Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ineeeez
2019-05-09 16:57:20

Lion86 párom is csinált egy ilyen tesztet neki is pozitiv lett szerencsére,de ez ugye a motilitást nem nézi
de találtam egyet ami igen, elvileg :
https://www.fertinet.hu/fertilityscore-sperma-teszt
erikasz
2019-05-09 16:40:47

Lion: Othoni teszt is jó ..milyen árban rendelted ?
Remélem minden rendben lesz a vizsgálatkor ....junius 5 én !
Én is holnap megyek a diabéteszre 13 órára !
Remélem jó lesz az eredményem !
ebéd után mentem :Gukloz :7,8 + volt 12.52 kor nézték
össz-koleszterin 6,30 + volt
trigricerid 4,51 + volt
Azt nem értem ezeket az értékeket mért nem éhgyomorra kérte 12 óra nem étkezés után kellene koleszterint trigricerint nézni ?
Vagy nem jól tudom ?
Lion86
2019-05-09 16:07:57

Erikasz, ez mondjuk a tavaly ilyenkori görbém volt, akkor is jó hosszú ciklus lett.
Otthoni tesztet rendeltem a férjemnek, egyelőre ebben az irányban nem vizsgálódunk tovább. Nekem június 5-én kell visszamennem az endokrinológushoz, pajzsmirigy eredményt is vinni kell újat, majd meglátjuk hogyan tovább.
erikasz
2019-05-09 15:49:17

Málna :A hét óra alvás nagyon jó ..és a mérés tökéletes mert időben mértél !:D
Ha az előtte 2 napban 5 órát aludtál és korábban mértél 2 órahosszával ne is számíts nagyobb hőre !
Ha számolok akkor 0,4 tizedet kell hozzá írni ,ha azt nézem hogy 7 óra alvás utáni hőt veszem alapul 37.1 .
Milyen a menszeszed bőséges , gyenge ,színe !
A 36.6 értékhez 0,4 tizedet vagyis 37.0
De most már rendesen mérj ídőben mikor szoktál és a 6 óra alvás meglegyen inkább több 7 .
erikasz
2019-05-09 15:40:04

Lion :Azt olvastam a menszikor valakinek fel is szokott menni a hő és csak az után csökken le ha a menszinek vége ...ez nem probléma egyáltalán !
Csak akkor ha a foolikuláris hő magas 36.8 - 37.0 ig megy folyamatosan az probléma ösztrogén hiány sőt ha a lutelár hő nem megy fel csak 37.0 - 37.2 ig !
Akkor progeszteron és ösztrogén hiány van ,mivel az emelkedett 0,2 tized !
Nagyon jó hogy megcsináltattátok a sperma vizsgálatot !:)
A görbédet nézve tökéletes volt nagyon szép ....és a lutelár 14 nap !
Orvoshoz el kell vinni az eredményt ?...lehet a minőség amit írtál azzal is lehet gond ,tudom mi mindig magunkban keressük a hibát ...de lehet nem is bennünk van !
Sajnálom hogy ilyen lassan készül a ház ,de mindjárt jó idő lesz ,és menni fog az szaporán !:)
Málna27
2019-05-09 15:30:39

Erikasz: Ma és tegnap a szokott időben mértem! (kb 7 órát aludtam és reggel 7-kor mértem). Viszont az előtte lévő 2 napon csak 5 órát aludtam és 2 órával korábban mértem. Lehet, hogy ezért volt nagy eltérés az értékekben.
Lion86
2019-05-09 15:04:08

Még mindig nagyon lassan halad a ház, nem is izgatom már magam a baba témán, amíg oda nem költöztünk.
Csináltattam a férjemmel spermatesztet hétvégén, mennyiségileg jó a spermaszám (bár a minőséget ez nem mutatja), de szerintem csak nálam nem oké valami.
Lion86
2019-05-09 15:00:21

Mármint, hogy a mensi végén csökken, mert a másik végén is csökkent a hő :D Viszont itt a következő ciklus első napján 36,9 volt, szóval furcsa nálam is néha.
Lion86
2019-05-09 14:58:24

Erikasz, nem mértem eddig, talán egy hét múlva fogok, azelőtt úgysem nagyon várható ovu.

Nekem sokszor csak mensi után megy le, legutóbb is az 5. cn-on még 37,1 volt, csak nem írtam be.
Ezen a görbén is látszik, hogy csak a végén csökken, bár itt azért nem volt 37.
Lion86
2019-05-09 14:56:05

Jashmine, drukkolok, hogy holnap ne jöjjön meg :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!