Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BVeronika
2016-06-23 10:17:56
 
Sziasztok! Igen, holnap kiderül, hogy sikerült-e. Nem teszteltem, megfogadtam, hogy nem fogok. Annyira jól éreztem magam az utóbbi 2 héten, hogy nem akartam elrontani semmivel. Köszönöm a drukkot, nagyon bízunk a sikerben. Remélem nem kell csalódnunk.
Veletek mi újság?
Tsibe
2016-06-23 09:36:29
 
Sziasztok Lányok! Hogy vagytok?
Veronika, holnap vérvétel? Izgulsz már? Tesztelsz előtte? Szurkolok nagyon :)
BVeronika
2016-06-14 16:52:25
 
Tsibe, mivel csak egy embriónk maradt, kiestünk a kísérleti programból. Végül is jogos, mert egyből nem lehet kiválasztani a legjobbat.

Fantasyc, szívesen elmesélek mindent. A petesejtleszívás altatásban történt, kb. 20 perc volt az egész. Utána volt pici vérzés, kb. 3 órát kellett ébredés után ottmaradni. Ami elég kellemetlen volt, az a hasfeszülés leszívás után. Először a nadrágomat sem tudtam begombolni. De aztán napról napra jobb lett, ma már alig érzem. Rengeteg vizet iszom, kb. napi 4 litert, a doki szerint ez sokat segít, és igaza van, mert már sokkal jobb...
A beültetés nagyjából 5 perc volt, nem fájdalmas, csak kicsit kellemetlen. Esetleg egy nőgyógyászati rákszűréshez tudom hasonlítani az érzést. Utána kicsit több mint egy órát kellett feküdnöm. Doki azt mondta, hogy pár napig azért inkább pihenjek, de szükségtelen feküdni. Hát...mi úgy oldottuk meg, hogy a férjem mos, főz, takarít, én meg nagyrészt olvasgatok a kanapén. :-)
Köszönöm, hogy drukkoltok, bármi is lesz az eredmény, megírom majd nektek. 24-én lesz vérvétel.
Fantasyc
2016-06-14 16:30:42
 
Sziasztok!

Veronika, de nagyon szeretnék már én is ott tartani, ahol Ti. :-) A leszívásról mesélnél egy kicsit? Menete? Mit éreztél utána? Volt kellemetlenség? Persze a visszaültetés is érdekelne, mennyi időt kellett feküdni/bent maradnod? Szuper érzés lehet, amit átélsz, pihenj sokat és csak magaddal foglalkozz most. :-) Mikor kell tesztelned? Olyan izgi. :-)

Tsibe, én is azon vagyok, hogy lefoglaljam magam, most kezdünk építkezni, legalább lesz teendő bőven. Elmegyünk nyaralni a sok munka mellett és pikk-pakk elszalad az idő....legalábbis remélem. :-)
Várakozunk aztán nemsokára nekünk is sikerül. :-)
Tsibe
2016-06-14 12:29:11
 
Fantasyc, sajnálom :(Türelem, kitartás :) Én mindenféle hülyességgel próbálom lekötni magam, hogy ne azon járjon az agyam, hogy csak vánszorog az idő. Nagytakarítok, varrok, folyamatosan programot szervezek :D muszáj!

Veronika, szurkolok nagyon, hogy ő legyen az igazi :)
A végén megmondják majd nektek, hogy a kontrollcsoportba kerültetek vagy valóban az új eljárást alkalmazták? (Bocsi, nem tudom, hogy szokták ezeket a kísérleti eljárásokat csinálni.)
BVeronika
2016-06-14 08:05:21
 
Sziasztok Lányok! Fantasyc, sajnálom..., hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet... De fel fejjel, már közel a cél.
Nálunk pénteken volt a petesejtleszívás, végül 9 sejtet tudtak leszívni. Másnap reggelre megternékenyült 5. Nagyon örültünk, hogy legalább így tudunk majd fagyasztatni is. Tegnap reggel volt a beültetés. Előtte tudtuk meg, hogy az 5-ből csak 1 osztódott szabályosan, de ő nagyon szép és erős 8 sejtes. Így hát visszakaptuk. Azt hittem, hogy majd a beülti után jön csak az igazi stressz, kivárni a két hetet... De ehelyett valami kellemes nyugalom szállt rám, mintha mostantól kezdve minden rendben lenne. Nagyon bizakodóak vagyunk. Őszintén kívánom nektek is ezt az érzést!
Fantasyc
2016-06-13 21:04:31
 
BVeronika, nagyon szorítok Nektek!!!! Örülök, hogy jól reagáltál, ezek a legizgalmasabb és legidegörlőbb napok. :-)

Nekünk sajnos megint csúszik minden. Telefonáltak a kórházból, ahol a genetikai vizsgálatot csinálják, hogy sajnos valami miatt tönkre ment a gép, amiben tenyésztik a mintát és újra kellett mintát adni. :-( Ezzel "csak" az a baj, hogy már a héten jött volna meg az eredmény és időpontunk volt a Sote-ba, így át kellett mindent szervezni. A legkorábbra augusztus 22-re kaptunk új időpontot, ami már elég későn van, jó sok idő kiesik. Szerencsére nem kell kifizetni újra a 25 ezret, mert nem a mi hibánk, de akkor is bosszantó. Belegondolok, hogy abba a gépbe, vagy mibe hány minta lehetett még a miénken kívül....Na de el kell fogadnom. Szóval van energiám legalább értetek szorítani. :-)
Tsibe
2016-06-08 15:32:50
 
Nahát Veronika, épp most gondoltam rád, hogy hol tarthattok :) Szurkolunk mindenképp :)
BVeronika
2016-06-08 15:23:20
 
Sziasztok Lányok!
Szépen haladunk, az ultrahang szerint egészen jól reagáltam a stimulációra, 16 tüszőm lett. Pénteken lesz a leszívás, hétfőn pedig az embriótranszfer. Kicsit izgulok, kérlek drukkoljatok és küldjétek majd az energiát. :-)
Tsibe, Fantasyc, nálunk is apagond van. Nem kellett biopszia. A dokink azt mondta, hogy elég akár annyi életképes katona is, ahány petesejtet sikerül leszívni. Genetikai vizsgálat nálunk is volt, kb. 6 hét alatt lett eredmény.
Tsibe
2016-06-06 11:45:20
 
Sajnálom én is, hugery!
Olyan szomorú, hogy ennek a folyamatnak természetesnek kellene lennie,néhányunkkal mégis ennyire kitolt a sors :(
Nektek mi lesz most a következő lépés?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!