Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BVeronika
2016-04-25 15:39:03
 
Istenem, de jó ilyet is hallani!!!! :) Gratula nektek Jucus88! :)
Jucus88
2016-04-25 15:31:54
 
Sziasztok!Több mint egy éve vagyok tagja az oldalnak,mindig olvastalak titeket inkább csendes társ voltam :) Röviden a történetünk....2év sikertelenség után mentünk el teljes kivizsgálásra a párommal a Róbert Károly Magánkórházba .Pár hónap leforgása alatt kiderült, lelkiismeretes és szakmájukat értő és tisztelő orvosok segítségével,hogy apa problémánk van.
Úgy tudtuk rendben van de az ún. HBA teszt kimutatta a spermák fele tapadóképes megfelelően a petesejthez.Ezt kevés helyen nézik,ajánlom mindenkinek.Így az orvosom azt mondta a lombik esélyesebb arra hogy babánk legyen.Sokat nem gondolkoztunk,belevágtunk bár tudtam nem olyan egyszerű.Elkezdtük a stimulációt ,ami nem volt vészes de az injekciók beadása nap mint nap mindig nagy feladat volt..Sikerült 11petesejt leszívása és kettő manócskát vissza is kaptam 3 nap múlva.Hosszú két hét volt míg kiderült a vérvételen sikerült amire vágytunk,terhes vagyok :)
Majd további egy-egy hét vérvételig hogy kontrolálják megmaradt e a kisbabó és rendesen nő e.Stresszes időszak nagyon,de megéri.
Mára 8hetes terhes vagyok :) kissebb émelygésel és óriási boldogsággal!!!
Kívánom mindenkinek az érzést ,és sok sok bizalmat és kitartást kívánok azoknak akik még előtte állnak :)
BVeronika
2016-04-25 10:04:06
 
Hajrá Archangel! :)
Tsibe
2016-04-25 09:44:15
 
Jajj de jó, Archangel! Nagyon szurkolok. A többieket fagyasztjátok?
Archangel85
2016-04-25 06:46:01
 
Sziasztok. Igen a feherje azt kifejezetten mondják hogy amennyit csak tudsz egyel en a biztonság kedvéért ittam pluszba a feherje port.
A leszivas nem veszes megy pikk-pakk en sirtam altatas utan de azt mondtak ez is normalis. 17 petesejtet tudtak leszivni. Ami kényelmetlen az a hasfajas utanna ami mai napig elojon főleg ha pisilni kell. 17 bol 10 termekenyult meg es osztodott tovabb. Ma megyek ket kis lurkoert es kapom őket vissza hogy 9 honapig most mar en vigyazhassak rajuk. :)
hbeata
2016-04-19 15:28:41
 
Kedves Tsibe! A doki nem ajánlott vitamint, csak hogy adjunk le május végén egy újabb mintát, hogy tényleg ilyen rossz vagy sem. Plusz kell egy hormon vizsgálat is akkor.
Tsibe
2016-04-15 13:27:39
 
Sziasztok!

Dejó, lassan mindenkinél elindul végre valami :)
Archangel, a fehérjét kifejezetten ajánlották túlstimu ellen? Jó tudni, h ez segíthet. Nekem kicsit emelkedett az AMH-m, úgyhogy kifejezetten hajlamos vagyok rá.
E vitaminból mennyit szedsz, mármint melyikből 2-őt? :)
Nagyon drukkolok, remélem sikerrel jártok :)

Fantasyc, én már nagyon rég nem mérek hőt, kb. éve. Ma kellene megjönnie, most kitaláltam, hogy egy ciklust mérek kíváncsiságból, mert érdekel a pm bogyó mennyire befolyásolta a helyzetet.
Szerintem ne aggódj a biopszia miatt, nekünk azt mondta a doki, hogy 10 éve nem volt olyan esete, ahol el kellett mennie a biopsziáig, mindig sikerül annyira feljavítani a dolgot, hogy elég legyen. Csak 1 kell :)
BVeronika
2016-04-15 13:02:46
 
Szia Fantasyc, én is emlékszem rád. :) Nálunk is csak elvétve találtak egyet-egyet. A veszprémi andrológusunk célozgatott rá, hogy ebből lehet, hogy biopszia lesz, de Tapolcán ez fel sem merült. (Azt mondták, hogy akár 10 db életképes spermium is elég lehet...)Tapolcán tavaly ősszel kétszer néztek mintát, utána mondták, hogy tudnak belőle majd gyűjteni annyit, hogy elég legyen, max. sokszor kell majd menni. Ehhez képest: múlt héten kezdtük a gyűjtést, és be is fejeztük egyben. 1 millió/ml lett az eredmény, ami az előzőekhez képest szinte hihetetlen. :)
Kb. fél éve nem mérem a hőmet, de nem is kérik.
Párod szed valamit, ami esetleg segíthet? Látom, május 2-án mentek konzultációra, sínen vagytok ti is.
Archangel85, bárcsak már itt tartanánk mi is! :)
Fantasyc
2016-04-15 12:32:26
 
BVeronika, emlékszem rád! :-)
Örülök, hogy jó úton haladtok!!!
Nem is akarták akkor megműteni a párodat, hogy onnan nyerjenek spermiumot, hanem többször kellett menni???Ha nem nagyon zavaró kérdés, mennyire volt rossz a párod eredménye??? Az én páromnak csak elvétve találtak 1-1 db-ot sajnos. Én is reménykedem, hogy nem kell Őt műteni. Hányszor voltatok mintát adni???
Bocsi a sok kérdésért. :-)
Sok sikert a továbbiakban is. És nem baj. ha izgulsz, ez érthető, hisz érzelmes lények vagyunk....közel a cél és ez minden leendő anyukát izgatottá tesz. :-)

Azt még megkérdezném, hogy a hőtöket ugyanúgy méritek??? Kérik???
Nekem mostanában olyan ciklusaim vannak, hogy mindig reménykedek egy picit, hogy mire vizsgálatra megyek, már nem is lesz szükségem lombikra. Bár a sok vitamin lehet csak helyretesz. :-)
Archangel85
2016-04-15 12:29:30
 
Hello Csajok!

Tegnap megvolt a második ultrahang. Nagy örömömre 10mmm volt a méhnyálka, ez 3 nappal, előtte 4mm volt. Megemeltem az e vitamint és 2*1et szedtem minden nap, valamint minden nap 1dl vörösbor. Úgy látszik ez bejött. Gyönyörűen érnek a tüszők. 14-15 db nagy van ezek már 14-15mm-ek és még mellette több kicsi, szóval jól haladunk. Hétfőn még egy ultrahang és ha minden ok, akkor szerdán punkció.
Amiket kaptam:
Gonapeptyl
Gonal F
Divigél
E vitamin
Terhes vitamin
Plusz még most valami L betűs szuri annak a nevére nem emlékszem, bele kellesz keverni a gonal f-be.
Tünetek:
Puffadás de nagyon,
Sírás, hiszti. Hőhullámok. Érdekes a clostilbegyttől nekem melegem volt, most állandóan fázom. És persze már feszítget a hasam.
Fehérjeport iszom és izotóniás italt, a túlstimu elkerülése végett. Ha van kérdés szívesen válaszolok :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!