Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tsibe
2016-05-25 16:27:09
 
Igen, Debrecenből Győrbe :) Mi egyébként is sokat utazunk, úgyhogy fel sem tűnik :) Innen nagyon sokan járnak egyébként oda... Biztos én vagyok túl problémás, de egy olyan dokira, aki indokolatlanul megműttetné a párom, nem nagyon bíznám rá magam. Ehhez a projekthez meg nem árt azért némi bizalom szerintem :)
VeDi, szurkolok, hogy minden jól alakuljon!
VeDi84
2016-05-25 16:12:53
 
Sziasztok Lányok!

BVeronika, köszönöm a drukkot, kedves tőled.
Tsibe, jól értem, hogy Debrecenből jártatok Győrbe??? Ez nem semmi! Remélem az új intézetben és a személyzetben nem fogsz csalódni, és minden jól fog sikerülni.

Nálam a következő a helyzet: ma vagyok ET+7 napon. Hasam bejülti óta folyamatosan fájdogál (időnként bele-beleszűr, de inkább enyhén görcsöl). A progeszteron miatt nagyon álmos vagyok - főleg délután. Szintén emiatt a cicijeim is fájnak, és úgy érzem brutális súlyuk lett. :-)
Szombaton még egy félt csomag HCG-t szúrtam. Vasárnap és tegnap kíváncsiságból teszteltem, hogy látszik-e a szuri hatása. Vasárnapi halvány pozi volt, de a tegnapi már negatív. Szóval kiürült, és ha a jövőben esetleg zebrásat pisilek, az tuti valakitől lesz. :-)
Lelkileg egész jól voltam a mi napig. Nagyon optimista voltam, meg sem fordult a fejemben, hogy nem sikerülhet. Ma kicsit már összeroskadtam... Eszembe jutott, hogy mi van ha mégse... De gyorsan elhessegettem a gondolatot, és folytatom a pozitív hozzáállást és továbbra is beszélgetek vele. :-)
Még 5 nap és kiderül!
Tsibe
2016-05-25 09:55:22
 
Veronika! Mi alapvetően debreceniek vagyunk, úgyhogy maradunk ezek után helyben. Azért mentünk Győrbe, mert a férjemnek mindenféle immunológiai gondjai is vannak, és azt mondták ott leszünk a legjobb kezekben. Meg persze az összes ismerős ódákat zengett arról, hogy milyen emberségesek stb. stb. Az emberségességgel is voltak gondjaim, de az első konzultációról még jó benyomással jöttem el. Azóta viszont folyamatosan csak romlik a kép...
BVeronika
2016-05-25 09:31:32
 
Tsibe, ez nagyon jó hír! :)
Ha Győr kilőve, akkor melyik intézetet választjátok?

Nálunk halad szépen minden, a lombik előkészítő fázisában vagyunk. Szorgalmasan szúrom a Suprefactot, várom, hogy megjöjjön a vérzésem. Eddig olyan pontos volt, hogy órát lehetett volna igazítani hozzá. Most meg már 2 napja késik. Gondolom az injekció okozza... Tapasztalt már valaki hasonlót?
Tsibe
2016-05-24 20:40:08
 
Sziasztok Lányok!
Mi újság, hogy vagytok?
Mi ma voltunk a helyi "andrológusunknál", és azt mondta, hogy egyáltalán nem támogatja a biopsziát, és felejtsük is el sürgősen, mert semmi szükség rá. Holnap már megy is mintát adni a férjem, aztán meg hetente kétszer. A doki szerint 3-4 hét alatt simán lesz megfelelő mennyiségű és minőségű cucc.
Nagy a megkönnyebbülés :)
És úgy döntöttünk, hogy nem is megyünk vissza a győri intézetbe. Az ottani hozzáállást én nem tudom tolerálni.
Úgyhogy kezdünk kb. mindent elölről. Bár minden vizsgálatunk és eredményünk megvan, úgyhogy legalább már indulásra készek leszünk.
BVeronika
2016-05-18 16:25:15
 
VeDi! Nagyon drukkolok! :)
VeDi84
2016-05-18 16:22:31
 
Sziasztok Lányok!
Végre együtt! Egy nagyon szépen fejlődő blaszto van velünk. Remélem megszeret! 12 nap és kiderül!
Köszönöm a kedves szavakat!
Puszi mindenkinek, és persze nem feladni!!!
hugery
2016-05-17 22:43:54
 
Vedi drukkolok :) !
poisonivy
2016-05-17 21:42:12
 
Szurkolok Nektek!!!! Olyan jó ilyen sztorikat olvasni! :)
Tsibe
2016-05-17 14:48:02
 
Jajj lányok, úgy örülök nektek!
Most már csak vigyázni kell rájuk :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!