Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dalma14
2019-03-13 09:55:00

Köszönöm a tippeket! Azt én is úgy csinálom, hogy egész nap apró falatokat eszek, kréker, keksz, pirítós. A salvus vizet még nem próbáltam. Renniet is szoktam bevenni, mert sokszor érzem, hogy ég a gyomrom. Néha azon gondolkodok, hogy lehet jobb lenne egyet hányni, hátha megnyugodna a gyomrom egy kicsit.
Lion86
2019-03-13 09:54:11

Meliko, most hogy mondod, a barátnőmnek is volt ilyen vizsgálat, az én dokimnak eszébe sem jutott 6 vetélés után.

Anitacool, köszi, igazából csak csak saccra írtam be a 36,4-et a 13. napra, bár szinte mindig annyi volt ovu előtt. Csak az 1,10,14,15,16 és a mai napon mértem :)
Lion86
2019-03-13 09:48:17

Nashua, hát az én párom 2 doboz cigit szív naponta, fél doboz az még nem vészes.
Én visszaszoktam a házzal kapcsolatos horror alatt, akkor kb. napi 1 doboz volt, augusztusban meg még több és pont akkor sikerült (majdnem, mert mégis megjött). Októberben kb. semennyit nem szívtam, de akkor is kémiai lett belőle. Most hol néhány szál, hol semmi, attól függ hogy bírom cérnával.
Amikor a nagyobb fiammal lettem terhes, hónapok óta napi 2,5-3! doboz ment el. De nyilván ráéreztem akkor, mert pont ovu környékén vettem vissza, aztán a pozitív teszt után rövid ideig 3 szál, utána semmi. A lényege ennek, hogy nyilván nem jó a dohányzás, de nem is lehet mindent arra fogni.
Anitacool
2019-03-13 09:45:24

Angyal a görbével ellentétben és a 14. cn-ra tenném az ovudat, de aszerint is a 15 dpon vagy, nálad már az is késésnek számít, ugye? Holnap reggeliből lőj egyet szerintem el!
Edit te meg lassan az égbe törsz! :-)
Erikasz nekem is folyton stagnáltak az értékeim, de rendben voltak a hormonjaim. Nincs baj ne izgulj ;-)
Dohányzó csajok, érdemes letenni, mert bár sokan dohányoznak, mikor fogannak, de a vér oxigénszintjét nagyon durván befolyásolja, leköti a sejtek elől. A fejlődő magzat konkrétan fuldoklik tőle :-(
Dalma a hányinger ellen a legjobban az jön be, ha sosem üres a hasad. Nekem pl van keksz bekészítve az ágy mellé, amikor ébredek még mielőtt nagyon mocorognék elrágcsálok 1-2 szemet. Egész nap eszek aprókat, tényleg van hogy 1-2 falat, de ne legyen üres a pocak. Ez mindig bejön :-)
Meliko drukkolok, hogy jó eredményeket kapj, majd gyere a részletekkel!
Lion ez nagyon szép ugrás volt és stabilan ott is maradt, nem zuhant be. Szuper ígéretes :-)
Nashua a tied is szép, nekem a 36,8 bejött ;-)
Jozsa kívánom, hogy szerencsét hozzon az utazás! Babagyártásra fel! ;-)

Meliko78
2019-03-13 09:42:59

A habitualis vetelesek miatt
Lion86
2019-03-13 09:41:58

Meliko, drukkolok :) Miért volt vérvételed?
Lion86
2019-03-13 09:41:17

Angyal, javaslom, hogy digitális clearblue-t vagy predictort használj, ezek nagyon beváltak.
GőVica34
2019-03-13 09:36:57

Dalma én a salvus vizre esküszöm. Azt iszom kortyolgatva egéaznapra elosztva 1-2dl-t. Nekem sokkal enyhitette az émelygést. Vannak most már napok amikor jobban is tudok enni, de vannak rosszabb napok is. Én is fogytam 2kg-t.
GőVica34
2019-03-13 09:34:26

Angyal szerintem igen. Proba szerencse. Drukkolok!
ineeeez
2019-03-13 09:14:48

Angyal88, én megcsinálnám, nem bírnék várni :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!