Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Voltam a diabétesz szakrendelőbe !
Nagyon alacsonyak az értékeim mondta a doktornő a gyógyszer negyedét kell szednem 2x 250 mg .
Azt is mondta itt a diéta sokat tett... megdicsért 58 kg vagyok 67,5 kg ról .
De ő is tanácstalan mért ment akkor fel a koleszterin és a trigricerinem
A trigricerinre és a koleszterinre írt, gyógyszert Delipid plus .
Ha ezt elkezdem szedni ...terhes lennék nem tudom megtarthatom e !:(
Majd utána olvasok a gyógyszernek még nem kezdem el .
erikasz
2019-05-10 15:26:43
Meliko :Nagyon szépen haladsz !:D
Angyal:
Tudod én is magas vérnyomásos vagyok ..sajnos !:(
A vérnyomást mikor mértél és mennyi az a magas ?
A vérnyomás igen egy pillanatra felviszi a hőt ,de pillanat alatt hirtelen fázás és hő leesést csinál !
Azért mert ha magas kitágulnak az erek és nagy a nyomás , ekkor magas a hő ,de hirtelen a szervezet reagál rá és az erek rögtön szűkülni kezdenek és hideg érzeted van !
Reggeli hőt, nem hiszem hogy érintené, nálam sohasem érintette nyugvó helyzetben a vérnyomás stabil lent van a normál tartományban !
Jashmine :Ez gyönyörű ...nem is baj ha hétfőn tesztelsz ,biztosabb már akkor !:D
Zsuzsi :Nagyon szép nyugodt a hőd ...ahoz képest hogy beteg voltál ...szerintem nem fogja érinteni a peteérésedet !
De ha mégis ki fog húzódni az ovu ne idegeskedj ...ez fontos a szervezet számára ,mert a ciklus sényli meg !
Jashmine
2019-05-10 11:03:58
Mindig visszaesik 36.5-re, és igen..napra pontosan meg szokott jönni.Max akkor szamolom el ha nem jó helyre huzza az ovut.Volt arra is példa.De most tutti jo helyen van.
ineeeez
2019-05-10 11:00:31
Ezt akartam kérdezni,hogy a hőd leesik e már alap esetben ilyenkor
és ciklusaid pontosak általában?
Jashmine
2019-05-10 10:51:32
Nem érzek semmit.Pár napja ereztem erősebben a megjövős érzest de nem sokáig.Most viszont még azt sem.Máskor ilyenkor már fáj a hasam és a hőm is leesik.
ineeeez
2019-05-10 10:25:39
Jashmine nem érzel semmit egyébként?
Jashmine
2019-05-10 09:09:22
Akkor tenyleg hozatok gyogyszertarbol inkabb :)
ineeeez
2019-05-10 09:07:30
én próbálgattam, két terhes ismerősömmel is csináltattam egyet egyébként, hogy lássuk működik e, alig látszott rajta a csík, pedig 7hetes meg 9 hetesről beszélünk.. durván rossz tesztek
Jashmine
2019-05-10 08:56:11
Köszi :) Eddig ez volt a legjobb időzités ugy gondolom.Mindkét plusz ovutesztes napon sikerült egyuttlenni.Igaz, ra pár napra enyhe lázam volt 2-3 napig meg torok fájás.Remélem ez nem.okozott gondot.Bizakodom...főleg, hogy azt mondod nem tul jó a one step teszt :)
ineeeez
2019-05-10 08:38:41
jashmine,akkor szurkolok,hogy ne jöjjön meg hétfőig!
:)
Nagyon alacsonyak az értékeim mondta a doktornő a gyógyszer negyedét kell szednem 2x 250 mg .
Azt is mondta itt a diéta sokat tett... megdicsért 58 kg vagyok 67,5 kg ról .
De ő is tanácstalan mért ment akkor fel a koleszterin és a trigricerinem
A trigricerinre és a koleszterinre írt, gyógyszert Delipid plus .
Ha ezt elkezdem szedni ...terhes lennék nem tudom megtarthatom e !:(
Majd utána olvasok a gyógyszernek még nem kezdem el .