folyosón kaptunk mindezt az instrukciót, így már az összes beteg tudta, mit fog csinálni. Bement egy szobába, ahol egy piros kanapé és képes újságok. Persze semmihez nem mert hozzáérni sem... Nagyon zavarban volt, de a cél érdekében bármit. Mikor elérte a célját, végighozta a poharat a folyosón és be kellett adni az asszisztensnek. A reakciója az volt: "Köszönöm, 1 hét múlva várom vissza, viszont látásra. " Akkor még hozzátette, hogy nem ad időpontot, úgy készüljünk, hogy egész napot várhatunk, nem tudja mikor kerülünk sorra. Az orvost futólag láttuk a folyosón, semmit nem tudtunk kérdezni. Nagyon csalódottan jöttünk haza.
Lányok, veletek is így volt ez??? Ez csak nekem fura???
Aggódom, hogy jó kezekben vagyunk-e. Nem tudunk mást tenni, ezt a rossz emléket hétfőig próbálom elfelejteni és pozitívan hozzáállni a következő találkozáshoz. Lehet, hogy én képzelem rosszul, de jól esett volna, ha a doki legalább behív 1 percre és elmondja, hogy mivel készüljünk a következő alkalomra. :-(
Jucus88
2016-04-26 11:26:48
 
Nagyon köszönöm mindenkinek ! :))) Szorítok mindenkiért! Szép napot :)
Archangel85
2016-04-26 08:33:42
 
Jucus szívbőlgratulálok. :)
Annyira jo érzés ez hogy itt van két kis csoda a pocakban. Élnek es növekszenek. A mi csodaink. :)
Hajra csajok minden rendben lesz. Izgulni nincs okotok. :)
hugery
2016-04-25 22:49:30
 
Jucus gratulálok csendben :)
Én jövő hétem megyek a kaáliba.
Fantasyc
2016-04-25 20:02:04
 
Archangel, örülök, hogy minden rendben ment a leszívással kapcsolatban is. Ma sokat pihenj és kívánom, hogy a két picurka ugyanúgy akarjon veletek maradni és 2 hét múlva nagy örömhírrel térj vissza. :-)

Jucus, örülök az örömötöknek és csodaszép babavárást kívánok Nektek!!!
El sem hiszitek, hogy mekkora löketet adtatok ezekkel a jó hírekkel. :-)
Hétfőn megyünk mi is és remélem nekünk is jó hírekkel szolgálhatnak.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!